Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir.    
Dizi-TR.COM | Türk Dizileri Paylaşım Platformu  

Geri git   Dizi-TR.COM | Türk Dizileri Paylaşım Platformu > Öneri - İstek - Görüş > Çöp Kutusu

Ana Sayfa Forum Türk Dizileri

Yabancı Diziler

Programlar Ücretsiz E mail Oyuncular Reklamlar

Bize Katılmak İster misiniz ?

DİKKAT! SİTEMİZDE MP3 PAYLAŞIMI YASAKTIR. MP3 PAYLAŞIMI YAPANLAR, SINIRSIZ OLARAK SİTEDEN UZAKLAŞTIRILIR.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
MS Hastasi Olan Siz Olsaydiniz Sevdiğinizi Birakir Miydiniz?
Konudaki Cevap Sayısı
33
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
639

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 5 January 2007
kızıl_ötesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuk Oyuncu

Tecrübe Puanı: 4
kızıl_ötesi is a jewel in the roughkızıl_ötesi is a jewel in the roughkızıl_ötesi is a jewel in the rough
Standart MS Hastasi Olan Siz Olsaydiniz Sevdiğinizi Birakir Miydiniz?

Doktorların 2. bölümünde emes hastası bir kız sevdiğini (5. kattan düşen polis) hastalığı yüzünden ona yalan söyliyerek bırakıyor... yürüyemezsem, duyamazsam, göremezsem sevdiğimi mutsuz etmek istemem diye onu terkediyor neyseki yasemin ergenenin etkisiyle bu aşk mutlu bitiyor... peki siz kızın yerinde olsanız ne yapardınız
  #2 (permalink)  
Alt 5 January 2007
YILMAZ ve FILIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Figüran

YILMAZ ve FILIZ will become famous soon enoughYILMAZ ve FILIZ will become famous soon enough
Standart --->: MS Hastasi Olan Siz Olsaydiniz Sevdiğinizi Birakir Miydiniz?

valla kizin yerinde olsaydim soylerdim heralde sonucta oda seni seviyoren azindan kendimi onun yerine koyupta bir dusunurdum
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 5 January 2007
deniz yıldızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Figüran

Tecrübe Puanı: 3
deniz yıldızı is on a distinguished road

ben olsam bende ilk o kız gibi düşünür ayrılırdım ama sonunda onada kıyamaz anlatırdım heraldee....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #4 (permalink)  
Alt 5 January 2007
bordo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajer Oyuncu

Tecrübe Puanı: 8
bordo is a glorious beacon of lightbordo is a glorious beacon of lightbordo is a glorious beacon of lightbordo is a glorious beacon of lightbordo is a glorious beacon of lightbordo is a glorious beacon of light
Exclamation --->: MS Hastasi Olan Siz Olsaydiniz Sevdiğinizi Birakir Miydiniz?

slm başıma gelmediği için bişey idyemiyorum o anki psikolojim nasıl olurdu ama kızın yaptığını yapardım sevdiğim insana çocuk vermem bile zorken onu mutsuz edemem ne kadarda çok seviyo olsamda acısını çekerim ama galiba çıkardım hayatından mutsuz olmama rağmen ama o onu o kadar çok sevdiki durumu eşitlemek için hayatını ortaya koydu valla o zaman kız gibi dönrdim ama öyle ölümüne sevecek bi insan olmalı o dizide gerçel hayatta böyle aşkı bulmak zor bence
  #5 (permalink)  
Alt 5 January 2007
poturiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bölüm Kordinatörleri

Bulunduğu yer: ...:Kırık Kanatlar-Harry Potter-Yol Arkadaşım-Lost-Heroes-Twilight:...
Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 751
poturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond reputepoturiye has a reputation beyond repute

hayır kesinlikle söylerdim bunu bilmeye hakkı olduguna inanıyorum
sonuçta beni seven bir insan ise karsımdaki onunla zorluklara karsı gögüs gerebilirim
gerci sonucu güzel bitmiş orasına sevindim
  #6 (permalink)  
Alt 5 January 2007
lastik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuk Oyuncu

lastik will become famous soon enoughlastik will become famous soon enough

bende söylerdim sonuçta beni seven insan her halimle sever ben de tabiki onu karşılıklı olarak bu tür şeylerin problem olmamaması gerekir ne demişler sevgi herşeyin üstesinden gelir
  #7 (permalink)  
Alt 5 January 2007
malinur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sanat Yönetmeni

Tecrübe Puanı: 5
malinur will become famous soon enough

bn olsam önce hastalıgımı söyler sonra ayrılmak isterdimm
  #8 (permalink)  
Alt 7 January 2007
hüzün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Teknik Yönetmen

Tecrübe Puanı: 37
hüzün has a reputation beyond reputehüzün has a reputation beyond reputehüzün has a reputation beyond reputehüzün has a reputation beyond reputehüzün has a reputation beyond reputehüzün has a reputation beyond reputehüzün has a reputation beyond reputehüzün has a reputation beyond reputehüzün has a reputation beyond reputehüzün has a reputation beyond reputehüzün has a reputation beyond repute

Alıntı:
bordo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
slm başıma gelmediği için bişey idyemiyorum o anki psikolojim nasıl olurdu ama kızın yaptığını yapardım sevdiğim insana çocuk vermem bile zorken onu mutsuz edemem ne kadarda çok seviyo olsamda acısını çekerim ama galiba çıkardım hayatından mutsuz olmama rağmen ama o onu o kadar çok sevdiki durumu eşitlemek için hayatını ortaya koydu valla o zaman kız gibi dönrdim ama öyle ölümüne sevecek bi insan olmalı o dizide gerçel hayatta böyle aşkı bulmak zor bence
sanırım haklısın arkadaşımm
  #9 (permalink)  
Alt 8 January 2007
justdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yardımcı Oyuncu

Tecrübe Puanı: 45
justdeniz has a reputation beyond reputejustdeniz has a reputation beyond reputejustdeniz has a reputation beyond reputejustdeniz has a reputation beyond reputejustdeniz has a reputation beyond reputejustdeniz has a reputation beyond reputejustdeniz has a reputation beyond reputejustdeniz has a reputation beyond reputejustdeniz has a reputation beyond reputejustdeniz has a reputation beyond reputejustdeniz has a reputation beyond repute

ben ms hastasi olan ve hala beraber olan bi cift biliorum ama cok zorlaniyorlar
polis kendi ayagini silahla vurdugu sahnede ben cok etkiledim cok fena oldum
ole bi sevgi olunca bende sevdigimin benim yuzumden aci cekmesini istemez bende birakirdim gibi geliyor ama tabii allah korusun kimsenin basina gelmesin ama insan o durumda gercekten olmadan anliyamaz gibime gelior
ama sevgilerinin ne kdr kuvvetli oldugunuda gormus oldular
yanliz benim akliam bisi takildi seyrederken kiz dvmli pembis terliklerleydi hastanede :S

EMEGE SAYGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  #10 (permalink)  
Alt 10 January 2007
DisiAslan05 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sinema Oyuncusu

Tecrübe Puanı: 19
DisiAslan05 has a brilliant futureDisiAslan05 has a brilliant futureDisiAslan05 has a brilliant futureDisiAslan05 has a brilliant futureDisiAslan05 has a brilliant futureDisiAslan05 has a brilliant futureDisiAslan05 has a brilliant futureDisiAslan05 has a brilliant futureDisiAslan05 has a brilliant futureDisiAslan05 has a brilliant futureDisiAslan05 has a brilliant future

ben söylerdim, onunda bilmeye hakki var cünkü....eger tepkisi beklemedigim gibi yse ozaman terk ederdim...ama asla yalan söylemezdim!!!
yarê yarê yarê dil bi kûla tu dermanê dûne dûne dûne dûne rinda mine>>>

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler