|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Sponsored Links |
|
||||
|
ya uzulme ya hersey olacagına varır ınsallah sende ıstedıgın yere gırersın takma kafana bılıyorum asıl stres donemı sımdı baslıo ama sabret ınsallah ıstedıgın sonucu alırsın cnm
|
inş ya
ya bide öyle şeyler oluyoki deliriyorum. bnden düşük alıp bni geçiyolar ya ![]() bide kızın biri var bzm sınıfta zaten sinir oluyrm o sever beni ama.safın teki her konuda hemde.inekti biraz ama kafası çalışmıyodu yani.halada çalışmıyo ya.yani sınav gününe kadar daha ne okumak istediğine bile kara vermiş değildi.şimdi gene bişeyler saçmalıyo.ama o okumak istediği bölümde ne okutulur,nasıl işler filan hiç haberi yok.ama bu kızın puanın benden yüksek.diğer hiçbir insan umrumda değil de böye saflar,hayatın,okumanın ne olduğunu bilmeyen analamyan ve hiçbizamanda anlamıcak olanların kazanmaması lazım ya.herneyse sinir oldumda içimi dökeyim dedim. inş olur ama beklediğimden düşük bikaç puan. sen napıyosun ayşe nasıl gidiyo.
|
neyse bosver ya olur oyle seyler bende napım ıste evde oturuyorum sabah kırk saate kuzenımın sonucuna bakamadım sınır oldum ee sen napıosn
|
napayım ya.
uyukluyodum deminb gece uyuyamadm sabahta 6da kalktım. sonra kuzenler çağırdı msnye.onlarda öss ye girmişti.onlarla muhabbet ediyorum şimdi...inş olur ya.puanlara bakacaz.salıya kadar dayanacaz artık off offf