|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
27.BÖLÜM
Zelal, Hatice’yi kurtarabilecek mi? Tek Türkiye’nin yeni bölümünün konusu şöyle: Köye dönen Zelal, büyük kızını kurtarmak için derhal harekete geçer. Tarık, Zelal’e yardım etmesi için Bışoların desteğini istemiştir. Hatice ve Ferhat’ın nikahları kıyılırken Tarık, bir plan kurarak Hatice’yi kaçırma peşindedir. Bu sırada Keje, kız kardeşini yaşlı bir adamla evlenmekten kurtarması için köye inen Berfin’den yardım ister. Berfin ve birkaç terörist, örgütün bazı işleri için Sabo Ağa’nın evine gelir. Dinlenmek için odaya çekilen Berfin, Keje’nin kardeşine yardım etmek için kimseye görünmeden kaçar. Bu sırada köye gelen Şivan, Berfin’in örgütten firar ettiğini düşünecektir. Hatice’yi kurtarmak için gittikleri köyde, Tarık ve Zelal’i de bir sürpriz beklemektedir. |
|
||||
|
28.BÖLÜM ÖZETİ
Musa, kızına karşılık Hatice’yi istiyor. Samanyolu’nun başarılı dizisi Tek Türkiye yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu haftaki konusu şöyle: Tarık ve Keje, Bedriye’yi kaçırmayı başarmıştır. Tarık, şehirdeki arkadaşını arayarak onlara sahip çıkması için yardım ister. İki genç Zelal’in evinde saklanırken Berfin, örgüte geri dönecektir. Zelal, Hatice’yi kurtarmanın sevincini yaşarken kızının Ferhat’la kaçtığını duyan Musa, kızına karşılık Hatice’yi alır. Muhtardan ve Hamit’ten yardım istemesine rağmen elleri boş dönen Zelal, Tarık’la birlikte yine Hatice’yi kaçırmanın peşine düşerler. Bu arada torunu rahatsızlanan Zeynel Ağa, Tarık’ı çağırır. Örgüte karşı olmasıyla bilinen Zeynel’in torunu Tarık ve Dila’nın gözleri önünde Şivan tarafından kaçırılır. Keje’den yardım isteyen Tarık, bebeğin hasta olduğunu söylemiştir. Şehre kaçmak için yola çıkan Ferhat ve Bedriye’yi kötü bir sürpriz beklemektedir. |
|
||||
|
29. Bölüm
Tek Türkiye’nin bu haftaki konusu şöyle: Şivan, köyden kaçan Bedriye ve Ferhat’ı yakalayıp öldürürken Hatice’yi Musa’ya teslim eder. Gözlerinin önünde kardeşi öldürülen Keje, Şivan’a engel olamamıştır. Bu olaydan sonra örgütün iç yüzünü görmeye başlayan Keje, örgüt tarafından fidye için kaçırılan hasta bebeği kurtarır. Hasta bebeği Tarık’a getiren Keje, örgütten firar eder . Şivan’ın derhal peşine düştüğü Keje’yi saklamak Zelal’e düşecektir. Zelal’in evini basan teröristler, Zeynel Ağa’nın adamlarıyla da çatışmaya girerler. Bu arada Sabo, Rojhat’a örgütten bir haber getirir. Tarık ise Keje’nin yardımıyla annesi ve Zeynep’i kurtarmaya karar verir. Tarık, sevdiklerini örgütün elinden kurtarabilecek midir? Keje, Şivan’dan kaçmayı başarabilecek midir
|
30.Bölüm
Tarık, zor bir tercihin eşiğinde Tek Türkiye'nin bu haftaki konusu şöyle: Sürpriz bir gelişme, olayların seyrini değiştirirken, köye gelen Tarık, annesini kurtaramamanın üzüntüsünü yaşamaktadır. Keje'nin örgütle ilgili bilgileri anlatmasından korkan Şivan, Tarık'a bir teklifte bulunacaktır. Sabo vasıtasıyla, Keje'ye karşılık Rabia'yı öneren örgüt, çirkin bir oyunun da içine girecektir. Zor bir tercihin eşiğine gelen Tarık, takas teklifi üzerinde düşünürken, Keje, kendini feda etmeye hazırdır. Tarık, örgütün teklifini kabul edecek midir?