| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
Arkadaslar, dizitr yonetimi olarak sitemizde eglenceyi arttirmak icin yarismalar duzenlemeye karar verdik... Yarismalarimiz diziler hakkinda olacak... Her hafta duzenlemeyi dusundugumuz yarismalarin konusunu yine siz uyelerimizin onerileri ile belirleyecegiz, bunlar avatar, imza, kisa dizi senaryosu, siir...vb gibi dallardan olacak...
Ilk yarisma bu Cumartesi Basliyor!!! Ilk yarismanin konusu ne olacak? Ilk yarismamizin sitemiz icin yapilmasini yonetimdeki arkadaslar ile uygun bulduk. Yarismaya katilacak arkadaslarin ilk gorevleri DiziTR icin bir logo yapmaktir. Yarismaya Katilirken Nelere Dikkat Etmeliyim? Logonun design'i mutlaka sizin tarafinizdan yapilmis olmasi gerekmektedir. Yapacaginiz logoyu sadece yarismaya katilmak icin degil, tasariminizin bir seyler anlatmasi gerekmektedir yani anlamli olmasi lazimdir. Yarismaya sadece bir logo ile katilabilirsiniz... Logo PhotoShop'ta yapilmis olmasi gerekmektedir, PSD dosyasi ile basvurulacaktir... Nasil katilmam Gerekecek? Yarismalarimiz haftadan haftaya olacaktir, yarismanin konusu her Pazartesi gunu belirlenecektir, Cumartesi gunune kadar yarismaya katilmak isteyen uyelerimizin zamani vardir, Cumartesi gunu acilacak baslik altinda calismalarinizi paylasacaksiniz, Pazar gunu yarismaya katilanlar icin bir baslik acilacaktir, bu ankete uyelerimiz cuma gunune kadar oy kullanabilecekler. Peki 1. Gelen Uye Neler Kazanacak? - Uye adinin kenarinda kirmizi kupasi olacak... - Hide kullanilan tum gizli mesajlari bir hafta boyunca gorebilecek (Bir Haftaligina... - Uye adi yerine bende oldugu gibi resimle istedigi gibi yazabilecek (Bir Haftaligina).... - Uye rutbesi bolumune istedigi gibi yazabilecek (Bir Haftaligina).... - 100.000 Hediye Kredi Kazanacak..... - 1.000 Rep Puani Kazanacak.... - ve daha fazlasi... 2. Gelen Uyemize - Uye adinin kenarinda yesil kupasi olacak... - 50.000 Hediye Kredi Kazanacak... - 500 Rep Puani Kazanacak... 3. Gelen Uyemize - Uye adinin kenarinda sari kupasi olacak... - 25.000 Hediye Kredi Kazanacak... - 250 Rep puani kazanacak... Kurallara uyarak katilan her uyemiz 500 hediye kredi kazanacaktir.. Kurallara uymadan katilan her uyemiz yarismadan diskalifiye edilir ve 3 hafta yarismalara katilamaz... Logo'da Nedir, Ne ise Yarar (: ?? Bunun icin ornek logolar: Kanal D logosu ShowTV Logosu ATV Logosu Star TV Logosu Nike Logosu Renault Logosu Umarim bu logolar aciklayici olmustur ![]() Çalışmalarınızı Bu Başlık Altında Paylaşınız....
Yokluk Beni Mecbur Etti, Gurbeti Ben Mi Yarattım, Gençliğimi Aldı Gitti, Gurbeti Ben Mi Yarattım!!! Konu CanK tarafından (13 October 2007 Saat 10:58 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Yazılan her mesaj kredinizi arttırıyor arkadaşlar...
Bu krediler sizin sanal paranız olacak... Birbirinize verebileceksiniz... Hatta yıldönümümüzde fln en çok kredisi olan üyeye ödül verebiliriz... Krediyle ilgili hoş şeyler olacak... Ama gerekli açıklama Aycan'dan gelir ![]()
|
bu yarışmalar çok eğlenceli olacak eminim... en gzl istanbul imzası yapabilen üye yaşadı
krediye boğarım onu![]()
|
Tüm üyülerimizin marifetini bu yarşmada görücez.
Hayırlısı olsun arkadaşlar..