|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Sponsored Links |
|
||||
|
ilginc ve segredilmeye deger bir diziye benziyor.......
zaaten sirf yasemin ergene ve kutsi icin segredilir..... ama aysu kayaci ne kadar bu cat kapidaki aptal sarisin rolünden sonra doktorlugu yakisir bilemem........ vallahi bana biraz acayip geldi...... aptal sarisin dan sonra doktor aysu segretmek......... herhalde alismasi zaman alir
|
hemen yargılamak istemiyorum ama nedir bu ya mankeni şarkıcıyı oyuncu yapmak o kadar bu işin okulunu okuyan adama yazık valla belki başarırlar ama yinede ben seyrederken bişey bu işin eğitimini almış kişileri görmek isterdim...
|
Alıntı:
cook ayni fikir oldumuz nokta var...........simdi yoruma deyiceyim............ Arkadaslar tiyatrolar.... ve oyuncu okullari yeni yeteneklerle dolu....... o kadar güzel ve yetenekli kizlar varki bu diziyi tasiya bilcek........ oglanlara gelince yakiskli ve yeteneklis cook var....... ama bence suc bizim degil mi ![]() ?? dizinin adini duydugmuz an ilk diyoruz ki , kimler oynuyor ?? cogu insan diziyi oyuncuya göre bakiyor.... simdi sen tanilmamis bir insan koy o mesur kisilerin yerine bak bakalim kac kisi segrediyor o diziyi........benim KIZDIGIM ve SASIRDIGIM.... AYSU KAYACI gibi , imaji düsük ve basit birisini DOKTOR olarak bir diziye koymak........... yani demek istedigim... CAT KAPI diye bir dizi vardi ya...... ordaki APTAL SARISIN rolü ona cok yakismisdi..... yani ona böyle agir bir DOKTOR rölü hic de yakismiyor.... bence o bu rölü tasiyamaz........ TAbi herkes düsünoyur niye AYSU KAYACI da ondan daha güzel ve YETENEKLI olan bir GENC OKUMUS OYUNCU ARKADASIMIZ DEGIL?! bence cevap cok basit: Fatih Aksoy (dizinin yapimcisi) billiyorsunuz ki AYSU KAYACI yla ask yasamisdi... tabi adam onu alsinda kimi almasin......... bu arada YASEMIN ERGENE yerine zaaten BERAK TÜZÜNATAC oynuycak mis.. ama BERAK HANIM (kendisi Fatih Aksoyun eski sevgilisi olur) OKAN BAYÜLGEN le bir iliski yasamaya basladiktan sonra FATIH BEY onu kadro dan cikarmis..... yani böyle INSANLAR DA yapiyorsa ben ne diyeyim......... Adam resmen SEVGILILERINI oynatiyor dizide.... birisi baskasina asik oluncada kadrodan cikariliyor........ Iste Türkiyenin önde gelen Yapimcinin proffesionelik anlayisi........... Kendisi de Aysu ve Berak in bu rollere uymadigni bile bile.... gine de onlari dizide DOKTOR olarak oynatmayi düsünüyor..... Iyi bare Berak dan kurtulduk....... ikisini birden kaldiramazdik herhalde