|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Sponsored Links |
|
||||
|
ramiz aga :namık namık oglum
fatma anne :hey allam yarabim koskoca pehlivan son nefesini veriy burda ramiz aga :dur bakalım dur te üstündekileri çıkaralım bakalım kurşın nerden girmiş fatma anne :ee hayde hayde ramiz aga :te kurşin bak burdan girmiş fatma anne : te gördüm ispanak namik :boşuna ugraşmayın ben öliyim fatma anne : ne dedin ramiz aga :burdan çıkmamış fatma anne : ee nasıl çıkmamış ramiz aga :bakalım nerden çıkmış tütün tabakasına girmiş çünkü üleyse turp gibisin kalk ispanak namik :turp değil ispanak zarife :pis namik , yalancı namik,şapşal namık ispanak namik :bana hiç bişey olmadı bak ne ka kuvvetliyim testi münevver :ne oldu o patliyacak nerde nerde ooo fatma anne :te tana burda te tana testi münevver :alla canini almasın senin sabahtan beri ariyim çocuk fatma anne :te allah almasın sen al götür bunu burdan ayde testi münevver :ah silah sesleri duydum kız fatma patlamalar nerde o çocugumdan sebep korktum fatma anne :te na burda deyim ispanak namik :bana hiç bişey olmadı bak ne ka kuvvetliyim pehlivan gibi fatma anne : kuvvetlisin kuvetlisin anladık hepimiz anladık çok anladık namık hayde evina git münevver hoşgeldin munevver sağlıkla git münevver testi münevver : gel ispanak namık :ben gitmeyim burda kaliyim ben zarifeye aşıgım (zarifeyi öper ![]() ![]() ![]() ![]() )
|
Meryem-Dilaver
D: Meryem hanım M: Dilaver bey D: sizinlen konuşmak istediğim özel bir mevzu vardı M: ee gelin gelin içeri gecelim size bir kahve yapam hayde D: sagolun..sagolun..ben başbaşa konuşuruz öyle istemiştim M: hıı öylemi D: yürüsek mi şöyle M: yürüyelim olur tabii..yürüyelim Dilaver bey D: Meryem hanım size söyleyeceğim şey sizi cok şaşırtacak M: öylemi D: evet öyle..buyrun..biliyosunuz kaymakamlık görevimden azledildim M: biliyim cok üzüldüm D: sagolun fakat hala burdayım gördüğünüz gibi gitmedim..çünkü gidemedim..ee cok önemli bir mevzudan dolayı burda kaldım.. bunu bunu size acıklamam cok zor Meryem hanım..dediğim gibi burda kaldım ee çünkü,şimdi burda kalmamın amacı ee Meryem hanım aslında nasıl desem ben cok zor durumdayım Meryem hanım..bu zor durumdan kurtulabilmem için bu sıkıntıyı üzerimden atmam için bana yardımcı olmanı ee Meryem hanım uzun lafın kısası şimdi size söyleyecem şeye kızacaksınız..lütfen kızmayın M: sa sanmayım ki kızarım..yok niçin kızam D: ben diyorum ki biz evlensek mi mümkün mü böyle birşey M: benimle nee evlenesiniz mi istiysınız D: evet..hayır..aslında tam olarak öyle değil.. M: öyle değilmi ee nasıl D: yani gerçek bir evlilikten bahsetmiyorum..Meryem hanım biz burda bir gazete cıkarıcaz biliyorsunuz..fakat bu cok gizli bir bilgi ve bu işin içinde benim oldugum bilinmiyor..Kaymakamlık görevimden alındıgıma göre burada kalabilmek ve kimsenin şüphesini cekmemek için yani insanlara sizinle evlenmek istediğimi,böylece bu benim bahanem olacak..böylece kimse benden şüphelenmeyecek..Meryem hanım iyimisiniz M: eyiyim eyii D: ben Meryem hanım afedersiniz M: yo yo yok birşey D: ben cok özür dilerim gerçekten böyle beni yalnış anladınız ben anlatamadım Meryem hanım sözümü geri alıyorum M: ben gidem kaymakam bey çamaşır koymuş idimda te te ona bakam D: Meryem..lütfen beni affedin..lütfen affedin ben..bu konuştuklarımız hiç olmamış gibi düşünelim hiç konuşmamış gibi olalım ben.. olurmu..