| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
valla kizin yerinde olsaydim soylerdim heralde sonucta oda seni seviyoren azindan kendimi onun yerine koyupta bir dusunurdum
|
|
||||
|
slm başıma gelmediği için bişey idyemiyorum o anki psikolojim nasıl olurdu ama kızın yaptığını yapardım sevdiğim insana çocuk vermem bile zorken onu mutsuz edemem ne kadarda çok seviyo olsamda acısını çekerim ama galiba çıkardım hayatından mutsuz olmama rağmen ama o onu o kadar çok sevdiki durumu eşitlemek için hayatını ortaya koydu valla o zaman kız gibi dönrdim ama öyle ölümüne sevecek bi insan olmalı o dizide gerçel hayatta böyle aşkı bulmak zor bence
|
|
||||
|
hayır kesinlikle söylerdim bunu bilmeye hakkı olduguna inanıyorum
sonuçta beni seven bir insan ise karsımdaki onunla zorluklara karsı gögüs gerebilirim gerci sonucu güzel bitmiş orasına sevindim ![]()
|
bende söylerdim sonuçta beni seven insan her halimle sever ben de tabiki onu karşılıklı olarak bu tür şeylerin problem olmamaması gerekir ne demişler sevgi herşeyin üstesinden gelir
|
|
||||
|
Alıntı:
|
ben ms hastasi olan ve hala beraber olan bi cift biliorum ama cok zorlaniyorlar
polis kendi ayagini silahla vurdugu sahnede ben cok etkiledim cok fena oldum ole bi sevgi olunca bende sevdigimin benim yuzumden aci cekmesini istemez bende birakirdim gibi geliyor ama tabii allah korusun kimsenin basina gelmesin ama insan o durumda gercekten olmadan anliyamaz gibime gelior ama sevgilerinin ne kdr kuvvetli oldugunuda gormus oldular yanliz benim akliam bisi takildi seyrederken kiz dvmli pembis terliklerleydi hastanede :S
||||
|
ben söylerdim, onunda bilmeye hakki var cünkü....eger tepkisi beklemedigim gibi yse ozaman terk ederdim...ama asla yalan söylemezdim!!!
<<<ez tim sewda te bê yarê tu nebihîze yarê yarê ez sewa te dimirime te bihîze tûne tûne sewda yî min bîtmîş nabe yarê heta mirinê lê lê keçikê yarê yarê yarê dil bi kûla tu dermanê dûne dûne dûne dûne rinda mine>>> |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|||||