Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir.    
Dizi-TR.COM | Türk Dizileri Paylaşım Platformu  

Geri git   Dizi-TR.COM | Türk Dizileri Paylaşım Platformu > Türk DiziLeri > Doktorlar

Ana Sayfa Forum Türk Dizileri

Yabancı Diziler

Programlar Ücretsiz E mail Oyuncular Reklamlar

Bize Katılmak İster misiniz ?

DİKKAT! SİTEMİZDE MP3 PAYLAŞIMI YASAKTIR. MP3 PAYLAŞIMI YAPANLAR, SINIRSIZ OLARAK SİTEDEN UZAKLAŞTIRILIR.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Oyuncularla Röpörtajlar
Konudaki Cevap Sayısı
7
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
908

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 15 April 2008
hasoş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senarist

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 159
hasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond repute
Standart Oyuncularla Röpörtajlar

ilk olarak en sevdiğim melike güner den başlıyorum

Merhabalar
Öncelikle şunu söyleyeyim...
Çok Tatlısın çok güzelsin maşallah
Doktorlar Dizisinide Beğenerek izliyorum...

Gelelim soruma (:
Orda çok hırslı bir doktoru canlandırıyorsun...
Gerçek hayatında da bu kadar hırslı mısın?
veya Bu kadar hırslı olduğun noktalar var mı (:

Melike GÜNER: Evet gerçek hayattada zaman zaman o kadar hırslıyım her insan gibi ; )

Merhaba Melike..
Beğendiğim oyunculardan birisin.
Daha önce hiç bir sinema filminde rol aldın mı? Alacak mısın? Seni beyaz perdede görmeyi çok isterim=)

Melike GÜNER: Bende isterim ama şu anda yok

merhaba melike

biyografini okuduğumda tiyatroda vardı doktorlardan sonra tiyatro gibi bir projen var mı?

Melike GÜNER: Mayıs'ta Tiyatro Festivali'ne hazırladığımız bir oyun ve sezonada başlamayı düşündüğümüz bir oyun var

doktorcu-el: tarafından gönderildi
merhaba melike hanım çok başarılı bir oyuncusunuz
bu zamana kadar oynadığınız karakterler içinde hangisini en çok zevk alarak oynadınız?
sizin için yeri bende ayrıdır dediğiniz diziniz hangisi...

Melike GÜNER: "Zenan" karakterini oynamaktan çok keyif alıyorum. Ancak ik göz ağrım "Sonay" benim için başkadır..

Alıntı:
wonderful tarafından gönderildi
merhaba melike ablacağım.çok güzel bir oyunculuğun var.devamını dilerim

işte sorularım;

1)Dizide boyunla ilgili takıntılarının olduğunu hepimiz biliyoruzgerçek hayatta da böyle bir takıntın var mı??
2)Boyun gerçekten kaç??
3)dizide o topuklu ayakkabıyı giymekte zorlanmıyor musuuun??

seni çook seviyoruum

Melike GÜNER:Aşmayı başaramadığım birboy kompleksim kesinlikle var, bunda dizideki partnerim Bekir AKSOY'un uzun boylu olmasınında etkisi var. Kendimi bildim bileli o ayakkabılarla gezdiğim için bir zorluk çekmiyorum.. Gerçek boyum 1.65 Boy uzatan bir ilaç bulunursa kesinlikle kullanıcam

Düşünüyorum düşünüyorum bi türlü ne yazıcağımı acaba seni anlatabilicek bi kelime var mı diye ama yok
O kadar güzel o kadar tatlısınki seni hiç bi kelime anlatamaz seni çooooooo...k seviyorum ablaların en güzeli
Sen bitanesin eşin yok dünyalar güzeli ablam benim
Bide bende Saime'mle gelmiştim ama bizi içeri almadılar çok üzüldük gerçekten ama inşallah bigün sizi görücez
Seni çoooooo...k seviyoruz bunu bilmen çok önemli bitanecik ablamm benimm
Emine..

Melike GÜNER: Bazen hastane yönetimiyle alakalı bu gibi sıkıntılar yaşabiliyoruz ama inşallah başka bir yerde karşılaşabiliriz.

Melike'mm,
Açılan başlığının havası bile hoş, buraya gelmen bizim için heyecan verici.
Seni görmeye gelemediğim için kendimi çok şansız hissediyorum, ucundan kaçırılmış bir şeydi ve günlerce kendimi kahretmemi sağlayan bir şey oldu..

Sana soracak bir çok şeyim var birtanem, ama şuan tıkandım diyebilirim.. Ne yazacağımı sana ne söyleyeceğimi bilmiyorum..
Aslında herşeyi seni görünceye saklamak istiyorum =)

Seni ne kadar çok sevdiğimi bilmeni istiyorum, sen benim için çok önemlisin, bebeğimsin, hayat kaynağımsın diyebilirim..
Her sabah kalkışımda, aklımda düşüncemdesin.. Sabah seni düşünerek uyanmak ayrı bir keyif verici meleğim..
Yemek yerken senin de yediğini düşünmek, aç kalmadığını düşünmeye çalışmak iyi geliyor..
Tabi bu düşünceye yeterince inanmakta istiyorum..Sana tek bir sorum olacak, bu belkide bir istek olarak algılanabilir..

" Lütfen birazcık kilo al! "

İnan bunun için yemek bile yemiyorum, çünkü senin yemediğini bildikçe iştahım kapanıyor.. Bunun yüzünden bir kez tansiyonumun düştüğünü hatırlarım..

Seni çok seviyorum Melike'mm, Kendine iyi bak, dikkat et!

Melike GÜNER: Ben yiyorummm, gerçekten çok yiyorumm ama sanırım çok hareketliyim.

Şu an burda olabilmek olabilmek,senin bunları okuyacağını bilmek,yakından göremesem bile,sesini duymak kadar mutlu ediyor beni.Şimdi ne desem ne söylesem yine anlatamayacağım seni sevmenin nasıl olduğunu...

bazen düşünüyorum...aslında sorulacak yada üzerine yorum yapılabilecek o kadar çok konu var ki...sana,güzel yüreğine,yüzüne vurmuş eşsiz güzelliğine ya da bizim için ne kadar değerli olduğuna...

inşallah sana kocaman sarılabilme şansımı kendi ayağıma kendim getirebilirim

Ne zormuş seni bu kadar yakın hissedip,herşeyi bu kadar kısa bir zamana ve kelimelere dökmek bir Melikekolik için ki hele sesini duyduğumda nasıl titeyip telaş yaptığımı ve bir hafta kendime gelemediğimi hala hatırlarım

Şimdiden fazla konuşup son noktayı koymuyum

Zaten biliyorsun ama ben tekrarlamaktan hiç bıkmadığım bir şeyi yine dile getirmek istiyorum...Soru bulamıyorum şimdilik...Yalnız aradaki mesafeleri es geçerek seni ne kadar çok sevdiğimi haykırmak istiyorum...Bir defa ismimi söylesen yeter bana aslında...kendime yine gelemeyeceğim

Tatlım kulaklarımda çınlıyor

Bir Melikekolik'in yakarışları

Seni Çoooo..k Seviyorum

Selin...

Melike GÜNER: Her ne kadar seni tanımasamda, bu sevginin karşısında insan gerçekten eziliyor... Selin, umarım sende bukadar çok sevilirsin, çok güzel bir duygu

Melikemmm...Gerçi senin hakkında merak ettiklerimi biliyorum Zeynep Abla sağ olsunAma yinede sorucam...

Birtanemm benimm;

Nasıl bu kadar tatlı, bu kadar şirin, bu kadar güzel, bu kadar masum olabiliyorsun?

Örnek aldığın usta ve ya ustalar hagileri?

Kıskanç biri misin?

En çok hangi özelliğini seviyorsun?

Kamera karşısına ilk geçtiğinde neler hissetmiştin?

Kolay kolay ağlar mısın?(Meleğim sen ağlama kıyamam ben sana, senin yerine ben ağliyim)

Ya birde belki çok saçma gelebilir size ama çok merak ettim sormazsma içimde kalıcak..
Melike Ablamm en sevdiğin isim?(Kız/Erkek)

Sesin güzel mi?(Pek şarkı söylediğini göremedim Tv'de falan ama Doktorlar'ın bi bölümünde 'Bir gün bir gün bir çocuk'u söylemiştin, güzeldi bence...)

Sorularm bu kadar, aklıma geldikçe yazarımMelikemin bu soruları cevaplayacağını düşündükçe içim pır pır ediyo..

İnşallah haziranda gelicem yanına...Görücem inşallah seni..doya doya sarılıcamm sana Pamuk Şekerimmm...
Melikemm..Bir tanecik Ablam..son olarak seniii çoooo..k seviyorummmm...bunu bil yeterBirtaneeeemmmmmm...Pamuk Şekerimmm..

Melike GÜNER: Örnek aldığım demeyelimde beğendiğim isimler var ki bunların listesi epeyce uzun, saymakla bitmez...
Kıskanç biri değilimdir..
Objektif oluşumu seviyorum...

merhaba bitanecik melike ablacım
ben leyla. seni çok seviyorum tahmin edemeyeceğin kadar çok
öncelikle burda seni seven melikekoliklerin olduğunu unutma
dünyanın en tatlı en şirin insanısın..
seni görmeyi çok istiyorum ama biraz zor aramızda mesafeler var..
ben seni tanıyana kadar hiçbir ünlüye,oyuncuya,şarkıcıya..falan hayranlığım yoktu..seni tanıyınca herşey değişti..hayatımın ilkisin..bizimkiler artık melike delisi diyorlar ya bana...bu projeyi duyunca çok sevindim senle bekir abinin de burda olacağını öğrenince daha çok sevindim...hayret bu sefer ellerim titremedi ama sen sitene girince ne kadar heyecanlandığımı anlatamam..
seni çok seviyorummmmm..

sana soracağım çok şey var..merak ettiğim bir sürü şeyy..
ama bunları yüzüne karşı söyleyebilmeyi tercih ederdimm..

sette en iyi arkadaşın kim..

hayatında en çok kimi seversin.

şimdilik sadece bunlar çünkü merak ettiklerimi unuttum ..umarım 7 nisana kadar aklım başıma gelir..

SENİ ÇOK SEVİYORUM BİTANEM (LEYLA)

Melike GÜNER: Sette herkesle sıcak bir ilişkimiz var, ayırmam mümkün değil Hayatta en çok Ailemi seviyorum..

öncelikle hoşgeldin melike ablacım seni burda görmek çok güsel bn özellikle senin gülüşüne bayılıyorum
hemen soruma geçiyim daha önceden behzat uygurla bi program sunuculuğu yapmıştın tekrardan böyle bi teklif gelse nasıl değerlendirirsin? kendine çok ii bak seni seviyoruz

Melike GÜNER: Canlı yayın çok heyecanlı ve keyifli birşey, keyif alacağım bir projede tekrar yer alabilirim

Meleğim...
dana simdiden arkadasımla sete gelme planları yapıyorz..ama bir türlü olamıyorm..aramızda kalsın gidenleride kıskanıyorum=)
düsünsene ya senle konusuyolar,sana sarılabiliyolar bunları yapmayı ne kadar çok isterdim..
ama sitede seni iki kere yakalıyanlardan biriyim..nasıl heycanlanmıstım..beni tanımıyan benim adımı bile bilmeyen birini neden bukadar seviyorum bende bilmiyorm..ama seni seviyorm işte...

sorularım..hiçbirsey aklıma gelmiyor ya..heycandan...
zaten çounu biliyoruz..
nese daha fazla yorulmanı istemiyorm..
Sadece seni çok seviyorm..Hayatta hep mutlu ol meleğim...Hersey istediğin gibi olsun...
petek

Melike GÜNER: Seninde herşey istediğin gibi olsun...

öncelikle merhaba
melike ablam herkez gibi bnde seni çok seviyorum
sıcak samimi şirin tatlı güzeller güseli bir insansınn
bunları nasıl başarıyorsun bilmiorum ama
iiki varsın iiki bizimlesinn
benimde özge gibi merak ettiğim konulardan bir tanesii
1-dizi seneye devam edicek mii??
2-izlediğin tv programları hangisi
3-tiyatro mu tv mi senin için daha önemli
4-hayatta yapmak isteyipte yapamadığın bişey vr mı
seni çok seviyorum umarım hep mutlu olursun yüzünden gülücükler hiç eksik olmaz
(gül buse)

Melike GÜNER: Dizi devam edecek mi bilmiyorum, TV' mi, Tiyatro mu diye sormuşsun, ikiside çok farklı anlamlarda ikiside önemli

Merhaba Melike Ablacigim Inan Simdi Heycandan Ölüyorum
Ne Yazicagimida Pek Fazla Bilmyiorum Aslinda
Seni Ne Kadar Cok Sevdigimi Nasil Anlaticagimi Bilmyiorum
Gerci Bunu Anlatamam Yani Seni Sevmek Baska Birsey Ya
Resmen Okulda Evde Heryerde Hep Sen Varsin Aklimda
Aslinda Ben Snei Ilk Kizlar Yurdunda Sevdim Daha Öncede
Severek Izlerdim Hatta Braun Reklamlarini Görmek Icin Reklamlari
Beklerdim Ama Neyse Doktorlarda Sana Iyice Hayran Oldum
Aslinda Imkanim Olsa Sizi Görmeye Gelirdim Cünkü Herseyden Cok
Bunu Istiyorum Ama Maalesef Almanyada Yasiyorum Ben ve Ancak
Yaz Tatilinde Geldigimde Sizi Görebilirim Ve Dizinin Devam Etmesini
Cok Istiyorum Gercekten Benim Icin Mükemmel Bir Oyuncusun Ve
Gerkezinde Dedigi Gibi Cok tatli ve Cok Güzelsin

Sorularim:

1.Acaba Seni Ne Zaman Beyaz Perdede Görebilicez ??
2.Iki Kisilik Bir Oyun Yeniden Tiyatroya Gircekmi Gircekse Ne Zaman ??
3.Doktorlardan Sonra Yeni Bir Dizi Projesi Varmi ??

Sorularim Bu Kadar Gerci Daha Cok Var Ama Aklima Gelmiyor
Sen Hep Mutlu Ol Hep Gül O Güzel Kahkahalarini Hep Duyalim
Bana(bize) Yeter =)=)

Melike GÜNER: "İki Kişilik Bir Oyun" la sanırım bir Fransa turnesi yapacağız, ondan sonrada tekrar bir turne teklifi gelmezse, bildiğim kadarıyla Türkiye'de bir daha oynanmayacak...

mrb. melike abla.ben ezgi.çok güzelsiniz.size sorum;filmde de bekir abiyle evlencekmisiniz.sizi çooooooooooooooooooooooooooooookkkkkk seviyorum

Melike GÜNER: Yakın bir zamanda sizleri bu konuda aydınlatacağız (:

SLM MELİKE ABLA

Seni Çooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkk Seviyorum 2 saattir ne yazacagımı düsünüyorum aklıma hic bir sey gelmedi düsünüyorum düsünüyorum cok heyecanlı oldugum icin mi ne bulamıyordum inanmassınız ama arkladaslara falan sordum veee en sonunnnda buldumm
Seni Gercekten Çoooooooooooooooook Seviyorum Melike AblaaA öle böle deil ben gercekten oyuncu olarak bir seni birde Mehmet Günsur'u Seviyorum ve ikinizide canımdan cok seviyorum tabi Bekir Abimide çooook Seviyorum mümkün olsa sete de gelmek isterim ama İst da oturmuyorum ama gelmeyi seni görmeyi okadar cok istiyorumkii...
Ben seni ilk Kızlar Yurdunda gördüm cok beyendiydim
Ekmek Teknesini izlemiyordum ama sırf sen varsın seni göriyim diye tekrarlarını seyrediyordum...
GELELİM SORULARIMA
1=Oynadıgınız karakterlerden hangisi sana daha cok yakın?
2=Kücükken sevdiyin bir oyuncu varmıydı.VarsA hangisi?
3=En sevdigin müzik türü hangisi?
4=Şuanda tiyatro projeleri varmı?
5=Denizliye tiyatro için geldinizmi*Gelmeyi düşünüyormusun?
6=Gercekten yan flüt calıyormusun?
7=Ben senin sayende tiyatroyu daha daha çok sevdim ve tiyatrocu olmak istiyorum nasıl sence zevklimi ve tiyatroda daha iyi olmam için bana verebileceyin fikirler varmı?

Yha cok mu oldu ne... İyiki aklıma hiç birşey gelmedi yani ahbirde gelseydi nekadar olurdu kim bilirr aslında Siteye gelmeden önce soracağımm okadar cok soru vardıki birden heyecandan unuttum ve suanda ellerim titreyerek yazıyorumm. 1 saattir yazmaya calısıyorum (gercektende 1 saat)

MELİKE ABLAAA SENİİ CANIMDAN COKKK SEVİYORUMM SENİ HİCBİRSEYE DEYİŞMEM
(cansu)

Melike GÜNER: Bir dönem yan flüt dersi almıştım fakat zamansızlıktan ilerletemedim, çalıyorum denemez yani

Merhaba Melike abla, sorularima gecmeden oyunculugunu cok begendigimi söylemek istiyorum. basarilarinin devami

1) Türkiyede en cok begendigin kadin ve erkek oyunculari merak ediyorum.
2) Ayni zamanda simdi bir sürü kisiler sanatcidan tutun manken olan oyuncular var, siz mesela hangi sanatcilarin veya mankenlerin oyunculugunu begeniyorsunuz?
3) Eminim suan oynadigin doktorlar dizisinden memnunsundur ama suan tv´de oynayan dizilerin hangisinde ve hangi rolu oynamayi isterdin? ayni zamanda simdiye kadar yayinlanan dizilerde hangi dizide ve hangi rolu oynamak isterdin acaba?
4) Simdiye kadar en sevdigin dizi ve film?
5) Yabanci dizileri de izlermisin? Izliyorsan hangileri mesela?

Melike GÜNER: Yoğun tempodan dolayı pek fazla televizyon başında vakit geçiremiyorum aksine vaktim olduğunda kafa dinlemeyi tercih ediyorum...

Meraba
Adım Yasemin seni ekmek teknesi'nde fark edenlerdenim yani oradaki oyunculardan en beğendiğimdin.
Daha sonra kızlar yurdu'nda aynı şekilde en çok beğendiğm oldunveee doktorlar aslında ilk frağmanı gördüğümde kesin bu dizi tutacak diye düşünmüştüm ve öyle oldu
Özellikle 12. bölümdeki oyunculuğun beni çok etkiledi, 21. bölümden 26.bölümdeki başarınızdan sonra bende doktorların özellikle senin fanlarından oldum
Çünkü senin bakışların,mimiklerin ve ses tonuna hayran kaldım

Veee sorularımm
-Doktorlar dizisinin gelecek sezon devam edecek mi? ve içinde yer alacakmısın?
-Tiyatro oyunu, sinema filmi, sunuculuk, reklam filmi veya başka dizi gibi projeler var mı?
-Dans ve yan flüt'e ilgilendiğinin bilgileri vardı hala devam ediyormusun?
-Ailen hakkında biraz bilgi verir misin? Yani kaç kardeşsiniz? annen ve babanın isimleri ve meslekleri neler? Cavit Çetin Güner'le kuzen mişsiniz, aileden başka oyuncu yada ünlü var mı?
-En sevdiğin oyuncu,en sevdiğin şarkıcı ve şarkı, en sevdiğin renk, en sevdiğin yemek, en sevdiğin film ve kitap, en sevdiğin proğram yani enlerin nelerdir?
-Heyecanı ve risk almayı seven biri olduğunu zannediyorumçünkü güzel ve dahi proğramının son bölümünden yola çıkarak, yaptığın riskli etkinlikler var mı?
-İnternette bazı heberler çıkıyor bunlara cevabın nedir?(inşallah doğrudur)
-Kullanmayı en sevdiğin eşyan nedir?
şimdilik teşekkürler aklıma geldikçe yazmaya devam edicem

Melike GÜNER: Cavit Çetin Güner'le (yalancı yarim dizisindeki ümitdir kendisi şu anda annem dizisinde goncanın sevgilisi eymen karakterinde) gerçekten kuzeniz, ailemizde de başka oyuncu yok

Aslında bencee saatlerin değişmiş olması bir bakıma benim işime yaradı gece uyuyamamıştım hem dizi malum bende sayım görevlisi olduğum için forumda diziyi izleyememem kötü olurdu.. Neyse pazartesi kursum var ama ben senin için Melikecim erken çıkıcam inşallah.. Evet bir soru daha geldi aklıma...
İstanbul'un en sevdiğin ilçesi neresi??
Seni çok çok öpüyorum canım benimmm...
Sana olan şu sevgimibir çözsem varya öyle değişik birşey ki hiç karşılık beklemeden sevmek o kadar güzel bir duygu ki bana bu duyguyu yaşattığın için çok sağol Melikeee..

Melike GÜNER: Kuzguncuk'u seviyorum ben

Ve son mesajı..

Melike GÜNER: Tüm soruları cevaplamak isterdim ama bu haftaki bölümü yetiştirmek zorundayız.. Zaman zaman bana ayrılan bu bölümde sizlerle buluşacağım, bu güzel sevgiyi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum... Bu kadar sevilmek gerçekten müthiş bir duygu... Tüm güzel dilekleriniz ve burada sağlanan bu güzel buluşma emin olun ki sizlerden gelen pozitif bir enerji olarak kameraya yansıyacaktır. Hepinize saygılar ve sevgiler...

Konu hasoş tarafından (15 April 2008 Saat 07:03 PM ) değiştirilmiştir..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 15 April 2008
Senarist

Ruh hali:
hasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond repute
Standart --->: oyuncularla röportajlar

tabiki bekir aksoy

bu proje önunuze geldıgınde neler hissettıniz?
tamam ben bu rolü oynamalıyım tam benlık mı dedınız yoksa uzun bır süre karar vermek için düşündünüz mü ve su an iyi ki böyle bir proje içinde yer almısım diyormusunuz?

Bekir AKSOY: Bu proje geldiğinde ben tutacağından çok emindim hem konu, hem de kast olarak çok uygundu, hatta bana yapım şirketinden sormuşlardı 'bu dizi ne kadar sürer ' diye, 150 bölüm demiştim. Herkes çok şaşırmıştı. herhalde biraz yaklaştık..

Bekir AKSOY:sevginizi ve ilginizi bu kadar yakından hssetmek çok güzel..

Bekir abi kısa bir Sorum olacaktı Dizide Zenanla Sürekli sanki Bir Kapış içindesiniz İkinizde Hırslı Bir Cerahı Canlandırıyosunuz acaba gerçek Hayattada Bu Kadar Hırslımısınız.......

Bekir AKSOY: Kesinlikle hırslı değilim, ama en iyisini yapmak için bir çaba içindeyimdir

Bekir AKSOY: İyi bir proje gelirse zaten düşünüyorum,ama şu ana kadar beni çok mutlu edecek birşey gelmedi, bakalım. Ben komplexlerimden rekabetten ve hırstan arınmış insanları severim. Beni mutsuz edecek herhangi bir andan ve kişiden uzak kalmayı tercih ederim. O yüzden mümkün olduğu kadar kendi istediklerimi yapmayı tercih ederim.

Bekir AKSOY: Mavi, balık burcuyum yaa! Spor giyinmeyi tercih ederim..

1-hangi takımı tutuyorsun
2-resim yapmak gibi başak yeteneklerin var mı
3-kendini izlerken eleştiriyor musun

Bekir AKSOY: Fenerbahçeliyim, beste yapıyorum ve kendimi izlerken çok eleştiririm.

şuana kadar izleyipte duygulandığınız bir sinema filmi var mı?

Bekir AKSOY: Hayat Güzeldir..

bekir abi özele giriyo ama burada herkesin merak ettiği konu şu Melike Güner ile evleneceğinize dair söylentiler çıkmıştı 1 hafta önce acaba doğru mu

Bekir AKSOY: Yakında bu sorulara cevap vereceğiz

*suata benzeyen yönleriniz var mı?*

Bekir AKSOY: Aslında var.. Ama Suat kadar kararlı davranmıyorum..

1)Hayatında asla vazgeçmem dedigin 3 şey?
2)Çekerken en zorladıgın sahneler..?
3)Burda bizimle konusmak sana ne tür duygular hissettiyor..''Hey Allah'ım bunlarda nerden çıktı mı..*'' diyorsun yoksa''Aman Allah'ım ne dadlu seyle rbunlar '' mın

Bekir AKSOY: 'Aman Allahım ne dadlu şeyler bunlar' diyorum, Sevdiğim ve önemsediğim hiçbirşeyden vazgeçmem, galiba bunlara sizde dahilsiniz.. Çekerken zorlandığım sahnem olmadı.. Çünkü, oyunculuktan keyif alıyorum..

Melike Ablamı daha önce ilk hangi dizide izledin?

Bekir AKSOY: Daha önce oynadığı bütün projeleri çok beğeniyorum.. Ve "Doktorlar"da da inanılmaz başarılı buluyorum.

ya bekir abicim msn kullanıyormusun ne olur cvp verırmısın

Bekir AKSOY: Bilgisayar başında fazla vakit geçiremiyorum. Ykında bir site kuracağız belki, inşallah orada buluşuruz.

dızıde cok basarılı bır kalp cerrahını canlandırıyorsunuz.bu dızıden sonra hıc keske doktor olsaydım dedıgınız oldumu?

Bekir AKSOY: Cerrah olmak çok çok zor birşey; ama, insan hayatı kurtarmanın ve mutlu etmenin çok değerli bir tarafı var. Sırf bu yüzden cerrah olmak isteyebilirim

sette kutsiyle aranız nasıl

Bekir AKSOY: Sadece Kutsi ile değil bütün oyuncu arkadaşlarımızla çok keyifli bir arkadaşlığımız var. Ama Kutsi iyi bir arkadaşım.. Onu gayet başarılı bulurum..

1.boyunuz kaç cm
2.şuana kadarki dizilerde giydiğiniz kıyafetler kendi seçiminiz mi?

Bekir AKSOY: 1.87, Kostümcülerle beraber karar veriyoruz..

doktorlardan sonra seni dizilerde görcekmiyiz?

Bekir AKSOY: Önce Doktorlar tabii..Ama "Doktor"lar bittikten sonra gene farklı ve onun kadar kaliteli bir iş olursa düşünebilirim.

ve son mesaj...
Bekir AKSOY: Kusura bakmayın şu anda iş vakti. Bu yüzden sizden ayrılmak zorundayım.
Her ne kadar yanyana olamasakta, yüz yüze bakamasakta, beraberce oturup birlikte kahve içemesekte, bu kısacık ama çok keyifli sohbet için, duygularınız için, sevginiz için,bana ve arkadaşlarıma sizler için daha güzel şeyler yaratabilmek gücü verdiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah bir gün bir arada kahvemizi yudumlarız. Sevgilerle...
  #3 (permalink)  
Alt 15 April 2008
Senarist

Ruh hali:

yasemin ergene

doktorlar dizisi 3. sezonda deam edecek mi?
3. sezona devam edecek gibi görünüyor, tatilde ki gelişmeler ne olabilir şu an belli değil, en kısa zamanda belirlenecek.

Seni dergilerde yeni resimlerinle,o sıcacık gülümsemeni görmeyi çok özledik..Bir reklam projesi ve özelliklede sinema fimi projesi harika olur çok yoğunsun biliyoruz ama senin o güzellğini sinema projesinde görmek istiyoruz

Sinema teklifleri geliyor; fakat okuduğum zaman çok etkileneceğim bir proje olmasını tercih ettiğim için kabul etmedim..

bu meslegi seçmenizdeki en büyük etken neydi

En önemlisi keyif alarak yapacağım bir işin olması, bu iştende yeterince keyif alıyorum. Seçmemde ki en büyük etken budur..

Kendine vakit ayıramıyosun bildiğim kadarıyla ve baya yoruluyosun... Eve gidince kendine herşeye değiyor yoruluyorum kendime zaman ayıramıyorum ama iyiki bu işi yapıyorum diyebiliyormusun? Yani kısaca mutlumusun

Ne kadar yorulsamda o an sitem ediyorum; fakat, 'iyi ki bu işi yapıyorum'

yasemin ablacım şu an kaçıncı bölümü çekiyorsunuz

57. bölüm

hg yasemin ablacım geçen sene olduğu gibi yeni yılda doğumgünün bizlele kutlicak mısın
malum bu sene gelemedin önümzdeki yılda geleceğini umarak bekliyorumm

Bu sene sizlerle beraber olamadım, bir projeme denk gelmişti. bir aksilik olmazsa tekrar biraraya geleceğiz
yasemin abla en sevdiğin santçı ve en sevdiğin müzik türü nedir?

Meltem Cumbul ve Çetin Tekindor'un oyunculuğunu beğenirim.. O an ki ruh halime bağlı, Türk müzisyenler tercihimdir.

yasemin abla kendi sitene gelecek misin?? yani radyo dj lerinden biri olarak seni artık radyoda görmek istiyoruz )

Sette olduğum için fazla vakit bulamıyorum..

merhaba yasemin abla acaba kocaeli de bi imza günü düzenliyebilir misiniz

Neden olmasın ; fakat, benim teklif etmem doğru olmaz herhalde.

doktorlar dizisine başlamadan önce herhangi bir diziden teklif almışmıydınız? (şu an hala yayında olan)

Aşk Oyunu bittikte hemen sona doktorlar dizisine başlamıştım, o yüzden teklifleri değerlendirecek vaktim olmamıştı

dizinin çekimlerinin gebze de olduğu doğru mu?

Arada bir Gebze'de çekimlerimiz oluyor, fakat,mekana göre değişiyor bu durum

bir insana ağlamak bu kadar yakışmaz heralde senaristlerde b unu biliyorki devamlı boncuk gözyaşlarını görüyoruz

benim sorum gerçek hayatındada bu kadar ağlarmısın

Evet duygusal biriyim, ama her insana ağlamak değil gümek yakışır

mrb yasemin abla çok güzelsin ve oyunculuğunu çok beyeniyorum soracağım soruları sormuşlar o yüzden soracağım bir sorum yok=) ama bize birazcıkta olsa diziden tiyo verebilir misin??

neler neler olacak izlemeye devam edin

beyaz showdan hiç teklif geldimi?seni orda görmeyi çok istiyoruzyanındada kutsiyi

Teklif geldi ama, gidemedim

Sette en iyi anlastıgın bayan oyuncu kim??(biliyorum ama emin olmak istedim

Hepsiyle iyi anlaşıyorum

Neden Doktorlarda kendi sesini kullanmıyorsun.?Bence gerçek sesinde gayet güzel

Onu için ayrı bir vakit harcamanız gerekiyor

yasemin abla giydiğin kıyafetler çok güzel sana çok yakışıyor
dizi dışındaki hayatında hangi tarz giyinirsin

Spor giyinmeyi tercih ederim

yasemin abla aylaya tokatı gerçek mi attın inş öledirrrrr

Evet, gerçek tokat attım:

Sette başından geçen komik bir olayı anlatırmısın

Her an başımızdan komik anlar geçiyor; seçemiyorum şu an..

en çok hangi rengi seversin?

Kahverengi...

son: Sizlerle buluştuğum için çok mutluyum; Fakat, çekime girmek zorundayım. Fırsat buldukça ************* da buluşacağız.. Hepinizi çok seviyorum
  #4 (permalink)  
Alt 15 April 2008
Senarist

Ruh hali:

ve kutsi

-doktorlarda senin adını duyduğumda kızma ama pehhh demiştim ama gerçekten o kadar şaşırdımki çok iyi bir iş başardın ilk deneyimin olmasına rapmen bu zorlu rolden alnının akıyla çıktığına inanıyorum...

şarkılarına zaten diyecek söz bulamıyorum ama bu güzel oyunculuğuna daha devam etmek istiyor musun şahsen ben televizyonda seni görmekten çok büyük gurur duyuyorum...

başarılarının devamını dilerim... kolay gelsin

KUTSİ=Benim için ilk önce müzik geliyor, bu tartışılmaz bir gerçek..Ama dizi seti ve dizi oyunculuğu o kadar keyifliymişki inşallah böyle güzel projelerde yer alırım..Teşekkür ederim, ilk yazdığın cümleye aynen katılıyorum..

-beste fabrikatörü olmak nasıl bi duygu nagihansizi çoookk seviyorumm

KUTSİ= Kendi albümümde her zaman kendi şarkılarımın olmasına özen gösteririm. Neden diye soracak olursan her şarkıda bir hikaye saklıdır. Hikayenin adıda son cümlede saklıdır.

-türkiye de ki tüm kızlar(özellikle ben)sizi çok seviyor bu ilgi hoşuna gidiyor mu?
doktorların sana ne gibi bir katkısı olduğunu düşünüyosun
en sevdiğin filmler?
en sevdiğin yemekler?

(ezgi) ben srni çok çok canımdan da çok seviyorum

KUTSİ=En sevdiğim yemeklerden başlayalım.. Patlıcan oturtma, pilav ve cacıkkk.. Bana bunları verr, gitarımı all şaka bir yana, ilginize alakanıza teşekkür ederim.. Doktorlar dizisinin ve şarkılarımın katkısı sizler oldunuz.. kendine çok iyi bak

-Merhaba kutsi bey ;

Bu diziyle beraber meğersem karizmatik ve oyunculuğunuzunda hiç de fena olmadığını görmüş olduk . Benim sorum ;

- En beğendiğiniz şarkıcılar kimlerdir ? Teşekkürler

KUTSİ=Zuhal Olcay, Sezen Aksu, Nalan, Ebru Gündeş, Doğan Canku... Aslında bir süü var ancak ilk etapta gelen isimler bunlar..

-sonunda mesajı yazıp gönderdim ne yazacağıma bi türlü karar veremedim heyecan yaptımneyse...merhabalar ben tuğba gamzeli sendromlulardan biri ve sitedeki ekibin içindeyim sizi malesef bu zamana kadar göremedim ve şimdi buraya geliyosunuz ama ben okulda olucam

-bir röportajınızda doktorlardan sonra oyunculuğu bırakacağınızı söylüyordunuz doğrumu?(inşallah bırakmazsınız çünkü oyunculukta harika bir performans gösterdiniz)
-eğer oyunculuğa devam ederseniz nasıl bir rolde oynamayı istersiniz?
-dizide oynarken en çok zorlandığınız sahne hangisiydi?
-eğer şarkıcı olmasaydınız ne olmak isterdiniz
-bu sektörün içine girdiğinize hiç pişman oldunuzmu neden??

sizi gerçekten çoo...k seviyorum gamzeleriniz çok tatlı hele bakışlarınız ekranda kameraya baktığınız an ayrıca inşizmire konsere gelirsiniz (+18lik yerler olmazsa sevinirim giremiyorumda)

KUTSİ=İlk önce şuna bir açıklık getirmek istiyorum...Ben Doktorlar dizisinden sonra oyunculuk yapmayacağım diye birşey söylemedim, lütfen bunu herkese duyur Sadece ilk defa yer aldığım bir projede oyunculuğun ne kadar zor olduğunu gördüm, buda beni müzikal performans anlamında biraz yavaşlattı. Müziğe eskisi kadar haliyle pek zaman ayıramadım. buna üzülmüştüm ama şimdi şarkılara devam... Sadece söylediğim buydu...

Dizide oynarken zorlandığım sahne "İlk Sahneydi" tabiki...

Eğer şarkıcı olmasaydım Gitarist olmak isterdim...

-mrb kutsi abi ben berill doğm günündee birisii sayesinde doğum gününü kutlamıstım teşekkürümüü aldmm cok sevindim yha ama bide sormuss ankaraya geldiğindee 18 yas kuralı oluyo göremiyo diee sende ona malesef benimde yapabileceğim bişy yok demiştin 18 yas sınırı olmayan bi yere gelsen doya doya izlesek
mrk ettğim sorular;
yeni albüm ne sman cıkcakk (mrkla bekliyorz)iki şarkıyı dinledim cok güsel
bide doktorlardan sonra bi daha diizide oynamıcağım demiştnnn gerçekten böylee mii yoksa diizi tekliifii gelseee oynarmısın ?biz senii doktorlardan sonrada görmek istiyorzz

KUTSİ ne anlama geliyoo cok mrk ediyorm
bidee ilan-ı aşk programına tekrar baslamayı düşünüyomusun gerçekten çok güsel bi programdı.. SENİ ÇOOK SEVİYORM... bşarılarının devamını dilerim...
simdiden cvpladığıın için teşekkür ederim
:

çok tatlısın gamzelerin bitiriyo benii seni anlatmaya kelimeler yetmezz...
ankaraya geldiğinde görüşmek istiyormm tabi istersen

Kutsi and Beril
K albim senin ellerinde
U mudum var gelirsin diye
T utuldum ben kutsiye
S evdim hep ölesiye
İ stemem ben özgünü,tarkanı
S evmem öylesine popcuları
E n değerlim kutsimdir benim
N eden emanete ihanet edeyim
İ sterim hep kutsimin gelmesini
S everim ben doktorlar dizisini
E layı pek sevmem beklerim gidişini
V eda etsin üzmesin kutsimi
İ sterler hep kutsi onları sevsin
Y alvarırlar hep onlar için gelsin
O nlar bilmezler o benim kutsim
R esmide var elimde onu ben severim
U mrumda değil dünya
M utluyum kutsimle dünyamda...

baş harflerinde KUTSİ SENİ SEVİYORm ysıyoo bunuuu ben yasdım biras sacma oldu ama derstee sıkıldığııım için yazmıstım

KUTSİ=Merhabalar,

18 yaş kuralını ben koymuyorum, barlarda program olduğu zaman dolayısıyla genel bir kurala takılmış oluyorsunuz..
Kutsi'nin anlamıda Kutsiyetten geliyor, yani "Kutsal ve Temiz Kalp" diye geçiyormuş..

Şiir için teşekkür ederim..

-ooo bütün gamzeli sendromlular burda...
Merhaba Kutsi..
Ben seni görmeyip sadece telefonda konuşabilmiş bir gamzeli sendromluyum
Soruma gelince albümdeki tüm şarkılar şahane ama ben son perde'yi daha bir seviyorum..Senin yorumlaman çok daha güzel olmuş...Peki Son Perde'ye klip çekmeyi düşünüyor musun??

Ayrıca yanlış bilmiyorsam gülşen'in seslendirdiği 3 dakikada 3 paralık şarkısını da sen yazmışsın bu doğru mu?doğru ise ileriki albümlerde son perde gibi onu da sen söylemeyi düşünüyor musun?Eminim daha güzel olcaktır..

bu arada unutmuşum bir tv programında Volkan Konak'ı sevdiğini söylemişsin arkadaşım söyledi bana bu doğru mu??Çünkü bende tam bir Volkan Konak hayranıyımdır...

Kendine çok iyi bak..Seni çok seviyoruz..

KUTSİ=Evet Son Perde'ye klip çekicez inşallah... "3 dakikada 3 paralık et" şarkısı evet bana ait, takibin için teşekkür ederim Bu arada bende bir Volkan Konak hayranıyımdır

-Merhaba Kutsi

Mesleki kariyer konusunda özellıkle de dizi oyunculugu konusunda epey yol aldınız arsivlerden ilk günki halinize bakıyorum yine begenmistim ama şimdi üstünüzdeki
ben bu işi becerebilir miyim tasasını atmıs oldugunuzu görüyorum ve bır hayranınız olarak uzun metrajlı bır fılm projesınde yer almanızı çok isterim.
Sizin böyle bir düşünceniz var mı?

KUTSİ=Şu anda öyle bir proje için çok erken ancak güzel düşncelerin için teşekkür ederim

-Doktorlar dizisinde göstermiş olduğun performans süperr. Çok başarılısın. Ayrıca şarkılarında bir harika. Şu anda İstanbul'da çıktığın bir yer var mı? yada ileride böyle bir proje var mı? Bilgilendirirsen çok sevinirim.

Hayatın boyunca bütün güzellikler seninle olsun. Hakkında çıkan yazılara da kafana takma.

KUTSİ=Merhabalar,

bu çarşambayla birlikte her çarşamba günü 5 program 4 Levent'te Show Tv'nin yanındaki Keyks'te sahne alacağım..

son: Sevgili arkadaşlar,

Yoğun çekim döneminde olduğumuz için aranızdan ayrılmak zorundayım... İlginize ve sevginize Çok teşekkür ediyorum... Bundan böyle ara ara sizleri Dizifilm'de ziyaret edeceğim... En yakın zamanda görüşmek üzere, hepinize sevgiler...

AYRİYETEN TÜM 'GAMZELİ SENDROMLULARA' SEVGİLERİMİ SUNUYORUM
  #5 (permalink)  
Alt 15 April 2008
Senarist

Ruh hali:

en güzel ve anlamlı melike konuşmuş
bunlar internet sevenlerine yazdıkları yazılar
inş bir gün dizi-tr de de kendilerini görürüz
  #6 (permalink)  
Alt 17 April 2008
iloş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajer Oyuncu

Tecrübe Puanı: 2
iloş will become famous soon enough
Standart Cevap: oyuncularla röportajlar

bu röportaj olayını duymuştum ama okuma fırsatı bulamamıştım
bunlar harika
seninde dediğin gibi melike çok güzel konuşmuş sanki edebiyatçı gibi düzgün cümlelerle ifade etmiş kendini
çok sağollllll
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #7 (permalink)  
Alt 17 April 2008
melike*zenan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Figüran

Tecrübe Puanı: 0
melike*zenan is on a distinguished road
Standart Cevap: oyuncularla röportajlar

herkes benim kişiliğimi zenan olduğnu söylerler onun kadar hırslıyımdır bazı zaman larda kimseyi görmem ve ezip geçerim ilk başta zenan kim ya falan diyodum ama artık izlediğim tek dizi (geri kalan zamanım da ders çalışıyorum) inşallah bende bir kalp-damar cerrahı olucam pay pas amelyatına girmek o distüriyi elime almak için neler vermezdim....