|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Sponsored Links |
|
||||
|
Dan: Sizce Ron ve Hermione nihayet bi araya gelebilecekler mi?. *Rupert ve Emma'ya bakar* İkinize de soruyorum, Bence bunu siz tarif edebilirsiniz *Rupert Emm'ya bakar*
Rupert ve Emma: Şey,tamam... Rupert: Bence... Emma: Bence biz bayağı ikna olduk... Rupert: Bence bu her filmde zekice vurgulandı (Burda bir şeyler diyolar ama anlamıyorum) ama emin değilim, bence son kitabın çıkmasını beklemeliyiz Emma: Evet...Hayır, Ben kesinlikle bunun olacağını biliyorum. Olmasını umuyorum... Rupert: Bence yinede...utandırıcı olucak. Emma: Evet..Ben...Ben düşünmek bile istemiyorum *Dan güler-eheh bence bu çocuk bişeyler biliyo -* Dan: Bence iyi olucak...Evt iyi olucak, sadece serinkanlı olucaksınız, yapabilir misiniz? Güzel olucak. (açıkçası söyliyim Dan resmen Rupert'la Emma'ya işkence ettiğini biliyo eheh ıÜüRupert: Emin değilim...*Emma'ya bakar Emma güler* Emma:Hayır,hayır... Dan: Oh , demek açıkça hayır ? Rupert: Bence...zor olucak ama Dan:Bence İyi olucak Emma: Bence, emin değilim, sadece profesyonel gibi davranmalıyız ve şey gbi olmalı "Evet,biz gerçekten..." Dan: Binlerce çekim ? (Sırıtarak sorar) Dikkat şimdii!! Emma: Evet. Mesela 5 öpücük çekiminden sonra biz ... Bilirsiniz gerginlik ve gariplik gidicek...Umarım! Rupert: Belki ikimizden biri ölürse... Emma: *Güler* Ve bunu yapmak zorunda kalmayız! Ah çok korkunç! Beni öpmek yerine ölmeyi mi tercih ediyorsun?! Dan: ''Seni öpmek yerine ölmeyi tercih ederim'' *anam Dan'ın bu haline bayıldım ben* :Zuhhh Emma: Çok acımasız! Rupert: Hayır!...Hayır...Demedim!Böyle bir şey ima etmedim *geveliyo ağzında bişeyler amaaa * Dan: Şey,duyduğumuz o ama... Emma; *iğneleyici şekilde* Evet,Sağol Rupes (yine Rupes dedi anümm ).Kendini takdir et . ![]() ![]()