| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
Sakin yanlis anlama..hayat neler yaptirir insanadan sonra saglik önemli tabi ne alaka? dedigim gibi sakin yanlis anlama..kalemine saglikk
|
hımm hemen bişeyler sallasaq oluo muo
bizde atalım bakalım ![]() Günün sesiz çığlığı seni haykırdı kulağıma Bir uğultu misali gasp ettin benliğimi Bende benden bir sen kalırcasına Artık bütün kelimeler sana akar Tüm sözler seni söyler Bakışlar gülüşler ve sevişler seni fısıldar Masalsı bir hikaye gibi bi anda yazdım bakalım nasıl olmuş :d
|
||||
|
derin bir boşlukta gibiyim,
gürültülerin ortasında sensizliğin sessizliğini yaşıyorum... bunun tarifi olurmu bilmiyorum;kalbim buz,aklım donuk,gözlerim boş bakıyor qördüğüm herşey seni anımsatıyo... düşünüyorum çaresi yok mu bunun diye ![]() bi ses hayır nasıl olsun ki diyo içimdeki o sesi çözmeye çalışırken yine sen çıkıyosun karşıma..... ANLADIMKİ!!! o ses KALBİM sense aşksın........
|
CANIN SAĞOLSUN
Açtım gözlerimi yeni bir günün sabahında Takıldın yine çıkaramıyorum kalıyorsun aklımda Alamıyorum kendimi başarısızım bu konuda Arıyor gözlerim gözlerini, bulunduğum boşlukta. Hiçbir karşılık beklemeden birini sevdin mi? Sevdiğinin yaptıklarını göz ardı ettin mi? Onun mutlu olduğunu görüp mutlu olduğunu hissettin mi? Acaba benim seni sevdiğim gibi bir başkasını sevdin mi? Haykırmak istedim içimdekileri defalarca yüzüne Her defasında engel oldu yüreğim baktıkça gözlerine Hep içime attım, kendimi avuttum, belli etmedim yüreğine, Seviyorum seni elimde değil, alışmışım bana ettiklerine. Karanlık başlar, yalnızlık çöker yine bedenime Düşünceler alır götürür beni engel olamıyorum zihnime Gözlerimi ıslatır, taşmaya başlar ve tutamam akar yüzüme Ama yine de karşı koyamıyorum benim bu deli sevgime. Ne yaparsam yapayım anlamazsın biliyorum Sevdiğin var bu yüzden hep susuyorum Sana zarar gelsin, mutsuz olma istemiyorum Ben seni işte böyle seviyorum. Mutluluklar seni bulsun, hüznün kaderin yok olsun Yüzün gülücüklerle, neşeyle her daim dolsun Mutluluğun mutlu eder beni, sevgiyle yüreğin coşsun Hayat bu beni sevmesen de canın sağolsun… |
|
||||
|
Hiçbir karşılık beklemeden birini sevdin mi?
Sevdiğinin yaptıklarını göz ardı ettin mi? Onun mutlu olduğunu görüp mutlu olduğunu hissettin mi? Acaba benim seni sevdiğim gibi bir başkasını sevdin mi? Karanlık başlar, yalnızlık çöker yine bedenime Düşünceler alır götürür beni engel olamıyorum zihnime Gözlerimi ıslatır, taşmaya başlar ve tutamam akar yüzüme Ama yine de karşı koyamıyorum benim bu deli sevgime. Mutluluklar seni bulsun, hüznün kaderin yok olsun Yüzün gülücüklerle, neşeyle her daim dolsun Mutluluğun mutlu eder beni, sevgiyle yüreğin coşsun Hayat bu beni sevmesen de canın sağolsun… Süper, hatta Mükemmel yazmissin...Okurken agladim hatta ...Kalemine, güzel Yüregine saglik..Konu _AnythinG_ tarafından (10 March 2008 Saat 08:30 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Şiir'in ihtişamı alıp,götürürken çok uzak diyarlara
Sen yoktun şiirle avundum yıllarca Hani gelip,geçer derler ya Ne geldi ne de geçti yıllarca Şiirdi ekmeğim, suyum Şiirdi yarama bastığım tuzum Şiirdi tek avuntum Ben seni şiirde buldum küçük bir şiir bakalım beğenecek misiniz
|
GÖZYAŞLARIM
hava bulutluydu bu sabah, yüreğime indi damlalar, ağlayan çocuk misali.. sonra güneş açtı, kuyuya düşmüş yüreğime, bir ışık gönderdi.. sımsıcak gülümsemesiyle gönlüme göz kırptı.. sordu;noluyor sana? o güzelim rüyalarına? artık görmüyormusun? ondanmı ağlıyorsun? susdum sadece.. öylece bakdım güneşe, dedim;sende anlamazsınki beni, yüreğimde yanan ateşimi, soluyor içimdeki sevgi çiçekleri, bana sormadan birer birer, geriyeyse külü kaldı benim olan, ondandır gözlerimdeki yaşlar...... (hanen) bunda benım ıcımden gelen duygularım ve ortaya cıkan sıırm umarım begenırsınız... butun arkadasların ellerıne yureklerıne saglık hepsıne basarılar dılıyorum.. ![]()
| Seçenekler | |
|
|