| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
kızlar ya yine donatmışsınız burayı
![]() baharcım gitmene üzüldüm gerci ben de 5 gün daha siteyi rahat rahat giremicem bişiler eklemeyi cok istiyorum ama neti acamıyorum.. benim psw olmıcak galiba site bi türlü kabul etmiyo ben de farklı siteler denicem... sana ii eglenceler cnm... ben de bi an önce kitabı ediniiim ![]()
|
canıım sana bi müjdem var galiba
![]() sen Marie Antoinette soundtrackini arıyodun dimi P&P ile birlikte
|
evet cnm neden sordun
![]() yoksa buldunmu ![]() bu arda su net olayı bi düzelsin onunla ilgili de bi dosya acıcam cok güzel seyler buldum...
|
eveet sanırım buldumm
![]() gönderirim bir ara linki özelden bu arada Pride&Prejudice soundtrackindeki tüümm şarkıları ipoduma attım kumsalda dinlicem romantik romantik ![]()
|
bir şey daha dikkatimi çekti filmde...
tek öpüşme sahnesi Mr ve Mrs Bannet a ait... İlk sahnelerde Mr Bannet kzlara Mr Bingley'nin baloya geleceğini haber verdğinde karışı yapışıp öpüyor adamı... Lizzie de ıyyy şeklinde bir yüz ifadesiyle kardeşlerini izlemek için dönüyor...
|
Filmde bir şey dikkatimi çekti...
Lizzie genelde herkesten farkl giyiniyor... Örneğin baloya tüm kız kardeşleri eldivenle geldiği halde takmıyor... Ya da tüm kız kardeşleri şapka takarak çıkarken dışrıya o takmıyor...
|
evet o eldiven mevzusu bnm de ilgimi çok çekmişti demek ki yalnız değilmişim
![]() alıntı ![]() ![]() bunlar dvd ekstrası mı?