| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Yorum Diziler ve Televizyon yayınları ile ilgili yorumlar |
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
Şurası acı bir gerçek ki, bizim tutku ile bağlandığımız diziler, TV yayıncıları için hiç bir önem taşımıyor. Onların tek derdi rating!
O kadar doğru bir sözki kesinlikle katılıyorum ya çok yazık. Teşekkürler paylaşım için.
|
Şurası acı bir gerçek ki, bizim tutku ile bağlandığımız diziler, TV yayıncıları için hiç bir önem taşımıyor. Onların tek derdi rating!
Evet bu söz okadar dogruki bende aynen katiliyorum.. Tskler..
|
aynalı ve badem dediklerinizde sonunda kadar haklısız, bende sizin gibi düşünüyorum ama bir de şöyle bir gerçek var... By yapımcı ve yayıncılar bu işi zevk için yapmıyorlar onlar para kazanmak için yapıyorlar, bizim gibi zevk almak için yapmıyorlar.Adamlar profosyonel olarak düşünüyorlar bizim gibi duygusal değil...
Sadece düşüncemi paylaşmak istedim
|
Çokda doğru kardeşim bu yüzdende işte iyi yapımlar harcanıyor.Karayılanın o kadar reklam çöpe gitti.En çok para harcanan en büyük plato kurulan dizisiydi ne oldu battı resmen.Yazık yani.
|
Türkiyeden Lost fln çıkmasn.... Azıcık özgün ve üretken olalım... millet yazıo kullanalım bir güzel... bir kaç şey ekleriz... biraz Türkiyeye uygun hale getiririz... 3-5 yerini de keseriz... maliyetide düşürürüz... Aaa bir de oyuncuları sınırsız çalıştırırız gece gündğüz demeden... Sendika diye bir şeyde yok yayınlarız telif hakkı ödemeden bölümleri...Lostun ilk bölümünü sırf 14 milyon dolara çekmişler... Senaristler ortaya öyle bir zeka ürünü senaryo çıkarmışlar ki milyonlarca izleyen çözebilmek hatta çözebilmenin yakınından geçebilmek için yıllardır üretmedik teori bırakmamış kafa patlatmış en ufak detayları bile yakalamışız... Bizden Lost fln çıkmaz... bizde her şey çok kolay... aşk , entrika, düşman aileler, biraz töre, bir kaç ağa , fettan bir ara bozucu kız, saf ve masum bir kadın karakter, güçlü ve yakışıklı bir adam...Bitti yaw... yazdık bile... Basit yoldan çok para kazanmak nasılsa derdimiz...
|
Bence çıkmaz(çıkmaz dedim diye yaparlarmış şimdi..) çıkmasında zaten ülkemizdeki dizilerin çoğu başka ülkelerde yayınlanan dizilerden alıntı tamamen olmasa bile üzerine türk usulu eklenti yapılarak yayına sürülüyor ve yogun ilgi görüyor böyle olunca yurt dışındaki diziler parantez içinde sadece diziler değil artık yarışmalarda durmadan ülkemize üzerlerine eklentiler yapılarak transfer oluyor bu hoş bir durum gibi görünsede bence öyle değil ...): Sanırım yurdum insanı biraz daha üretken olmalı ki kendimiz pişirip başkalarınada yedirelim...(:
|
sımdı su acıdan bakalım..sız bı yapımcısınız...bır dızı yapıcaksınz..ve temel amacınız ne bu yaptıgınz bu dızıden vs. den max karı elde etmek..bır senarıst ıle anlasıosunz..dıyıceksınz kı dızım tutsun..raytıng rekorları kıralım paraya para demıyelım...senarıst sızın ıcın bır senaryo yazıcak...ıkı secenegı var cok ozgun bugune kadar denenmemıs..mılyonlarca arastrma sonunda taa en basından sonunun ne oldugu bellı teorılerle dolu ızleyıcının forumlar dolusu teorı urettıgı her karesının sanıye sanıye capslendıgı...dıger bı secenek daha var daha oncekı raytıng olcumlerı onun onunde..neler tutmus dıye bakıo...ev ortamı aıle dramı dızıler..tore dızılerı ıcınde bol vahset mafya olan dızıler... kurgu bellı zengın cocuk fakır kız zalım baba..mafya amca..kahpe kader...kız sevgılısınden ayrılır kotu yola duser falan fılan... tek duzene dayalı sonunu daha ılk ızledıgınz andan ıtıbaren tahmın edebılecegınz raytıng harıkası dızıler... sımdı onumuzde secenekler var...ıkı ıhtımalı de dusunelım..bırıncısıne oturdunz kafa patlattınz yazdınz.. e yapıımcıda onayladı..kalıtelı saglam gumbur gumbur bır ıs...projenıze sonuna kadar guvenıosunz..e yapıma saglam da bır yatırım yapıldı..gorsel yonden tamam hersey..ılk bolum yayınlandı raytıngler yerlerde..turk halkı(2500 kısıdır raytıng sonuclarına etkı eden) sızın dızınızı ızlemeye layık bulmadı.. oysa o dakıkada oynayan yok artık bu kadarı da ınsanın basına gelmez 3. cocugu da mı kotu yola dustu..bu adamın da mı gayrımesru cocugu varmıss dedıttıren bır dızı raytıng rekorları kırmıs... e sız olsanız hangınsını secerdınz... bırıne daha cok emek harcanıcak ama ızleyıcı kafa kapatlatmak bı yana onu aglatmayan ya da kahkahadan oldurmeyen klıse bır yapımı mı ızlenecek.. yoksa sonunun bellı ızledıgınz ılk dakıkada ne olacagını replıkler dahıl tahmın edebılcegınz bır yapım mı..hangısı daha kolay bırakın hangısı daha karlı....tabıkı ıkıncısı...e bu durumda sızın nasıl dızı sevdıgınız deıl genelın ne ıstedıgı onemlı.. dedım ya amac sızı mutlu etmek deıl..zaten mutlu oldugunuz bır seyden kar elde etmek...e bu da tıcaret demek
turkıyeden hıc mı orjınal bı sey cıkmıo en orıjınalıne bakın...bınbır gece... 150 bın dolarlık ahlaksız teklıf ıle belkı de en akla gelmeyen dızısıı...onun sonunu bılemedık haklısınz kım tahmın ederdıkı alıkemalın 1 mılyon metresı sevgılısı karısından 5 cocugu olucagını yada onu bırakın onurun eskı nısanlısından olan yıllar sonra ortaya cıkacak olan cocugunu...haklısınız o kadar orıjınal kı yok artık dedırttırdı bu dızı..neden mı bır dızıde de bu kadar olmaz ınsan da bu kadar kuramaz heralde sonuc olarak....turkıyeden ne lost cıkar ne de baska bı sey..bu bır cark ve bu sıte ıle bıle bu carkın ıcındeyız hala aynı seylerı bıle bıle dızılerın full bolumlerını ındırıp altı ustu aynı seyler hakkında sayfalarca yorumlar yapıorz..e bı de lost turk yapımı olsaydı kım bılır ne olurdu hıc dusunemıyorum bıle ![]() |
|
||||
|
"Fakir bir kız vardır. Bir de zengin çocuk. Aralarında bir aşk doğar. Ama zengin çocuğun annesi bundan rahatsızdır ve böylece aşklarını gizlice yaşamaya başlarlar"
eed ya heo aynı özgün olalım özgün olalım olmasına da ya halk sevmesse gitti güzelim reytingler (!) |
|
||||
|
kötü olan ; halkın beklentileri sadece 1500 kişinin zevkiyle ölçülüyor
ben A dizisini izliyorum çevremdeki pek çok kişi izliyor ama evimde rating cihazım yok diye dizi 3 bölüm sonra kaldırılıyor, bu hem emeğe hem de seyirciye saygısızlık Türkiye'den mümkün değil LOST çıkmaz