| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
İmzaların başka bir dizi sitesindeki bir üyeye ait olduğu ispatlanmıştır...
Bu konuda Eda'ya çok teşekkür ederim... Onun yardımlarıyla bulundu... hilal_cadi yarışmadan diskalifiye edilmiştir.... Ve önümüzdeki 3 yarışmaya girmesi men edilmiştir... Dizi-Tr Yönetimi BHR
HEPSİ 1 FANI DİKKAT İMZAYA GEREK YOK Konu BHR tarafından (5 January 2008 Saat 11:03 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Angelinanın linki çıkmıyor onuda düzeltirsen sorun yok
![]()
|
Imzalarin sana ait olduguna eminmisin?
||||
|
Tuba Büyüküstün....
![]() Paul Walker.... ![]()
||||
|
bende yaptim iki imza ama daha acemi oldugum icin digerleri kadar güzel olmayabilirler
yinede sansimi denemek istediimmm ilk olarak shahrukh khan imzammm ![]() ![]() vee kenan imzasiiii ![]() ![]()
|
bendende iki tane imza..
![]() angelina jolie.. ![]() özge özberk.. [Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilirler. ] Konu !BittersweeT! tarafından (7 January 2008 Saat 07:53 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
yasemin ergene
![]() hillary duff ![]()
![]() Konu kızıldenizesra tarafından (4 January 2008 Saat 05:26 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Edacım manyakk güzel olmuş kızz
buraya yorum yapılıo mu bilmiom ama dayanamadım ![]()