| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
| Anketimiz: Türk sinemasının son zamanlardaki başarı grafiğini yükselttiğini düşündüğünüz aktrisi sizce kim? | |||
| Nurgül Yeşilçay |
|
42 | 56.76% |
| Vildan Atasever |
|
3 | 4.05% |
| Pelin Batu |
|
5 | 6.76% |
| Özgü Namal |
|
24 | 32.43% |
| Katılımcı sayısı: 74. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
özgü namal ama şıklar arasında özge özberk olsaydı keşke
|
yav pelin batu 1 yıl içinde bağa film çevirdi unutmayalım bana neyse benim oyun nurgüle
|
ya şıklara bence daha başka ünlüler de koyulabilirdi ama madem seçim yapmak lazım o zaman nurgül..gerçi o da koptu biras sinemadan çocuk doğduktan sonra ama yine de ilerleyen zamanlarda bi patlama yapack gibi duruyor bence..
|
|
||||
|
YA İÇLERİN DE ENGÜZEL GÜLEN ÖZGÜ NAMAL CANIM YA
........................................<br />..............HERŞEYİ ANLAYAN SEN...........<br />BİR BENİ ANLAYAMADIN........................<br />..............HERŞEYİ UNUTAN BEN......... <br />BİR SENİ UNUTAMADIM..........................<br />.................VEFASIZ. |
|
||||
|
bence ozgu namallllllll
Sen yemeğimin tuzu, yüreğimin buzu, anasının en güzel kızı... Sen kalbimde en tatlı sızı, sen bütün varlığımın sevimli hırsızı... Sen sevdikçe sevilesi, övdükçe övülesi, öptükçe öpülesi, aşık oldukça olunacak aşkımsın |
|
||||
|
tabiki aögü namal yaaaaaaa
........................................<br />..............HERŞEYİ ANLAYAN SEN...........<br />BİR BENİ ANLAYAMADIN........................<br />..............HERŞEYİ UNUTAN BEN......... <br />BİR SENİ UNUTAMADIM..........................<br />.................VEFASIZ. |
|
||||
|
özgu namalı severım bendeeee
Sen yemeğimin tuzu, yüreğimin buzu, anasının en güzel kızı... Sen kalbimde en tatlı sızı, sen bütün varlığımın sevimli hırsızı... Sen sevdikçe sevilesi, övdükçe övülesi, öptükçe öpülesi, aşık oldukça olunacak aşkımsın |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|
|||||