|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
Rupert Grint gençlerin nasıl milyarderlere dönüştüğünü anlatan bir kitaba kısa bir röportaj verdi. Rupert röportajda Ron rolünü nasıl aldığından, ünlü olmanın sıkıntılarından ve boş zamanlarından sette neler yaptığından bahsetti :mem:
Röportaj haberin devamında…. Ne zaman bir oyuncu olmayı istediğini hatırlıyor musun? İlkokulda Mystic Meg adından bir yetenek şovu yaptım. Sadece 7 yaşındaydım o zaman ama ilk o zaman oyunculuktan hoşlandığımı farkettim. Harry Potter’daki rolünü nasıl aldın? Newsround programından sonra bir ilan gördüm insanları Ron, Hermione ve Harry için seçmelere davet ediyorlardı. Bir mektup yolladım ama cevap gelmedi, sonra annem ve ben bir video hazırladık. O videoda eski tiyatro hocam gibi giyinmiş, bu rolü ne kadar istediğime dair bir rap şarkısı söylüyordum. Şu an için oldukça utanç verici olsa da o zaman için son derece eğlenceliydi. Seçmelere katılmayı umutsuzca istiyordum ki zaten işe de yaradı. Genç oyunculara ne öğüt verirdin? Kendinize inanmak için, kendinizi oynadığınız karakterde kaybetmek için çekingenliklerinizi ortadan kaldırmalı ve sergilediğiniz kişi olmalısınız. Bu size başarmanız için kendinize güven verecek ve en iyi çekiminizi yapacaksınız. Sizi destekleyen aile ve arkadaşlara sahip olmak ne kadar önemli? Çok ama çok önemli. Eğer annemin desteği ve yardımı olmasaydı o videoyu yapamazdım. Dahası bir desteğe sahip olmak benim gerçekten ne istediğime karar vermemde yardımcı oldu. Her ne olursa olsun ailemin ve arkadaşlarım beni destekleyeceğini ve bana yardım edeceğini biliyorum. Bu kadar genç yaşta ünlü olmak hiç korkutucu oldu mu? Dikkat edilmesi gereken en büyük tehlike ne sence? Korkutucu olmasa da zaman zaman basın oldukça yıldırıcıydı. Ayrıca istediğim yere bazen tanınmadan gidememek zor olabiliyor, özellikle de bu saçlarla!! Fakat bunun korkutucu olduğunu söyleyemem, çoğunlukla heyecan verici ve eğlenceli. Tehlikeye gelirsek de, aslında sadece kim olduğunuzu ve yaşamınızda ne kadar önemli ve samimi olduğunuzu unutmamalısınız . Bir miktarda iş adamı olmak zorunda mısınız? Bazı şekiller de evet ya da heyecan içinde beklemelisiniz ve geleceğinizi planlamalısınız. Hayatta ne olduğunu kimse bilemez! Ayrıca ben ailem ve arkadaşlarım dışında profesyonel kişilerden destek ve öğüt de aldım. Lüks olarak ne aldınız? Harika bir golf sopası setim var. Son olarak ehliyetimi de aldım ve şimdi yeni bir Mini One ve bu aralar üzerinde çalıştığım eski bir 1950 model Chevy kamyonetim var. Tanışıp seni en çok dehşete düşüren oyuncu kim oldu? Harry Potter ve Felsefe Taşı filminin Amerika’da ki ilk galasında Robin Williams ile tanıştım. Gerçekten çok hoş ve komikti. Ne yazık ki büyükbabam yanımdaki koltuğa oturuyordu ve Mrs. Doubtfire taklidini yapmaya devam etti! Utandırıcıydı ama yine de 12 yaşında biri için önemli bir andı. Sette nasıl rahatlıyorsun? Golf oynamayı seviyorum. Xbox’da Need For Speed oynamayı seviyorum ve ayrıca karikatür çizmeyi seviyorum. Bir oyuncu olarak en büyük hırsın ne? Sahnede gerçekten kötü bir karakteri oynamak isterdim ama benim en büyük hırsım çalışmaya devem etmek ve mümkün olduğundan çeşitli işler yapmak. kaynak:hpff