| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
Darcy'nin onu görüp 2 sn bakıp kaybolması sonrasında bir yerlerden Lizzie'nin önüne fırlayacağını sanmıştım ilk izleyişimde
![]() psw'ye giremiyorum ağlamak üzereyimm yeni üyelik aldım ama onda da aynı sıkıntı var kafama göre selective color deniyorum yeni projemin üstünde,heba olacak galiba yaa ![]() (proje de Darcy magentayı fazla kaçırmışım adam pespembe olduu)
|
bende rahat nete girememin üzüntüsünü yasıyorum...
üstelik halen psw tutorials izni vermedi... üff galiba temmuz ortasına kalcak benim işim... merak ediyorum da gercekten böle bi ask var mıdır... okadar büyülü ki...
|
sitede sorun mu var acaba dicem ama kime sorduysam girio
adminler meşgul herhalde bu aralar,niye vermediler ki senin onayı? böhüü ağlıcam yaa zavallı Jülide'yi de yoruyorum durmadan msj atıo onlara giremiyorum siteye ![]() böyle bi aşk varsa eğer -ki hiç sanmıyorum- bir tane de ben istiyorum ![]()
|
evet ya olsa süper olurdu
![]() darcy gibi bi kocam olsa ooo daha ne isterim ![]() bilmiyorum psw ama ben artık baslamak istiyorum üstelik haziranın bitmesini artık dört gözle bekliyorum...
|
begümcüm süper bunlar önce cns nin sonra senin ellerine saglık cnm
![]()
[Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilirler. ] [Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilirler. ]sağol cnm
[Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilirler. ] [Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilirler. ] [Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilirler. ] [Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilirler. ] [Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilirler. ]alıntı