| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
![]() tam olarak şu sahneden sonra niye Darcy'nin elini kasarak açtığını anlamış diilim (7 kere izledim yine de tık yok )bu da 5i bir yerde ![]() ![]()
|
DARCY: Ve bugün nasılsın ,sevgilim?
LIZZIE: Çok iyi, sadece senden beni ‘sevgilim’ diye çağırmamanı istiyorum. DARCY: Niçin LIZZIE: Çünkü babam ne zaman bir şeye öfkelense annemi daima ‘sevgilim’ diye çağır DARCY: Ne gibi şeyler söylememe izin verirsin? LIZZIE: Hadi düşünelim.Her gün lizzie.Pazar günleri ve Goddess Divine da İncim.ama sadece özel zamanlarda. DARCY:Ve sinirli olduğum zaman seni nasıl çağırmalıyım Mrs.Darcy? LIZZIE: (aniden ciddileşir)Oh Hayır. Sen sadece tümüyle, tamamen ve baştan aşağı mutlu olduğun zaman beni 'Mrs. Darcy' diye çağır. O (lizzi’enin ) başını ellerinin arasına alır. DARCY: Ve bu sabah nasılsınız Mrs. Darcy? Lizzie (darcy) onun yüzünü çok yavaş bir şekilde öperken gülümser,darcy her öpücüğün arasında 'Mrs. Darcy' diye fısıldar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu sahneyi resmen kesmişler şok geçirdim DVD alıp izlicem 8. olucak ![]()
|
Ben de bu sahnelerden yoksun bir şekilde 5 kere izledim...
Niye keserler ki en güzel sahneleri anlamam... DVD'sini istiyorummm....