|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| The Following User Says Thank You to iSMaiL™ For This Useful Post: | ||
Dilan---Cagri (11 September 2008) | ||
| Sponsored Links |
|
||||
|
2.Bölüm Şiiri "iki yol" Bitti sandığın her yol Yeni bir başlangıçtır Anlarsın ki gökyüzü Uçurumlarla başlar Sevdayı öksüz sanma Herkesin bir gönlü var Keşfetmek için aşkı Bunlar en güzel yaşlar yiğit güralp
|
||||
|
3.Bölüm Şiiri atlıkarınca Çok gereksiz sorular var Soran hiç çıkmaz ortaya Yumurta mı tavuktan çıkar Tavuk mu teşne yumurtaya Oysa hayat denen bir oyun var Ve biz de geldik oynamaya Yoksa ne karınca ata binerdi Ne de bir at karıncaya yiğit güralp
|
||||
|
4. Bölüm Şiiri “rodeo ve juliet” Hikaye malum, Gençler anlaşmışlar Onca büyük sevdaya, Murada varamışlar. Juliet uyuyakalınca Romeo gitti sanmış. Bir şişelik zehirle, O da uykulara dalmış. Ne zaman anlatsalar, Çok gülerim bu işe. Kim yazarsa yazsın, Hepsi biraz klişe Mecnun abi Romeo’nun, Leyla da tam Juliet’in, Az biraz öz Türkçe’si. Yazanlar hep değişir, Destanlar hiç değişmez. Ölümüne sevdaların, Aşktır tek gerekçesi. Oysa çok üstündedir aşk, Hem düşlerin üstünde… Hem gerçeğin üstünde… Nerde, nasıl arama Halime bir baksana Altımda beyaz bir bulut Ve ben de onun üstünde… yiğit güralp
|
||||
|
5. bölüm Şiiri YILDIZ SAVAŞLARI Bi yıldız misalisin çocuk Bi uzansam avuçlarımdasın Bir düşünsem nasıl uzak… Nasıl göremezsin ki beni çocuk Kapat tüm o ışıkları Ve bir de bana öyle bak… Biliyorsan söylesene çocuk Aşk mı; bi savaş mı bu Ya da nedir arasındaki fark… Yıldızlar masum ve yalnız Aşklarsa gökyüzünde Bildiğin kaç savaş varsa bak… Hepsi de yer yüzünde yiğit güralp