| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
begümcüm keira'nın web sitesinde filmin kare kare çekilmiş 2.700den fazla fotosu var...
eklicem ben de ordan sevdiğim resimleri ama dün çok yoruldum ![]() adınısoyadını yaz sonuna .net koy cnm...
|
ellerine saglık baharcım
buranın coşmasına bayılıyorum benimde 700 tane filmden cektigim resim var eklemek istiyorum ama korkuyorum ![]() buranın kapanması süper olurdu ya ![]()
|
Begümcüm o Darcy'nin elini açma sahnesi var ya...
Dün bir daha izledim Aşk ve Gururu... Ardından da DVD nin içinde ki ekstra kısımları izliodum... 19.yy da ilişkiler die bir bölüm var... Orda anlatıyorlar... O zamanda bir kadınla erkeğin flörtü sadece dans ederken olurmuş... Ve sadece dans ederken eller birbirine değermiş... Darcy Lizzie'nin elini ilk kez onu arabaya bindirmek için yardım ederken tutunca bu ilk temasın üzerinde yarattığı etki sonucu öyle bir hareket yapmış...
|
vaaaayyy bee ben yanlış yüzyılda yaşıyorum buna kanaat getirdim
o zaman Bingley Jane'in elinden tutarak arabaya bindirdiğinde aralarında ilişki olduğundan Darcymsi bir davranış içine girmedi diyebiliriz,Lizzie de o yüzden bu kadar şaşırdı demek ki çok hoş yaa
|
Bence de ben de yanlış yüzyılda yaşıyorum...
Ne güzelmiş o zaman aşklar... O yüzden filmde tek kare öpüşme sahnesi yok... Yönetmen seviomuş tek kare öpüşme sahnesi olmamasını filmde... Bu arada yönetmen de çok hoşşş... ![]()
|
vay bea hiç aklıma gelmemişti
süper bi bag kurulmuş tabi biz de bu yüzyıla göre kafamızda kuruyomuşuz... cok hoşuma gitti saol cnm ![]()
|
Alıntı:
o da ailece seyretcez dedi bi sorun olmaz umarım demişti bende bişi olmaz cok rahat izlersiniz öpüşme sahnesi bile yok dedigimde o da sok oldu ![]() e bu yüzyılda herkes askı öpüşmeyle eş sanıyor... izledigim en iyi askı anlatan film... b u arda hemen dvd yi almak istiyorum ![]() ![]() ![]()