| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
Öncelikle size AKROSTİŞ kelimesini tanımlamak istiyorum.Bunu yapmamın nedeni ise yazdığım şiirin AKROSTİŞ türüyle yazılmış olmasıdır.
AKROSTİŞ:Bir şiirde dizelerin ilk harflerinin yukarıdan aşağıya doğru sıralandığında anlamlı bir sözcük meydana getirmesidir. İşte şiirim... O OLMADAN ASLA Gözlerin beni deli ediyor Özlemin beni haşat ediyor Keşke yanımda olabilsen Ellerimi tutabilsen Rüyalarımda da hep sen varsın Görmelisin durumumu Öyle seviyorum ki seni Kimse benim sevdiğim kadar sevemez seni Eylül ayındayız şimdi Resmin olsa ona bakardım şimdi Gece gündüz seni düşünüyorum Özlüyorum seni hem de çok Kalbim küt küt atıyor senin için Esir oldum sana Reddetme beni lütfen Gönlüm sadece senin şimdi Öykü sanki yaşananlar Kanma orda sakın kimselere Er geç olacağız birlikte Rızan olsun senin yeter Garibanım sen yokken Özelsin sen çok özelsin Kurban olurum sana Ezgiler besteler,şarkılar yazarım sana Rüküş bile olurum senin için Galiba vuruldum sana Ölesiye aşık oldum sana Kaçan kovalanırmış derler Evet diyemem çünkü bana karşı olan duygularını bilmiyorum Resmen aşığım sana Gevezelik yapmıyorum Özlüyorum sadece Kalan hatıraları Eski değil,taze aşkımız Renkli,koyu değil aşkımız Giysilerimi,herşeyimi yakmak istiyorum Ölmek istiyorum nerdeyse Kaç gün geçti hala aklımdasın Ezik gibi hissediyorum kendimi Raptiyeler batıyor sanki her yerime Güneşim ol,ısıt ama yakma Öksürüğüm ol kaşı ama kanatma Kollarım ol sar ama sıkma En iyisi sen sadece benim ol Rüyalar gerçeğe dönüşsün Gitme sakın! Ölürüm yoksa Kal lütfen yanımda Elveda deme bana Rafakat et yalnızca Gazelim sanki bu sonbaharda Öfkenin hiçbir şeye faydası yok ama Kısrak gibi şahlanırım sinir ve üzüntüden Elimde değil yaptıklarım Rağbetliyim hem de çok Gözdemsin sen benim Ötekiler gibi değilsin Kulak kalp kadar önemli Eller kollar kadar gereklisin Refleks oldu artık seni düşünmek Gonca,gül olur Ömür ve zaman çabuk geçer Kar yağar,güneş açar hava Efkarlanır bazen kalp,bazen mutludur Rıhtımlardan gemiler kalkar ve umarım seni bana getirir 15 Eylül 2007/Pazartesi Umarım şiirimi beğenmişsinizdir.Ve Lütfen Şiiri Sonuna Kadar okuyun.
|
KaLp ne kadar sürükLenirse bir aşkın peşinden,
YaLnızLığın kara zindanLarına atar kendini biLmeden. BekLemekten yoruLdum bitanem; Aç artık kapıLarımı Ben sensizLikten öLmeden... Bu şiirde benden..
|
ELLERiNSiN SEVDiGiM
Buralarda son bahar yüzünü göstermeye baslarken, Sen benden çok uzaklarda kimlerin kollarinda... Gecenin ürpertici karanliginda, dökülen yapraklarin altinda, Sensizlikle arkadas olmaya çalisirken, Bugulu sesim ve gösyaslarimla, Süslemeye çalistigim ismini binlercekez tekrarlayip Yudum yudum ölümün bana gelmesini bekliyorum, çünki sen ELLERINSIN SEVDIGIM...
||||
|
karanliklarin kölesiyim
seytanin yardimcisiyim kurtulus yoktur bundan belki beni bir melek kurtarir bu azaptan icimde iyilik wardir sadece bekliyoki birisi kewsetsin ama umudum bitiyo cabuk olsun cözüm wardir penelope 68 |
|
||||
|
bir şiirde ben yazıım dedim
![]() bir çocuk var içimde sensizliğe ağlayan bir çocuk var içimde karanlığa hapsolan bir çocuk var içimde gözlerinden son bir bakış için yalvaran söyleyemediğim bir söz var dilimde acısı yüreğime batan söyleyemediğim son bir söz daha var içimde seni seviyorum ![]()
|
ben çekiliyorum
Konu emre35 tarafından (29 December 2007 Saat 10:48 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Gecti ardindan yillar sevgilim
Kemdimi yillarca hep yokluguna alistirmaya, yeni bir hayat kurmaya, sensizligin acisina alismaya calistim Biricik sevgilimden asla vazgecemedim, kendimden, hayallerimden, gencligimden vazgectim Simdi belki gülümsüyorsun, benim olmadigim bir hayatta nasil gülümsedigine inanmak güc olsada senin hayalinle yetinmeyi ögrenirim Cok calistim bu kalpsiz dünyayi sevebilmek icin Keske beni bende bitirmeseydin Simdi eminim; bir elinde sana mutlulugu veren kadin, diger elinde hayalini kurdugumuz cocuklar Sensiz yasamak, yoklugunla hergün yeniden ölmek... Sen beni bu dünyada cehenneme attin ama mutlu ol sevgilim... Bensiz olsa da.... birtanem......
Konu Kar_Tanesi tarafından (28 December 2007 Saat 01:20 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
bir şiirde ben yazıyım
Bir rüya görüyorum, İçinde mutlu çocuklar olan. Bir hülya görüyorum, İçinde dostluklar olan. Bir masal duyuyorum İçinde sevgi ve saygı olan. Bir hayal kuruyorum İçinde huzur,mutluluk ve barış olan. |
|
||||
|
OĞUL!
bir hüzün çöker içime karanlığın kuğ gibi dolaştığı vakit aklıma gelen tek bir hece bir bakışta biter bazen gözlerim kalem olsada kalbim kağıt anlatamam bu hüznü kelimenin anlamı zayıf içimde bir bulgu aşk değil sevgi değil nefret değil hüzün değil belki genğliğin verdiği acemilik belkide içimde kalan basit bir göz yaşı ve sen ey kadın kalk yerden dik başını darbe yok korku kalmadı geceden unutma özgürlüğün sonu yok aklına gelen evladın mavi gerdanın mı korku dolu sözlerin anlamı zayıf okuttuğun tek can tek kayıp bir söz söyler gerisi ayıp unutma geçecek günler ömür tükenecek hesap verilecek ne yaparsan yap yanında olacağım iyiki doğdun oğul! günlerim kısa olsada merakta kalma unutma her çıkmazın bir beli muabba bir güzel sev akıllı olsun amma beni unutma oğul! |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|||||