|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
Warner Bros. Harry Potter filmlerinin başrol oyuncularının üçünün de – Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint – son iki filmde rol alacağının kesinleştiğini duyurdu. Emma Watson’ın rolünü bırakacağı dedikodularını sona erdiren bu açıklama aynı zamanda üçlünün, Harry Potter filmlerinin Warner Bros. uyarlamasında bu rolleri oynayacak tek oyuncular olacağı anlamına geliyor.
Oyuncuların yapılan basın açıklamasındaki konuyla ilgili görüşlerini haberin devamında bulabilirsiniz. Daniel Radcliffe: “Harry Potter rolünü oynamak çok büyük bir ayrıcalıktı ve bu seriyi tamamlamayı dört gözle bekliyorum. Harry karakterine ve bu filmleri yıllardır destekleyen hayranlara karşı muazzam bir bağlılık hissediyorum. Çekimler sırasında, çok şey öğrendim, birçok arkadaşım oldu ve hayatımı değiştiren insanlarla tanıştım. Bana bu muhteşem fırsatı verdikleri için J.K. Rowling’e, Warner Bros.’a ve David Heyman’a borçluyum.” Rupert Grint: ”Ron weasley benim hayatımın büyük bir parçası. Tabi bu sadece ikimiz de kızıl saçlı olduğumuzdan değil. Onu oynamakla gurur duyuyorum ve onun dünyasında olmanın her saniyesini seviyorum. Son iki filmde ‘ailem, Weasleyler’le birlikte olmayı iple çekiyorum. tabi iyi dostlarım Emma ve Dan'i görmeyi de. Bunca yıl destek oldukları için herkese teşekkür ederim. Sizsiz yapamazdık.” Emma Watson: "Hermione'yi asla bırakmam. O benim kahramanım.onu gerçekten çok seviyorum ve onu oynamanın değerini hiçbir şeye değişmem.7 filmde de onu oynayacağım için çok mutlu ve onurluyum.Nasıl başladıysam öyle de bitireceğim.” Yapımcı David Heyman: ”Bu yolculuğun en ilgi çekici şeylerinden biri de Dan, Rupert ve Emma'nın çocukluktan yetişkinliğe geçişlerini görmekti. Mükemmeliyet için çabalamaya ve hünerlerini bileylemeye adanmış kusursuz profesyoneller olarak ortaya çıktılar. Ve şimdi, şevklerini ve özlerini ellerinde bulundurup bu günlere taşıyarak, bunca yıl boyunca tanıdığım aynı harika, kibar ve asil bireyler olarak kaldılar.” Warner Bros. Başkanı Jeff Robinov: ”Daniel, Rupert ve Emma kadroya ilk olarak katıldıklarında onların sadece yetenekli değil aynı zamanda bir ‘kimyaları’ olduğunu biliyorduk. Yıllar içinde her filmler birlikte onların inanılmaz yetişkinlere ve olağanüstü aktörlere dönüştüklerini izledik. ( Rupert, Dan ve Emma) rolleriyle o kadar tanındılar ki, başka oyuncularla devam etmek çok garip olacaktı. Bu yüzden Dan Rupert ve Emma'nın son iki filmde karakterlerinin kalan rollerini oynamayı seçmelerinden gurur duyduk ve heyecanlandık.” Ayrıca yapımcı David Heyman ve ortağı David Barron’ın da son iki filmde işlerine devam edecekler. Henüz bir yönetmen adı açıklanmamış olsa da David Yates’in Melez Prens için geri döneceği konuşuluyor.
|
hadi hayırlı olsun tüm dan fanları için