ilk yorumu ben yapayım....
dünkü mahkeme sahnesinde katip yazıları yazarken bilgisayarının ekranı kapalıyıdı galiba kız o kadar güzel yazıyorki ekrana bakma geregi duymuyor
ilk bölümde benim aklıma başka hata gelmedi....
valla kardeş bizim elektrikler yoktu bende cepten izledim amabir ara galiba kapalıydı.ama tam net göremedim.?
__________________ Adim Adim yaklasiyorum sensizlige, Sahit oldu Yildizlar Ay ve Gecenin Karanligi içimde Kopan Firtinaya, Yürüyorum Ruhumu Kalbimi ve Bütün Benligimi Teslim Ederek Askina, Oysa okadar Yakindimki Ölümden önce Sana...
benim aklıma bişey takıldı hata olabilirde olmayabilirde Polat Alemdar daha işadamlarıyla savaşmaya başlamadan önce bir başkandan izin almaya gitti ama daha ne ilgili savaşacaklarını bilmeden hikmet Toros ailesinin evini dinliyordu
benim aklıma bişey takıldı hata olabilirde olmayabilirde Polat Alemdar daha işadamlarıyla savaşmaya başlamadan önce bir başkandan izin almaya gitti ama daha ne ilgili savaşacaklarını bilmeden hikmet Toros ailesinin evini dinliyordu
evet ama farkindaysan Polat basindan beri faili mechulleri arastiriyordu ve son olayda Toros cinayetiydi yani o yüzden dinliyorlardi evi sanirim