|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| The Following User Says Thank You to Trakyalı For This Useful Post: | ||
hilary-duff (8 August 2008) | ||
| Sponsored Links |
|
||||
|
Haydi gel de inan şimdi!
![]() İki Aile "çetesi" şimdi de aynı kanalın (Star TV) "Eyvah Halam" dizisiyle ekranlarda. İki Aile'nin sevimli çocuk oyuncularını, "tam kadro" bir başka dizide gören bazı izleyiciler, dramanın "inandırıcılığını" sorgulamaya başladılar bile. Radyocu ve şair dostum Gökhan Karaduman da bu durumdan şikayetçi. İşte gönderdiği eleştiri mesajı: "Neredeyse kadronun yarısı İki Aile'den seçme. Özellikle de çocuklar... İsimler farklı, hepsi öz kardeş v.s... Tüm sezon boyunca farklı isimlerle aşina olduğumuz oyuncuların yaz sezonunda yeniden ve farklı isimlerle ekrana gelmesi beni ziyadesi ile rahatsız etti. Oysa Bugay Yapım'ın Bizimkiler ve Yazlıkçılar'da yaptığı gibi, İki Aile'nin yazlık versiyonu gibi hazırlanıp, Emre Kınay ve İclal Aydın, sanki çocukları halalarının yanına tatile göndermiş gibi yapsalardı, daha keyifli olmaz mıydı?" Yüksel Aytuğ....
|
||||
|
Star TV’nin yaz dizilerinden olan ’Eyvah Halam’da oynayan usta oyuncu Defne Yalnız, soyadı gibi yalnız bir insan olduğunu söyledi.
İlk olarak Kaynanalar dizisiyle ekranlarda yer alan Defne Yalnız, son dönemde Aşkım Aşkım dizisinin yanısıra ’Eyvah Halam’ dizisiyle de ekranlara geliyor. 3 yıl önce eşi Mete Sezer’i kaybettikten sonra hayata adapte olmakta zorlandığını ifade eden Yalnız, Milliyet gazetesinin Televizyon ekine verdiği röportajda "Onun yalnızlığı var ve o yüzden de adapte olamadım. Hiçbir zamanda olamayacağım. Bu yaşamımın sonuna kadar böyle olacak. Seneler önceydi o hayatla barışıklık. Hayat onunla güzeldi. Benim daha önceki evliliğimdeki şöhretle kalan ’Yalnız’ soyadı, şimdi yaşamımla örtüşmüş oldu" diye konuştu.
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|