| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
Mrs.Bennet: Sizi gördüğümüze çok sevindik Bay Bingley..Siz gittiğinizden beri çok şey değişti..Bayan Lucas evlendi ve yerleşti..Benim kızlarımdan biri de evlendi..Gazetelerde görmüş olmalısınız..Gerçi yeterince bahsedilmedi..Çok kısaydı..Ailesinden bahsedilmemiş..
Mr.Bingley: Evet duydum..Sizi tebrik ederim.. Mrs.Bennet: Ama Lydia’mdan ayrılmak çok zor..Bay Wickham Newcastle’a tayin olmuş,orası her neresiyse.. Elizabeth: Kasaba da uzun kalacak mısınız,Bay Bingley_?? Bingley: Sadece birkaç hafta,av için.. Mrs.Bennet: Sizin oradaki kuşların hepsi ölünce Bay Bingley,lütfen buraya gelin ve istediğiniz kadar kuş vurun..Bay Bennet buna çok sevinecek,en iyi kuşarı size saklayacak.. ıÜüBingley: Şahane.. ((Burada Jane’e bakarak söylüyor))) Elizabeth: İyi misiniz,Bay Darcy_?? Mr.Darcy: Gayet iyiyim,teşekkürler.. Elizabeth: Umarım hava av için uygun olur.. Mr.Darcy: Ben yarın şehre döneceğim.. Elizabeth: Bu kadar erken mi_?? Mrs.Bennet: Jane harika görünüyor,öyle değil mi_?? Mr.Bingley: Gerçekten öyle((Burada Bingley yutkunuyor ve çok heyecanlı görünüyor)))
|
ıÜüElizabeth: Şiirin aşkı yok edecek gücü olduğunu ilk kim keşfetti acaba_??
Mr.Darcy: Şiir aşkın gıdasıdır sanırdım.. Elizabeth: Güzel ve sağlam bir aşksa,evet..Ama sadece basit bir özentiyse,tek bir sone aşkı öldürebilir.. Mr.Darcy: Peki,bağlılığı güçlendirmek için siz ne öneriyorsunuz_?? Elizabeth: Dans etmeyi,eşiniz sıradan biri bile olsa..
|
Jane : Bay Bingley genc bir erkegin olması gerektigi gibi.Duygulu,hos sohbetli...
Lizzie : Yakısıklı oldukcada zengin .. Jane : Evliliğin para düsüncesi üzerine kurulmasına inanmadıgımı cok iyi biliyorsun. Lizzie : Sana hak veriyorum.Beni sadece gercek ask evliligi ikna edebilir.Zaten bu yüzden kızkurusu olacagım. Jane : Sence benden gercekten hoslandı mı ? Lizzie : Jane.. Gecenin cogunda seninle dans etti ve geriye kalanındada sana baktı.Ondan hoslanmana izin veriyorum cünkü daha aptalından hoslanmıstın. Jane : Lizzie... Lizzie : Ve genelde insanları sevmeye eglimli oldugunu biliyorsun.Senin gözünde dünya güzel ve iyi. Jane : Arkadasını sevmedim.Hakkında söylediklerine hala inanamıyorum. Lizzie : Bay Darcy mi ? Benimkini incitmemiş olsa kibrini daha kolay affedebilirdim belki.. Önemli degil nasıl olsa bir daha konusmayacagız...
|
bu da sonuncusu...
Mr.Darcy: Gerçekten kusursuz olan kadınların sayısı bir elin parmaklarını geçmez.. Elizabeth: Bu konuya çok önem veriyorsunuz galiba_?? Mr.Darcy: Evet öyle.. Miss Bingley: Kusursuz olması için müzik,şarkı söyleme,resim,dans ve modern diller gibi konularda bilgili olmalı..Ve değişik bir havası,güzel bir yürüyüşü olmalı.. Mr.Darcy: Ve düzenli okuma sayesinde zihnini geliştirmeli.. Elizabeth: Neden sadece birkaç kusursuz kadın tanıdığınızı şimdi anladım..Böyle biri varmı_?? Mr.Darcy: Hem cinsinizi mi eleştiriyorsunuz_?? Elizabeth: Ben hiç öyle bir kadın görmedim..Ona sahip olmak kesinlikle korkutucu olur..
|
Ayyy canım yaaa... Replikler muhteşemmm... Çokkkkk beğendim... çok saol cnm... Okurken kendimi filmin içinde buldummm
![]()
|
bişi diil cnm...
ben de her okudugumda yüzümde kocaman bi gülümseme oluyo ![]()
|
Bugün izledim bir kere daha....
Yaaa çok çok çok güzeldi.... Büyülenerek izledim yine.... Çok beğendim çokkkk..... Muhteşem bir film bu.... Mr.Darcy ve Miss Elizabeth.... Muhteşem aşk....