|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Sponsored Links |
|
||||
|
şiddetle tavsiye ediyorum kitabı okuyun okuyun okuyun..eger vaktınız varsa bır kac gun ıcınde kıtabı bitirecegınzden ve hatta ıkıncı kıtaba baslıycagınzdan emın olabılrısınz...
kitabı okuduktan sonra eger tudorsu ızledıysenız bıraz gelgıtler yasayabılrsınz hatta fılme gıtsem mı gıtmesem mı dıye de dusunuorm natalie dormerın uzerıne natalie portmenı kabullenebılırmıyım bılemıyorum..mary boleyn kralın uzerınde bır donem etkılıyken ve ondan cocukları olmusken dızıde sadece bır bolum uzerınden gectıler... gercı kıtaptada dızıde de olayların cogu kurmaca oldugundan hangısıne ınanacagınıza sasırıyorsunz tek gercek kı boleyn entrıkaları ![]() ![]() bklm fılm nasıl olcak umarım kıtabı guzelcene yansıtırlar... |
|
||||
|
kesinlikle haklısın kuzum... tudorsun 1-2 bölmünü izlemiştim denk gelip... indirip izlicem ama... o 1-2 bölüm bile natalie dormer efsanesini yarattı bende... natalie p. aile kızı tipinde ve uğruna bir şeylerin değişeceği kadar da güzel değil... anne boleyn ateşli, sexy, hırslı, kararlı, çok güzel bir fıstık olmalı...
kitap very perfect... bir kaç günde bitirdim cidden... yoğun olmasam kraliçenin soytarısına da başlıcam ama sanırım okulun bitmesini beklemeliyim... ben bir de mary'nin gözünden değil Anne in gözünden anlatılan bir kitap okumak istiyorum... the other boleyn girl mary nin gözünden anlatılan tek kitap... bu arada eklemeliyim anne benim fave im ne kadar şirret bir şey olursa olsun onun kafası kesildiğinde ağladım aptal henry nolcak !!!
|
Bugün baktim film Berlindeki sinemalara gelmis
en kisa zamanda gidicem sinemaya...bu arada kitap inanilmaz güzeldi yaa![]()