| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
Eline sağlık Burak; anlatım için. Yeni temanın renkleri çok güzel... Yapan arkadaşların emeklerine, ellerine sağlık...
|
anlattığın için teşekkürler burak,yapan arkadaşları ellerine sağlık
![]() ![]() ![]()
|
tema çok güzel ellerinize sağlık ama bi eleştirim olucakti, gerek bu yeni temada gerekse diğer temada yeni mesaj gönderilen başlık belli olmuyor.. hani demek istediğim öçnceden resimler ve semboller yerine zarf tarzı bişey oluyordu yeni mesaj gönderilmişse rengi değişik oluyor şuan sadece alt başlıklarda bu var yani yeni mesaj olup olmadığını görmek için gönderilen son mesajın ne kadar süre önce gönderilmiş olduğunu okumak gerekiyor.. acaba anlatabildimmi problemi tam olarak bilmiyorum... ben çünkü tüm konuları okuyorum yada tüm forumu okunmuş say diyorum çıkarken sonrada tekrar geldiğimden o renk değişiminden yeni mesajlar nerelere atılmış diye takip ediyordum..
yeni tema içinde küçük bi dipnot düşmek istiyorum: yazı karakteri çok küçük mesajlardaki yazılar çok küçük baya bir yaklaşmak gerekiyor ekrana, acaba biraz büyütülebilirmi? yoksa renkler felan çok güzel
|
Alıntı:
aynen bende öle düşündüm bu sorunlar dşında görünüm renlker filan cok güzelmiş olmuş
|
yeni tema bence güzel olmuş, geçenlerde tema buna benzer ama farklı renklerdeydi sanırım o deneme aşamasıydı, metinleri büyütmek için vista da aynı yöntem geçerli yani internet explorer için sayfa-metin boyutu kısmından ayarlayabilirsiniz, firefox içinde görünüm metin boyutu kısmından ayarlanabiliyor.
|
Bence çok hoş.
Tşkler emeğinize sağlık.
![]() Konu aynalı tarafından (2 May 2008 Saat 10:16 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Arkadaşlar tema tamamen bitti sayılmaz ileryen günlerde mutlaka değişikler yapıcam...Önerilerinize her zaman açığız...(: Ayrıca kimse bu temaya bağımlı değildir isteyen eski temayı ilk mesajdaki anlatımda olduğu gibi kullanabilirler.