|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Sponsored Links |
|
||||
|
benim bir sorum var memati ölecekmi yoksa ölmeyecekmi çok merak ediyorum
lütfen yazın memamtinin diziden çıkmasını istemiyorum mematı çok iyi ve polata çok sadık bir kişi memati ölmesin |
|
||||
|
Crazy-Boys sen mükemmelsin kardeşim yapmış olduğun paylaşımları takip ediyorum.çok önemli tabiki benim için kalite. ellerine sağlık kardeşim.devamını bekliyoruz tabiki...
Filiz hanım benim tahminim kesinlikle ölmicek Memati,son sahnede dikkat ettiyseniz İskender bir düşünceye daldı büyük bir ihtimalle ..........Hakana sıkmaktan vazgeçirecek.ellerinde tutup daha sonra bir operasyonla ellerinden alacaklardır.Memati'nin çok farklı bir yeri var filmde ve Polat onu kaybet istemicektir.Sonuçta bir karakter Memati ama onun gibi insanlarda yok deil tabiki saygılar... Bende istemiyorum ölmesini..... Crazy kardeşim yalnız son 3 partı upload etmemişsin henüz baktımda... bitince başlayalım download etmeye...bekliyorum
Çok aşığın var diyorlar... Yalan de, yeter bana... Bir sevda sözü fısılda.... Hazırım inanmaya...!!! İnsanlar doğarlar, ellerinden geldikçe herşeyi yaşarlar veeeee yolun sonu geldiğinde ölürler.............!!!!!!!! UNUTMAYIN SİZİ İZLEYEN BİR VARLIK VAR!!!!!!!!!! ®shadow25® |
|
||||
|
Memati Diziden Ayriliyor
Kurtlar Vadisinin sevilen karakteri Memati Bas diziden ayriliyor. Nedeni ise baska bir diziden basrol almasi ve Kurtlar Vadisinde aldigi paranin iki katini almasi. Dizide ise ölücek olan Memati su an beraber oldugu sevgilisi tarafindan öldürülecekmis!! shadown arkdaşım yarım saate kalmaz geliyo partlar