|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
Bu haftaki bölüm çok güzeldi...
Suat'ın her şeyi gidip Haldun Bey e anlatması ve Zenan a sahip çıkması çok hoştu ama ben Haldun Bey in tavrını yanlış buluyorum... Tamam hem Levent hem Bilge onun zamanında öğrencileri olabilir ama sonuçta boşanmışlardı ve bu durumda Ela ya tavır almasına gerek yoktu... Aynı Zenan la Suat a sahip çıktığı gibi sahip çıkmalıydı... Gestapo sağolsun Levent bu sayede çocuğu görmek istediğini söyledi yaniii Bilgenin yalanının ortaya çıkması için çok büyük bir fısattı bu... Ama polisler geldi... Uff yaaa anlamadım zaten niye götürmek istediklerini Leventi... Organları çocuğun ailesi bağışladı kimse bir şeye zorlamadı ki onları... Merak içerisinde bekliyorum vallaaa...
|
herkes yeni bir hayata başlayacak bence hasan ela ile birlesecek,kader burak'ı affedecek ve aşık olacaklar bir birine mutlu bir ilişki yaşayacaklar,zenan babaannesinin dilinden kurtulup en sonunda abayı yaktığı suat ile ewlenecek yada ilişkilerini ilerletecekler,fikret hanım her zaman ki gibi yeni gelen doktor stajyerlerle uğraşmaya dewam edecek , Haldun beyede Allah can sağlığı wersin diyeyim uzun ömürler içinde yaşamasını temenni ederim , son olarak levent'de eski karısıyla birleşip mutlu olamayacak ama mutlu gibi görünmeye dewam edecek ve ela ileolan ilişkisini hiç bir zaman unutamayacaktır..