Hasibe Eren , Engin Günaydın'ı övdü...
Kanal D'de yayınlanan 'Beyaz Show'a konuk olan Hasibe Eren, oyunculuk serüveninde genelde aptal tipleri canlandırmasının istendiğini belirterek, "Eskiden telefonlar gelirdi, 'Hasibe hanım bir rolümüz var size teklif etmek istiyoruz' diye. 'Nasıl bir rol' falan deyince, 'Çok değişik bir fikir, çok değişik bir sekreter rolü, aptal ama biraz. Hani bir ara Mavi Ay'da Bayan Topezto vardı ya, işte aynı' derlerdi. Ama herkes bu telefonu açıyordu" diyerek sitemde bulundu.
Bu durumdan rahatsız olduğunu ifade eden Hasibe Eren, Avrupa Yakası'ndaki 'Makbule' karakterinin ise kendisini geliştirdiğini belirtti.
"Avrupa Yakası bence komedyen tarafımı çok iyi besleyen bir yer. Bir de gerçekten iletişim halindeyiz yazarımızla, o da bizimle" diye konuşan Hasibe Eren, dizideki rol arkadaşı Engin Günaydın'ı da şu sözlerle övdü:
"İnsanı olağanüstü yükselten bir adam. Bambaşka bir mizah anlayışı var. Ben çok şey öğreniyorum ondan. Çok zor oluyordu ilk başlarda kendimi tutmam, gülmemek için... Şimdi artık topluyorum daha sakin dinlemeyi başarabiliyorum."
Kaynak:Televizyongazetesi