DiziTR Köklü Değişiklik
Merhaba Sevgili Arkadaşar ,
Geçtiğimiz ay boyunca sitemizin mevcut yönetim kadrosunu değerlendirip takiplerde bulunup inceledik.Gördükki iyi bildiğimiz arkdaşlarımız bile görevlerini yapmıyor arkadaşlarına ayrımcılık gösteriyor kendi istediği gibi forumu yönetiyor bir gruba iyi davranırken diğer gruba veya gruplara kötü davranıyor,kendi bildiklerini okuyup kuralları kendi yazıp çiziyor...Bizlere kendini yüceltmek için veya başkalarına iyi görünmek için değil sizler için emek harcıyan gönüllü arkadaşlara ihtiyacımız var.
Bunun için bir karar aldık ve şimdi bunu uygulamaya geçiriyoruz aldığımız kararın asıl amacı "Az Ama Öz" Olarak sıfırdan bir yönetim kadrosu kurmaktır,aldığımız karar dahilinde yönetim kadrsounu dağıtıyoruz.
Tüm Yetkisi Bulunan Arkadaşların Yetkileri Alınmıştır.
Olayı yukarıda kısaca özetledim eski yönetimdeki kimse kırılmasın gücenmesin belki şuan kurunun yanında yaşta yandı gibi görünebilir ama hiç üzülmesinler önümüzdeki bir hafta boyunca eski yönetim içinden gerekli kişileri eleyip seçip görevlerini vericez kimse bizi bu konuda sorgulamazsa sevinirim.
(Şuanki gibi abartılı bir kadroya sahip olmıcaz.)
Ve gelelim mevcut üyelerimize bizlere yukarıda bahsettiğim gibi Az Ama Öz bir kadro kurmak için yeni arkadaşlara ihtiyacımız var gerçekten forumu (DiziTR) i seven arkadaşlara ihtiyacımız var aşırı kuralcı olmıyan üyeler ile iyi anlaşan ayrımcılık yapmıyan paylaşımlarda bulunan arkadaşlar sizlere sesleniyorum eğer minimum 1000 mesajınız yaşınız 17 ve üstü ise hemen bana hakkınızda kısa bir yazı,forum için neler yapabileceğiniz konusunda düşünceleriniz,iletişim bilgileriniz ve söylemek istediklerinizle beraber bir özel mesaj atıyorsunuz özel mesajın başlığı "KADRO" oluyor bizde gerekli incelemeri yaptıktan sonra sizlere olumlu yada olumsuz olarak geri dönüş yapıyoruz.Başvuruda bulunurken yazdıklarımı göz önüne alarak başvuru yapınız.
Dip Not: Eski yönetimdeki arkadaşların çoğu isteksizlikten ve ayrımcılıktan dağıldı,eski yönetimde olan ama yeni yönetime seçilmeyen arkadaşlar görevlerini geri istiyorlarsa ve ben bu işi gerçekten iyi yapıyordum hak etmedim diyen arkadaşlarımda bana özel mesaj atıp iletişim kursunlar gerekeni değerlendirip yapalım.Designer arkadaşlar dahil değildir.