![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
||
|
||
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Sponsored Links |
|
||||
|
bbc yapımını izlemeyi çok istiyorum 6 bölümde uzun uzun çekmişler ne güzel... ama bu elizabeth hiiç güzel değil bence,mr darcy iyi... kaç kere mail attım bbcye hala yok vermicez tvde diyolar :hıh:
|
Alıntı:
![]() darcy konusunda da matt diyorum ben colin cok soguk geliyo bana matt in bakışları daha sıcak ![]() dvd yi mutlaka ben de edinmek istiyorum dvd keyfi muhtesem hele extralarda kopuyorum ![]() su anda hayatımında en güzel buldugum dvd potc dı... hele bi de johnny nin agzından filmi izlemek apayrıydı...
![]() keira lizzie ye cuk oturuyo yav =)) matt de darcyi güzel oynadı ama sanki colin kitaptaki darcyi daha iyi canlandırmıştı,yani soğukluğu kibirliliği falan.. ![]()
|
keira farkı
![]() tesekkürler cnm ![]()
|
Bu haber Aşk ve Gurur'la birebir ilgili değil ama bu süper eserin yaratıcısı Jane Austen işin içinde olduğu için bu haberi eklemeyi görev biliorum
![]() AŞKIN KİTABI Yönetmen: Julian Jarrold Senaryo: Kevin Hood, Sarah Williams Oyuncular: Anne Hathaway (Jane Austen), James McAvoy (Tom Lefroy), Julie Walters (Mrs. Austen), James Cromwell (Rev Austen) Müzik: Adrian Johnston Görüntü: Eigil Bryld Kurgu: Emma E. Hickox Prodüksiyon Tasarımı: Eve Stewart Sanat Yönetimi: Michael Higgins, David McHenry Kostüm: Eimer Ni Mhaoldomhnaigh Tür: Biyografi-Drama Yapım: 2007, İngiltere, ABD, İrlanda, 120' Julian Jarrold’un yönettiği ve Anne Hathaway, James McAvoy, Julie Walters ile James Cromwell’in oynadığı Aşkın Kitabı (Becoming Jane), 07 Eylül 2007’de Bir Film dağıtımıyla Tiglon Film tarafından vizyona çıkarılıyor. Anne ve babası Jane Austen’ın 1795 İngiltere’sinde para karşılığı bir evlenme yapmasını arzulamaktadır. Tom Lefroy’un, zekâsı ve cüretkârlığı genç kızın merakını uyandırır. Jane, Lady Gresham’ın yeğeninin teklifini geri çevirip, ailesinin otoritesine ve sosyal adetlere karşı gelebilecek midir? Aşkın Kitabı’nda, edebi dehanın basamaklarındaki genç bir kadının, hayatını ve eserlerini aşk için riske atması anlatılıyor.
|
jane austen olmak...
pride&prejudice i okurken önsözünde geniş bir biyografisini okumuştum ve cok hoşuma gitmisti bundan yaklasık 1 kadar önce de filmin reklamını görmüştüm muhtesem bi film olacaga benziyo ![]()
![]() ![]()