|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| The Following 2 Users Say Thank You to -İstanbuL- For This Useful Post: | ||
-eZeL- (3 Hafta önce), kızıldenizesra (3 Hafta önce) | ||
| Sponsored Links |
|
||||
|
Deniz:
Ben seni sevdiğimde, İstanbul’a gün doğmamıştı, balıkçılar ağ atmamış, şairler henüz yatmamıştı. Neler yaşadık önce, ben seni ne çok sevdim. Bir İstanbul expresinden halliceydi kalbim. Ve bir yemini körelttim şimdi, yerine bir umudu biledim. Ve bir İstanbul expresinden halliceydi kalbim. Efe: Üstelik bilmiyordum Beşiktaş’tan Beyoğlu’na kaç saatte inilir. Aşk nerededir bu şehirde, hangi sokakta gezilir. Dedim ya, Ben seni sevdiğimde, İstanbul’a gün doğmamıştı. Gün doğmadan neler doğar, bunu gönlüm de ummamıştı. Uçakları hiç sevmem, trenden de vazgeçtim. İzmir’den İstanbul’a tam bir saatte geçtim.
|
||||
|
Aslı:
Bir fincanın dibinde yarım kalmış aşkımsın. Acı bir kahve gibi uykumu kaçırmışsın. Gündüzüm gece oldu, tüm düşlerim seninle. Sensizlikte son bulur, her bir kabusumda. Deniz: Oysa kabus yalan, düş kısa ve hayat uzun sevgilim. Sende beni seversen, yarım kalmaz hiçbir film…
|
||||
|
Deniz:
Davetiyeler, odalar ve localar iki kişilik. Ya tek gidersin bir koltukta ya biletler iki kişilik. Ya tek kişiliktir bir yatak, ya yalnız yatılmaz iki kişilik. Aslı: Ya tek taraflıdır bir aşk, o da severse iki kişilik. Başka kaç kişiyi seversen sev, bir sevda yalnız iki kişilik. Efe: Hele baş başa bir akşamda masalar hep iki kişilik. peki sen kimsin dediler bana, dedim üçüncü tekil kişilik. Peki dostluk var mı dünyada, dedim dünya iki kişilik. Çocuktuk çoktuk oysa, çok üzgünüm şimdi.
|
||||
|
Efe:
“pembe yalanlar” Bize söylenmiş ilk yalan Adamı ebe eden bir oyunda Fasulyeden oynayışımızdır Oysa bir bilsek ki bu daha ne ilk Ne de son aldanışımızdır Sonra birden leylekler kardeşlerimizi Kuşlar kabahatlerimizi dile getirir Soramayız bile anne söyle Söyle bu pembe yalanlar nedendi Büyüklerin bahanesi hep Aklımızın ermeyişindendir Ve bir gün bakarız ki Zaten hayat koca bir oyun Ne yaşımız ne aklımız ermekte Ve her gün birileri yine Her gün bir yerlerde birine Pembe yalanlar söylemekte…