| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
Benim bir sorunum var.
serhatgazi adlı üye öneri bölümünde babam ve oğlum film müziklerini arıyormuş.Bende upload edip siteye ekliyebileceğim söyledim.Müzikleri upload ettim ve Türk Sinema Filmleri başlığına ekledim. Ancak arkadaş figüran rütbesinde olduğu için öm gönderemiyorum. Sorunu çözerseniz sevinirim ![]()
|
Eklediğin konunun linkini üyenin açtığı link'e cewap olarak verebilirsin başka bir şey yapılamaz 50 mesajı geçmeden çünkü mesaj gönderemedikleri gibi mesajda alamazlar Kimseden
|
Anladım usta.Ama üyenin açtığı konu öneriler bölümündeydi.Bahar konuyu kilitledi ne yapayım şimdi
![]() ![]() ![]() Neyse gelince bulur belki o ![]()
|
bana yardimci olurmusunuz
![]() birisi bana ö.m. atmak istedi ama bana gelmedi. özel mesaji deaktif etmisim diyor ama ben bisey yapmadim ![]()
|
Alıntı:
![]() IA arab kanallarinda yayinlanmaya baslamisya, sanirim bu siteye gelen cogu insan gibi IA sohbetine gelmis .. ama maalesef dilinden anlamiyoruz ![]() (@S.w.a.T_352: mesajim konuya alakasiz oldugundan silinecektir ama yazmadan gecemedim |