| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
Kullanıcı adınızın altında tuttuğunuz takımın logosunun görünmesini istiyorsaniz profilinizi tıklayıp sol alt kısımda "Bağlı olduğunuz Üye grubları" linkini tıklayın katılmak istediğiniz takımın sağında bulunan "Üye Grubuna gir" kısmını işaretleyip kayıt etmesi için alttaki üye grubuna gir linkini tıklayın ve sizinde hangi takımlı olduğunuzu tüm üyeler görsün...(: Anlattığın kısmı bulamadık hangi takımlı olduğumu gösteremedim diyorsanız Burayı Tıklyayın . NoT: Önceden Sadece Üç Büyüklerin Rankları Vardı Bunu Sizlerden Gelen İstek Doğrultusunda Biraz Daha Geliştridik Geliştirmeyede Devam Edicez Önerileriniz Varsa Lütfen PM Atınız.
|
Cok tesekkurler can ozellıkle ALTAY we ANKARAGÜCÜ için
||||
|
Die primäre Benutzergruppe des Benutzers ist auch als zusätzliche Benutzergruppe ausgewählt. Bitte ändern Sie entweder die primäre oder die zusätzliche Benutzergruppe.
bende böle bir hata verdi. hiç bir gruba iye değilim ama üye olamıyorum ![]()
|
Die primäre Benutzergruppe des Benutzers ist auch als zusätzliche Benutzergruppe ausgewählt. Bitte ändern Sie entweder die primäre oder die zusätzliche Benutzergruppe. hata veriyor. giremedim..
|
üDie primäre Benutzergruppe des Benutzers ist auch als zusätzliche Benutzergruppe ausgewählt. Bitte ändern Sie entweder die primäre oder die zusätzliche Benutzergruppe.
Bendede hata verdi ayrıca neden iki gruba üye olamıyoruz mesaj sayısıyla alakalı mı bunu soracaktım
|
Alıntı:
![]() [Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilirler. ]
![]() Konu GaKKoSeLz tarafından (3 May 2008 Saat 04:49 PM ) değiştirilmiştir.. |