|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
DETAYLI BİLGİ İÇİN
Elveda Rumeli Dizisi Erdal Özyağcılar (Ramiz)Hikayenin baş kahramanı. 55 yaşındadır. Evlilik çağındaki üç kızı ve karısıyla birlikte yaşamaktadır. Köyün Sütçüsüdür. Şebnem Sönmez (Fatma)50-55 yaşlarında. Ramiz’in karısı. Tüm evi çekip çeviren kişi o. Evlilik çağındaki kızlarını iyi ve zengin kocalarla evlendirmek istiyor. Gülçin Şantırcıoğlu (Hatice)Ramiz ve Fatma’nin büyük kızı. 21 yaşında. Oldukça güzel ve iyi huylu bir kız. Berrak Tüzünataç (Vahide)Ramiz ve Fatma’nin ortanca kızı. 20 yaşında. Zeki ve hazır cevap bir kız.![]() Filiz Ahmet (Zarife) Evin en küçük kızı. Sevimli ve komik bir kız. 18 yaşında. Babasının en düşkün olduğu kızı Zarife. Tuna Orhan (Terzi Hasan)Hatice’den hoşlanıyor. 25 yaşlarında. Köyde terzilik yapıyor. Biraz mahcup çekingen biri. Ertan Saban (Aleksi)Makedon asıllı 20 yaşında.Kibar ve yakışıklı bir genç. ![]() Tolgahan Sayışman (Mustafa) 23-24 yaşında. Jön Türk hareketi içinde yer alan radikal fikirleri olan bir genç. Erman Saban (Dilaver)Pürsıçanın kaymakamı. Gökhan Mete (Kasap Cabbar)Kasap cabbar. Köyün kasabı.. |
| Sponsored Links |
|
||||
|
ya aslında jenerik de bir sürü oyuncu adı geçiyor çoğu makedonya da yaşayan türk oyuncular ben asıl onların gerçek isimlerini merak ediyorum bulabilen arkadaşlar resimlerini ekleyemiyorsa bile tarif ederek ya da dizideki isimlerini yazarak gerçek isimlerini buradan paylaşsınlar.....
bu arada berrak 10 numara dizinin dublajsız çekildiğini duyunca daha çok hayran kaldım berrak tüzünataç'a....
|
Alıntı:
![]() |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|