|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Sponsored Links |
|
||||
|
cnm o haber kısmen yalanlandı
en azından abartı cok fazla öncelikle daniel buna yeni yakalanmamış dogdugundan beri varmış 1sene önce hastalık olarak kesfedilmiş... 1senedir tedavisi devam ediyormuş ama öyle cok kötü bi durumda diilmiş.. sadece ayakkabı baglaması biraz zor oluyor diyormuş
|
her zamanki gibi gazetler olayları baya bi buyutmus bende okumustumm ama abartısı olmayanı
![]() ![]() ufak bir hastalıkmıss tedavi ilede çok belirgin değilmişşşş 5 film cektiler 6. sında mıı zorluk çıkartıyormuss ![]() hiç sanmıyorum sırf ticaret istedileriii
|
ben bilmiyorum okuduğumu paylaştım.zaten danielle manielle lgili pekde bilgim fln yoktur sadece paylaşayım dedim
![]()
|
saol paylastığın içinn
yannıs annama sana sitem etmedim o yazıdaa sadece gazetelerimiz veya dergilerimiz herseyi biraz abartıyooo okadar ![]() ![]() bir suru yerden okudummmm annadııma gore filmin cekimleri bitmişşş sırf ticari amaclarla 2009 yazında baslatıyorlarmıss ayrıca dan'ın hastalıgı doğdugundan beri warmıss ama bu sene nüksetmişşş beyin hareketlerini yönlerdimede zorluk cekiyormuss ama tedevisi olmayan yada tamamen geçemeyen bir hastalıkmıss yeni öğrenilmişş hastalık eğer tedavilere yanıt vermezse 7. filmde oynamayabilirmiş hepsi ne kDr doğru bilmiyorum 5-6 saattir bu konuya bakıorumm topladığım -neredeyse- kesin bilgiler bunlar
|
bulduğum oyuncu kadrosu Daniel Radcliffe ... Harry Potter Rupert Grint ... Ron Weasley Emma Watson ... Hermione Granger Richard Griffiths ... Uncle Vernon Dursley other cast: Helena Bonham Carter ... Bellatrix Lestrange Alan Rickman ... Severus Snape Julie Walters ... Molly Weasley Bonnie Wright ... Ginny Weasley Tom Felton ... Draco Malfoy Helen McCrory ... Narcissa Malfoy Jessie Cave ... Lavender Brown Robbie Coltrane ... Rubeus Hagrid Michael Gambon ... Albus Dumbledore Maggie Smith ... Minerva McGonagall Hero Fiennes-Tiffin ... Tom Riddle - Age 11 David Thewlis ... Remus Lupin Jim Broadbent ... Horace Slughorn Timothy Spall ... Peter Pettigrew Warwick Davis ... Filius Flitwick Evanna Lynch ... Luna Lovegood Katie Leung ... Cho Chang Natalia Tena ... Nymphadora Tonks Dave Legeno ... Fenrir Greyback Freddie Stroma ... Cormac McLaggen Robert Knox ... Marcus Belby Fiona Shaw ... Petunia Dursley James Phelps ... Fred Weasley River George ... Laurasia Matthew Lewis ... Neville Longbottom Oliver Phelps ... George Weasley Michael Berendt ... Tom Riddle at 18 Frank Dillane ... Teenage Tom Riddle Mark Williams ... Arthur Weasley Scarlett Byrne ... Pansy Parkinson Tom Moorcroft ... Regulus Black Alfie Enoch ... Dean Thomas Georgina Leonidas ... Katie Bell Devon Murray ... Seamus Finnigan David Bradley ... Argus Filch Anna Shaffer ... Romilda Vane Tony Coburn ... Young Lucius Malfoy Shefali Chowdhury ... Parvati Patil Afshan Azad ... Padma Patil Jamie Waylett ... Vincent Crabbe Louis Cordice ... Blaise Zabini Josh Herdman ... Gregory Goyle Ralph Ineson ... Amycus Carrow William Melling ... Nigel Amelda Brown ... Mrs. Cole Johnpaul Castrianni ... Yaxley Suzanne Toase ... Alecto Carrow |