|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Sponsored Links |
|
||||
|
memati:bu erhanın hayvani cesareti medeniyete meydan okuyo
abdülhey:yapacak bişey yok kızlar seviyo sende bende iş yok POLAT: artık bizim bu işte olduğumuzu biliyolar.Sorun biz onların kim olduğunu bilmiyoruz onlar tetikte biz pusudayız Halo:İlk önce içeri hademe olarak girelim ağar ağar yükseliriz. Ömer Baba : o zaman ben sitem edeyim Nazife Anne : yoo hic kusura bakma bey buna hic müsade etmem Ana yüregi Ömer Baba : Babalarin yüregi yokmu Memati : Bizde kiravatli görduk, Adam zanettik abdulhey : abi bi 100 milyon bahşiş verirsin artık memati : neee one ole emeklı maası gibi |
|
||||
|
polat-O tetikçinin yaşaması artık farz oldu
-------------- davut -düşmanından uzak durmuycaksın ya satınalıcaksın yada yokediceksin -------------- halo: Allah'a işim düşeydi secdeye giderdim sana neye geliyim ---------- güllü: abdülhey sıkı tut yoksa bu adam borsadan daha çabuk düşecek güllü: biz milleti dinlerken birde dinlenir mi olduk ------------- Memati: abi davetmi edicez icabetmi ettiricez Polat:davet davet Memati biz kimi davet ettikte icabet etmedi ------------------ Halo Dayı:"İçeride Fare Yaşıyor,Böcek Yaşıyor...La Bir Bu Adam mı Yaşayamıyacak? |
|
||||
|
Polat Alemdar: Ülkeler eskiden ordularla askerlerle işgal edilirdi. Bugün durum farklı. Kalabalık hantal ve düşmanlık uyandırıcı ve çok ama çok pahalı orduların yerini yatırımcılar aldı.yatırımcılarla bir ülkenin içine kadar girersin. Tek tek bütün kaynaklarını ele geçirirsin. Adın işgalci değil kurtarıcı olur.
Memati : Usta bu sefer kiminle savaşıyoruz. Polat Alemdar: Ne savaşı memati, savaş yok. Sadece bu faili meçhullerden yola çıktım. Bizim insanımızı kim öldürüyor. Niye yapıyor. Suikastler niye işleniyor. Toros:Kızım bu işler sadece kurallarla olmuyor. Senin ihale dediğin eski zamanların savaşı. O saydığım dört aile de mahşerin dört atlısı. Şartlarla savaşın kuralları, teslim olana kılıç çekilmez, esire işkence edilmez gibi.. savaşı kazanmanın yolu ise hile. Ahu Toros: bu sadece iş. Ne savaşı. Toros: hayatta kalma savaşı. Ya sen onları yiceksin ya da onlar seni. Ahu Toros: o zaman biz onları yiyecez. Toros: kim ayakta kalırsa o yicek. Kurtlukta düşeni yemek kanundur. Güllü: ne zamandan beri sol örgütler plazma camı temizlerken kalaşnikofla iş adamı tarıyor. Güllü: hayırlı uğurlu olsun. Üç silahşörler sahalara döndü. |