| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
ya ben winrar ı yükledim fakat yinede açılmıyor. D:\Ihlamurlar_Altinda_BL08_by_kral78[1].part2.rar böyle part falan istiyor şimdi ne yapmam gerekiyor? |
|
||||
|
bende rar dosyası var ama yine de izleyemiyorum. ne yapmam gerek. indirdiğim rar dosyasını '' dosyaları çıkart '' diyorum %20 si doluyor sora cd falan istiyor çok değişik bişe yani ne yapmam gerek lütfen birileri yardımcı olsun. şimdiden tşk ederim.
|
|
||||
|
birileri bana yarım etmeyecek mi!!!!!!!!!!!!!!!!1
ya indiriyorum ama çalıştırmıyor ayrıca rar dosyası da war bende fakat neden biliyorum ama çalıştırmıyor rica ediyorum yarım edin bana:...... ![]() |
|
||||
|
ya ben bölüm indiryorum fakat açmıyor şöyle birşey çıkıyor. bu dosyayı çıkarabilmeniz için bir önceki ciltten başlamanız gerekmektedir. bu ne anlama geliyor. yardım ederseniz sewinirim . şimdiden tşk ederim. |
|
||||
|
Arkadaşım bütün partları indirmek gerekiyor.....ancak o şekilde açılır...
| Seçenekler | |
|
|
|||||