| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|
| | ||
| Anketimiz: hangisi daha önemli? | |||
| oks! |
|
11 | 35.48% |
| öss! |
|
20 | 64.52% |
| Katılımcı sayısı: 31. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
pazar günü öss ye gircem ve benim için çok önemli oks (lgs) yi hiç kafama takmamıştım iyi de takmamışım düz lisede okuyorum diğer arkadaşlara göre notum bayaa bi yüksek olduğu için okuldan da iyi bi puan gelcek bi de öss den alsam iyi olacak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
öncelikle öss de iyi bir yeri kazanmak istiyorsan oksyi kazanıp güzel bir okula gitmen gerekir.iyi bi yer kazanırsan ordaki aldığın eğitimle mutlaka öss yi de kazanırsın.eğer oks de iyi bi yer tutturamadıysanda çok çalışıp okulun seviyesinin üstüne çıkman gerekir.ayrıca düz liseye giden iyi bi yer kazanamıcak diye birşey yok.çalışan kazanır.
ama çalışmak hiç huyum değildir. |
|
||||
|
Alıntı:
herkes düz lisedekiler bişey yapamaz gözüyle bakıyo ama yanılıyosun insan çalışırsa yapar
|
Alıntı:
![]()
|
ıkısıde onemlı degıl cunku hayatın 3 saate mı baglı
bende anadolu lısesı cıkıslı degılm ama bu demek degıl kı unıye gıreme aslanlar gıbı de gırılıo bu bence lıseyle dershaneye alakalı degıl kesınlıkle kendınle ılgılı bı sey temelını saglam almak ıstersen bu kesınlıkle orta okulla alakalı dıye dusunuyorum cunku temel orda atılıo bu da onemlı bı ayrıntı.. duz lısede okuyan arkım sakın canını sıkma.. sen ıstedıkce her sey olur umarım kazınırsın ıstedgın yerı coook basarılar dılıyorum herkese |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| ||||