| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|
| | ||
| Anketimiz: Türkiye K.Irak'a Girmeli Mi ?? | |||
| Evet ... |
|
3 | 50.00% |
| Hayır... |
|
2 | 33.33% |
| Fiklrim Yok... |
|
1 | 16.67% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
kesinlikle hayir.. turkiye kuzey iraka girmekle hic bir sey cozemez tam aksine durumu dahada kotulestirir. bu turkiye icin hic iyi olmaz.turkiye kurt sorununa bir cozum bulamadigi surece pkk gibi unsurlar devamli olur.( bir kac sivrisinek oldurmekle hic bir yere varamazsiniz, onemli olan batakligi kurutmak) turkiye kuzey iraka girmekle cok buyuk bir hata yapmaktadir.tum dunyada boyle dusunuyor.turkiye bu gune kadar kuzey iraka 20 den fazla operasyon duzenlemis ve hic bir sonuc alamamistir tam aksine insanlar olmus cogu insan koylerinden goc etmek zorunda kalmis .bu sorun savasla cozulecek bir sorun deyil.turkiye bu gune kadar hice saydigi kurtlerin kulturlerini, dinlerini,dilini ve haklarini vermeli diye dusunuyorum. unutulmasinki kutlerde turkiyenin en zor gunlerinde canlar pahsina da olsa yardima kosmuslardir
|
|
||||
|
Ya girmesin yada girsin deil bence konu girerse kimler girecek bence girecek Türkiye k.Irak'a ve işte asıl soru ozmn başlıyor.eğer erlerle girerlerse çok şehit veririz.örn :A.B.D girdiler we werdikleri ölü sayısı ne kadar fazla:=)
O yüzden girilecekse Bordo Bereliler Ve Özel Harekat(polis teşkilatı)girmeli.Çunku bu ınsanlar yıllarca eğitim alıyorlar.Bordo Berelilerinin 3 sene eğitimleri war en basitinden.Bu yuzden en az şehit werilmesi isteniyorsa bordo bereli we Özel harekat girmeli ozmn K.Irak'a yapılan operasyon başarılı olur :=) |
|
||||
|
dün tv de izledim . özel yabancı kanalın biri, teröristlerin kamplarını ve çalışmalarını gösteriyordu. yeteri kadar canımız yandı zaten. bence girip darmadağın etmeli oraları. savaş iyi bir şey değil elbet. girmeklede ırağa bu sorun çözülmez elbet. ama ne kadarından kurtulursak bu pisliklerin o kadar yararımız olur.
|
|
||||
|
Bence Türkiye K.ıraka girip bütün terör örgütlerini yok etmeli talabani ve barzaniyide ve bide kendi içimizde bulunan terör yandaşlarınıda yok etmeliyiz k.ırak dışında yunanistanı bile yok etmeliyim terör örğütlerinin eğitim gördükleri alanlar oralardır ve bide imralide bulunan terör örgütü başı abdullah öcalan idam edilmeli k.ıraka biran önce girmeliyim böyle giderse çok şehitler veririz burdan tayip erdoğan sana sesleniyorum bu işi uzatıp dökme biran önce şu kararı verinde durmadan şehit askerler duymuyalım sizden tek ricam bu
|
|
||||
|
Alıntı:
| Seçenekler | |
|
|
|||||