Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir.    
Dizi-TR.COM | Türk Dizileri Paylaşım Platformu  

Geri git   Dizi-TR.COM | Türk Dizileri Paylaşım Platformu > Güncel Haberler-Ratingler-Yarışmalar -Anketler > Dizi AnketLeri > Diğer Anketler

Ana Sayfa Forum Türk Dizileri

Yabancı Diziler

Programlar Ücretsiz E mail Oyuncular Reklamlar

DİKKAT! SİTEMİZDE MP3 PAYLAŞIMI YASAKTIR. MP3 PAYLAŞIMI YAPANLAR, SINIRSIZ OLARAK SİTEDEN UZAKLAŞTIRILIR.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Türkiye K.Irak'a Girmeli Mi ??
Konudaki Cevap Sayısı
10
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
156

Anketimiz: Türkiye K.Irak'a Girmeli Mi ??
Evet ... 3 50.00%
Hayır... 2 33.33%
Fiklrim Yok... 1 16.67%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 3 June 2007
BestxS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sanat Yönetmeni

Tecrübe Puanı: 328
BestxS has a reputation beyond reputeBestxS has a reputation beyond reputeBestxS has a reputation beyond reputeBestxS has a reputation beyond reputeBestxS has a reputation beyond reputeBestxS has a reputation beyond reputeBestxS has a reputation beyond reputeBestxS has a reputation beyond reputeBestxS has a reputation beyond reputeBestxS has a reputation beyond reputeBestxS has a reputation beyond repute
Standart Türkiye K.Irak'a Girmeli Mi ??

TÜRKİYE KUZEY IRAK'A GİRMELİ Mİ?

Türkiye Kuzey Irak'a bir askeri operasyon düzenlerse bu teröre ne oranda bir çare olur? Böyle bir operasyon, operasyonu istemeyen ABD ve Irak'a karşın gerçekleştirilebilinir mi? Böyle bir operasyon kararı alınırsa seçimler ertelenir mi?...gibi birçok soru var cevap bulması gereken. Ancak her türlü terör hadisesinin gündeme gelmesi ile birlikte Kuzey Irak'a operasyonda bir numaralı gündem oluyor. Pekiyi siz ne düşünüyorsunuz? Kuzey Irak'a girmeli miyiz?

Alıntı Bir Ankettir.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 3 June 2007
adak06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Figüran

Tecrübe Puanı: 2
adak06 will become famous soon enough
Standart --->: Türkiye K.Irak'a Girmeli Mi ??

Tabiki girmeli, bir saniye durması bile hata, Milli bütünlüğümüz için gerekli bunlar, terör yine artmaya başladı.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 3 June 2007
sulego - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Jenerik Yönetmeni

Tecrübe Puanı: 30
sulego has a reputation beyond reputesulego has a reputation beyond reputesulego has a reputation beyond reputesulego has a reputation beyond reputesulego has a reputation beyond reputesulego has a reputation beyond reputesulego has a reputation beyond reputesulego has a reputation beyond reputesulego has a reputation beyond reputesulego has a reputation beyond reputesulego has a reputation beyond repute

fikrim yok... ama ne kadar barış olursa o kadar iyi...
  #4 (permalink)  
Alt 4 June 2007
cerence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajer Oyuncu

Tecrübe Puanı: 4
cerence has a spectacular aura aboutcerence has a spectacular aura aboutcerence has a spectacular aura about

bence girmemeli bence savaslar bitmeli herkez kardes ce yasamali tabiki su abd olmasa...
  #5 (permalink)  
Alt 10 June 2007
mir_kawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konuk Oyuncu

Tecrübe Puanı: 3
mir_kawa will become famous soon enough

kesinlikle hayir.. turkiye kuzey iraka girmekle hic bir sey cozemez tam aksine durumu dahada kotulestirir. bu turkiye icin hic iyi olmaz.turkiye kurt sorununa bir cozum bulamadigi surece pkk gibi unsurlar devamli olur.( bir kac sivrisinek oldurmekle hic bir yere varamazsiniz, onemli olan batakligi kurutmak) turkiye kuzey iraka girmekle cok buyuk bir hata yapmaktadir.tum dunyada boyle dusunuyor.turkiye bu gune kadar kuzey iraka 20 den fazla operasyon duzenlemis ve hic bir sonuc alamamistir tam aksine insanlar olmus cogu insan koylerinden goc etmek zorunda kalmis .bu sorun savasla cozulecek bir sorun deyil.turkiye bu gune kadar hice saydigi kurtlerin kulturlerini, dinlerini,dilini ve haklarini vermeli diye dusunuyorum. unutulmasinki kutlerde turkiyenin en zor gunlerinde canlar pahsina da olsa yardima kosmuslardir
  #6 (permalink)  
Alt 10 June 2007
NeFeRTum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dizitr Muhabiri

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 83
NeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond repute

Ya girmesin yada girsin deil bence konu girerse kimler girecek bence girecek Türkiye k.Irak'a ve işte asıl soru ozmn başlıyor.eğer erlerle girerlerse çok şehit veririz.örn :A.B.D girdiler we werdikleri ölü sayısı ne kadar fazla:=)
O yüzden girilecekse Bordo Bereliler Ve Özel Harekat(polis teşkilatı)girmeli.Çunku bu ınsanlar yıllarca eğitim alıyorlar.Bordo Berelilerinin 3 sene eğitimleri war en basitinden.Bu yuzden en az şehit werilmesi isteniyorsa bordo bereli we Özel harekat girmeli ozmn K.Irak'a yapılan operasyon başarılı olur :=)
  #7 (permalink)  
Alt 13 June 2007
berenist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sanat Yönetmeni

Tecrübe Puanı: 41
berenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond repute

Bugüne kadar sınır ötesi operasyon yapıldı da ne oldu? Hayır tabi ki...
  #8 (permalink)  
Alt 20 June 2007
sahle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Figüran

sahle is on a distinguished road

dün tv de izledim . özel yabancı kanalın biri, teröristlerin kamplarını ve çalışmalarını gösteriyordu. yeteri kadar canımız yandı zaten. bence girip darmadağın etmeli oraları. savaş iyi bir şey değil elbet. girmeklede ırağa bu sorun çözülmez elbet. ama ne kadarından kurtulursak bu pisliklerin o kadar yararımız olur.
  #9 (permalink)  
Alt 21 June 2007
yusuf_miroglu_1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Figüran

yusuf_miroglu_1 is on a distinguished road

Bence Türkiye K.ıraka girip bütün terör örgütlerini yok etmeli talabani ve barzaniyide ve bide kendi içimizde bulunan terör yandaşlarınıda yok etmeliyiz k.ırak dışında yunanistanı bile yok etmeliyim terör örğütlerinin eğitim gördükleri alanlar oralardır ve bide imralide bulunan terör örgütü başı abdullah öcalan idam edilmeli k.ıraka biran önce girmeliyim böyle giderse çok şehitler veririz burdan tayip erdoğan sana sesleniyorum bu işi uzatıp dökme biran önce şu kararı verinde durmadan şehit askerler duymuyalım sizden tek ricam bu
  #10 (permalink)  
Alt 6 July 2007
berenist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sanat Yönetmeni

Tecrübe Puanı: 41
berenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond reputeberenist has a reputation beyond repute

Alıntı:
yusuf_miroglu_1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence Türkiye K.ıraka girip bütün terör örgütlerini yok etmeli talabani ve barzaniyide ve bide kendi içimizde bulunan terör yandaşlarınıda yok etmeliyiz k.ırak dışında yunanistanı bile yok etmeliyim terör örğütlerinin eğitim gördükleri alanlar oralardır ve bide imralide bulunan terör örgütü başı abdullah öcalan idam edilmeli k.ıraka biran önce girmeliyim böyle giderse çok şehitler veririz burdan tayip erdoğan sana sesleniyorum bu işi uzatıp dökme biran önce şu kararı verinde durmadan şehit askerler duymuyalım sizden tek ricam bu
Tabi tabi yok edersin, tavşan sürüsüydü çünkü onlar.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler