|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Sponsored Links |
|
||||
|
Mary Alice: "Sabotage...everyone is capable of it, but some go about it more ruthlessly than others... like the ones who crave vengeance... Or the ones who hunger for love... or the ones who are determined to burn bridges. And then there are those who simply want something...Something that belongs to someone else."
Cevirisi ==> "Sabotaj… Herkes bunu yapabilir. Ama baziları bu konuda digerlerinden daha acimasizdir. Mesela intikam pesinde olanlar.. Ya da ask acisi cekenler.. Ya da kopruleri atmaya kararli olanlar.. Ve birde sadece bir seyi isteyenler.. Baskasina ait olani isteyenler…" --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mary Alice: "There is a place in St. Timothy's church where sinners go to confess their sins. And once they're done,they expect absolution. But the truth is, not all confessions are worthy of such forgiveness. Most who unveil hidden agendas deserve the condemnation they receive. Most who disclose vengeful motives merit the punishment that follows. Only the truly repentant have any right at all to expect a second chance... Which is why it's best to think twice before you confess... Especially if you don't know what it is you're confessing to." Cevirisi ==> "St. Timothy kilisesinde gunahkarlarin gunah cikarmak icin gittikleri bir yer vardir. Bunu yaptiklarinda tamamen affedilmeyi beklerler. Ama gunahlarin hepsi affedilmeye layik degildir. Gizli amaclarini ortaya dokenlerin cogu karsilasacaklari laneti hak ederler. intikam atesiyle yananlar sonradan gelen cezayi hak ederler. Sadece ictenlikle tovbe edenler ikinci bir sans verilmeyi hak ederler. Bu yuzden itiraf etmeden once iki kez düsünmek iyidir. Ozellikle neyi itiraf edecegini bilmeyenler…"
Konu *Frall tarafından (17 January 2008 Saat 08:32 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Nora: Beni dinle Lynette; Kayla..
Lynette: Lutfen Nora bunlari simdi dusunme. Disarida ambulanslar var. Seni kurtaracagiz. Nora: Beni dinle dedim sana! Kayla butun hayatim boyunca yaptigim tek iyi seydi.. Lutfen ona iyi bakin.. Lutfen.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mary Alice: "Lynette Scavo had a dream that night. It was one she'd had many times before. But this night, something changed. This was the last time Lynette would ever dream of me, and for her sake, I am grateful." Cevirisi ==> "Lynette Scavo o gece bir ruya gordu. Daha once pek cok kez gordugu bir ruya... Ama o gece bir seyler degisti. O, Lynette’in beni ruyasinda son gorusuydu. Ve onun adina cok memnunum."
Konu *Frall tarafından (17 January 2008 Saat 08:45 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Lynette: Hey, Mary Alice! iyi misin?
Mary Alice: Evet, tesekkur ederim. iyiyim.. Lynette: Pekala, sonra gorusuruz. Mary Alice: …. Lynette: Hayir, iyi degilsin.. Bunu goruyorum. Lutfen, bana sorunun ne oldugunu soyle. Ben sana yardim ederim. Mary Alice: Edemezsin… Lynette: Neden? Mary Alice: Cunku tatlim, on goremedigimiz seyleri onleyemeyiz. Lynette: Yapabilecegim bir sey yok mu? Mary Alice: Evet, evet var. Bu guzel gunun tadini cikar. Bunu cok nadir yasiyoruz...
|
Mary Alice: "Every storm brings with it hope, that somehow by morning everything will be made clean again and even the most troubling stains will have disapeared; like the doubts over his innocence; or the consequence of his mistake; like the scars of his betrayal; or the memory of his kiss. So we wait for the storm to pass, hoping for the best; even though we know in our hearts, some stains are so indelible, nothing can wash them away..."
Cevirisi: ==> "Her firtina beraberinde sabah uyandigimizda her seyi, herkesi eskisi gibi bulacagimiz umidini de getirir. En korkunc izlerin bile silinecegine inaniriz. Masumiyeti konusunda ki supheler.. Yada hatasi sonucunda olusan en kotu lekeler.. ihanetin yaralari.. Yada opusunun anisi… Bu yuzden en iyisini umarak firtinanin sona ermesini bekleriz. Oysa icten ice biliyoruz ki, bazi lekeler oyle sabittir ki onlari hicbir sey yok edemez…" ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mary Alice: "We all have our reasons for rewriting history. Sometimes we need to provide ourselves alibis... Sometimes we wanna hurt someone who has hurt us... And then there are times we just wanna spare ourselves embarrassment... Of course, there are some who feel that to rewrite history Is just another way to lie... But what is history anyway... but a set of lies agreed upon?" Cevirisi ==> "Hepimizin tarihi yeniden yazmak icin bahanesi vardir. Bazen kimimiz kanitlar bulur. Bazen bizi incitenleri incitmek isteriz. Ve bazen kendimizi utanctan kurtarmak istedigimiz anlar olur. Tabi tarihi yeniden yazmanin baska bir sekli oldugunu dusunenlerde olabilir. Ama zaten tarih nedir ki? Uzlasmaya varilan bir dizi yalan…"
Konu *Frall tarafından (17 January 2008 Saat 08:43 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Lynette: Everyone in here has pain, but we deal with it. We swallow it and get going with our lives, but what we don't do is go around shooting strangers!
Carolyn: She deserved it! Lynette: Well maybe you deserved to be cheated on! Cevirisi ==> Lynette: Hepimizin aciları var fakat onlarla yasamayi biliyoruz. Onlari icimize atiyoruz ve yasamimiza devam ediyoruz. Acilarımızı yabanci insanlari oldurerek yansitmiyoruz! Carolyn: O, bunu hak etti! Lynette: Peki, belki sende aldatilmayi hak etmissindir!
Konu *Frall tarafından (17 January 2008 Saat 08:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Mary Alice: "Biz biliyoruz ki tehlikeli adamlar aramizda dolasirlar. Kim olduklarini ve ne gibi sirlar sakladiklarini her zaman bilemeyiz. Ancak en korkunc suphe dogrulandiktan sonra harekete gecebiliriz. O tehlikeli adamlarin gizleri aciga ciktiginda kendimizi ve sevdiklerimizi korumak icin gerekli adimları atabiliriz. Evet… Tehlikeli insanlar cok buyuk zararlar verebilirler.. Ama bazen en buyuk zarari kendilerine verirler.."
Mary Alice: "Genclere soylemek istedigimiz pek cok sey vardir. Onlari o kadar cok uzmemek icin ikna etmek isteriz. Ama bizi dinlemezler. Ozellikle itici oldugunu soylemek isteriz. Ama buna inanmayi reddederler. Davranislarinin bazi sonuclar doguracagi konusunda onları uyaririz. Ama bize hala kafa tutarlar. Ne yazik ki gencler dunyanın tehlikeli bir yani oldugunu o yaslarda anlayamazlar. Bu yuzden onlari anlamak icin her seyi yapmak bize duser. Hemde ne gerekiyorsa…"