| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
Bence 3. sezon eskisi gibi fazla izlenmeyecek. İzlense bile önceki sezondaki gibi başarı gösteremeyebilir. Yasemin ergene tam doktorlar dizisine uygun birisiydi.Diziden ayrılması çok kötü bir duruma neden oldu. Çok değil bu sezon biter bence.
Ayrıca yabacı dizilerin türkçe versiyonlarını Türkiyede verip ondan sonra 1-2 sezon sonra kaldırılması çok yanlış birşey bence. Saygılarımla
Konu _Jerry_ tarafından (6 September 2008 Saat 10:33 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
ksinlikl önceki başarısını yakayamaz.. yasmin rgn ayrıldıktan sonra yerine merve sevinin glmsi çookkk yanlış bi karardı... sanki türkiyde başka bi oyuncu yokmuş gibi..bence hiç bir oyunculuk yetnği yok... hele hele yağmur atacanın rolün paşhanın gelmesi daha büyük bir hata...o kim hasan rolünü oynamak kim
![]() ![]() ![]() ![]() ?
|
bence eskisi kadar tutmaz..
greçi zenan&suat için izlyenler olur ama tabi elacılar da çok.o yüzden eskisi kadar tutmaz
|
ben ne olursa olsun doktorlar da izleyecek bişi bulabileceğime inanıyorum. bu her hafta değişebilir. bi hafta suat zenan bi hafta gestapo. herşey olabilir. tutulmasına gelince eskisi kadar olmasada gene gününün zirvesine oturur die düşünüyorum.
|
|
||||
|
doktorlar dizisini ne olursa olsun seyredicem ve bence tutar cunku diziyi bir butun halinde algilamak gerek sadece bir karakter icin seyretmemek gerekir diye dusunuyorum
|
|
||||
|
şimdi izledim reklama girdi süper bence geçtiğimiz sezonun rekorlarını kıracak
![]()
|
ben ilk defa izliyorum eski bi izleyen arkadaşımda dedi çok kişi değişti diye ama güzel bence tutar
| Seçenekler | |
|
|
|||||