![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
||
|
||
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Sponsored Links |
|
||||
|
Ellerine sağlık cnmm
Yağmurcum darısı başımızacoşturalım bu başlığı bn en çok BBC için dizi olarak çekileni merak ediyorum okuduğum pek çok yorumda Matthew Colin'le karşılaştırılıyor
|
İzledim izledim izledimm...
Alternatif sonu izledim... Muhhhttteeeşşşeeemmmmmm Mutlaka izeyin kızlar... Bugün wallpaper yaparken depreşti yine P&P izleme aşkım... Dayanamadım gittim DVD sini kiralaım ![]()
|
çok hoş olmuş Baharcım aslında bunu azıcık daha büyütüp,oyuncu adlarını da yazarak psw'deki afiş yarışmasına katılsana,oyum sana gider
![]() Allah Sienna'dan gani gani razı olsun bu afiş işini çok iyi yaptı herkes afişini yaparken merak edip izlemiş ve de (haliyle) bayılmış olacak ki bir yığın çalışma çıkıyor işte iki tanesii alıntı
|
düşünüyorum cnm zaten ben de o yarışmaya katılmayı...
çok sevindim beğenmene... Sienna nın zaten hastasıyım muhteşem çalışmalar yapıyor... Süper olmuş bu imzalarda ![]()
|
Begümcüm DVD sini mutlaka izle...
Alternatif sonu 5 kere izledim ben çokkkk güzelll ![]() ayrıca yönetmenin film yorumu ve oyuncularla yaptıkları röp.lerde süper ![]()