|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Sponsored Links |
|
||||
|
arkadaşlar sizler için çalıştım uğraştım bu çalışmayı yaptım inş. beğenmişsinizdir eğer beğendiyseniz bayan üstadlarıoda eklek isterim bi yorum yaparsanız sevinirim saygılar...
|
teşekkürler gzm
şimdiki oyuncuların ustalardan öğrenmeleri gereken o kadar şey varki herkes bilio bunu... Herkes yakışıklılığıiçin veya güselliği için resim ekliyo ustaları hatırlayan çok az dostlarımız var ustalara saygı dedim ve ben ekleyim dedimm saygılarr DeVAMI Öztürk Serengil ![]() Nihat Nikerel ![]() Ayhan Işık ![]() Yılmaz Güney ![]() Ali Şen ![]() İzzet Günay ![]() Hulusi Kentmen ![]() Fikret Hakan ![]() Kadir Savun ![]() Kazım Kartal ![]() Bülent Kayabaş ![]() Tamer Yiğit ![]() Turgut Özatay ![]() Yılmaz Köksal ![]() Hüseyin Baradan ![]() Kenan Pars ![]() İhsan Yüce ![]() Cevat Kurtuluş ![]() Feridun Karakaya ![]() Erdal Özyağcılar ![]() ![]() Erol Günaydın ![]() Halil Ergün ![]() Menderes Samancılar ![]() İsmet Ay ![]() Kenan Bal ![]() Selim Naşit ![]() ARKADAŞLAR İNANIN DAHA O KADAR USTA OYUNCULARIMIZ VAR Kİ HEPSİNİ EKLEMEYE ZAMANIM YETMEZ AMA HEPSİ BİZLERİN GÖNÜLLERİNDE TAHT KURDULAR BUNDAN DA KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN... ![]()