merhabalar öncelikle emeginize saglik fakat videogörüntüsü gelmiyor sadece ses var lütfen bilgileri [Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilirler. ] mail adresine iletiniz
tesekkürler
tekrar merhaba arkadaslar.binbir gece süper olmus fakat 1.bölümün en basi varmidir ve ayrica linklerde binbir geceyi tikliyorum fakat bölümlerini vermiyor dolayisiyla indiremiyoruz ayrica devami gelecekmidir ki son bölümüne kadar yani daha erken ama final bölümüne kadar indirip cd arsivi yapmak istedigim icin.ancak bölümlere tikladigimda genis zamanlar dizisi geliyor.lütfen ilgilenip cevabi mail ile gönderiniz [Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilirler. ] veya msn [Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilirler. ]
size basarilar diliyorum ve umarim bu site daima kalacaktir,ayrica cooook tesekkürler binbir geceyi eklediginiz icin,lütfen download linklerini veriniz ben suan 1-15 bölümleri icin downloadi favoriye kaydettim,ama devami...
ve lütfen 1.bölümü yeniden düzenleyiniz cünki baslamadan önce binbir gece kitabini yani masal kitabini okuyor ONUR BEY tabi kanald.com.tr veya binbirgecetmc.com dan izleyebilirsiniz ki anlatmak istedigim bölümün basini kontrol edebilmeniz icin.
sizlere kolay gelsin ve basarinizin devamini diliyorum
saygilarimla gülabi TUNCAY
tekrar merhaba arkadaslar.binbir gece süper olmus fakat 1.bölümün en basi varmidir ve ayrica linklerde binbir geceyi tikliyorum fakat bölümlerini vermiyor dolayisiyla indiremiyoruz ayrica devami gelecekmidir ki son bölümüne kadar yani daha erken ama final bölümüne kadar indirip cd arsivi yapmak istedigim icin.ancak bölümlere tikladigimda genis zamanlar dizisi geliyor.lütfen ilgilenip cevabi mail ile gönderiniz tuncayguelabi@salzburg.co.at veya msn tuncay231@hotmail.com
size basarilar diliyorum ve umarim bu site daima kalacaktir,ayrica cooook tesekkürler binbir geceyi eklediginiz icin,lütfen download linklerini veriniz ben suan 1-15 bölümleri icin downloadi favoriye kaydettim,ama devami...
ve lütfen 1.bölümü yeniden düzenleyiniz cünki baslamadan önce binbir gece kitabini yani masal kitabini okuyor ONUR BEY tabi kanald.com.tr veya binbirgecetmc.com dan izleyebilirsiniz ki anlatmak istedigim bölümün basini kontrol edebilmeniz icin.
sizlere kolay gelsin ve basarinizin devamini diliyorum
saygilarimla gülabi TUNCAY
Merhaba Arkadasim,
1cisi Kusura Bakma Gec Cevap Icin, Bir Kac Gun Sorun Yasadim Internetle Ilgili, 2cisi Ellimden Geleni Yapmaya Calisacagim ..