19 November 2008
|
 |
Yönetmen
|
|
Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 375
|
|
Kalpsiz Adam'ı anlattılar
Star TV'nin yeni dizilerinden 'Kalpsiz Adam'ın oyuncuları, dizinin hikayesine çok güvendiklerini ve senaryoyu da çok beğendiklerini söylediler
Hikayesini Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı BKM tarafından Star TV'ye çekilen 'Kalpsiz Adam' dizisinin oyuncuları Arsen Gürzap, Bülent İnal ve Mete Horozoğlu, Habertürk'te Saba Tümer'in programına konuk oldular.
Arsen Gürzap, hikayeyi ve Sırrı Süreyya Önder ve ekibi tarafından yazılan senaryoyu çok beğendiğini belirterek "Benim için çok önemli bir unsur var. Ben birarada çalışacağım insanları kalben, onlara yakın hissetmek istiyorum kendimi. Kadro benim için çok önemli. Burada çok önemli ve titiz bir kadro çalışması yapılmıştı. Beni cezbeden önemli unsurlardan birisiydi bu" dedi.
Aynı rollerden sıkılıyoruz
Bülent İnal da senaryonun oyuncular için yol gösterici olduğunu söyleyerek "Bizim yol göstericimiz senaryonu. Onu çok beğeniyorsak seviyorsak sonra oyuncu kadrosu, yönetmen ve hikaye geliyor. Tabi hepsi bir bütün ama aslolan hikaye, senaryo. O bizleri çok etkiledi, beni de çok etkiledi. Bir şey oynayıp sevildiğiniz zaman size aynı şeyler geliyor ve yine o adamı oynamanızı istiyorlar. Biraz bizim için sıkıcı oluyor. Kalpsiz Adam'daki Oktay o anlamda beni etkiledi" diye konuştu.
Mete Horoz ise dizinin hikayesinin farklı bir soluk getirdiğini söyleyerek oynadığı karakterin daha sonraki bölümlerde, kalbi yumuşamaya başlayan ortağı Oktay'ın aksine daha da kötüleşeceğinini belirtti.
Oyuncular, dizi çekimlerinin yoğun bir şekilde sürdüğünü ve haftanın 6-7 günü bölümü yetiştirmek için çalıştıklarını ifade ettiler
Kaynak:
|