|
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Sponsored Links |
|
||||
|
'ASMALI KONAK', 'KURTLAR VADİSİ', 'DELİ YÜREK' DİZİLERİNDEN SONRA EKRANLARA VEDA EDEN 'ALİYE' DİZİSİ DE SİNEMA İÇİN ÇEKİLİYOR
Sanem Çelik'in basrolunu oynadigi 'Aliye' dizisi ekranlara veda etmisti. 76 haftadir izlenme rekorlari kiran dizinin simdi de sinema filmi yapiliyor. Dizinin yapimcisi Erol Avci , 'Boyle cok sevilen bir dizinin bir de sinema filmi olmali' diyerek kollari sivamis. Erol Avci, dizinin asil finalini de film de yapmayi planliyormus. Sanem Çelik , Halit Ergenç ve dizinin diger ana karakterleriyle anlastigi soylenen unlu yapimci simdi diziden ayrilan Nejat İşler'i bu film icin ikna etmeye calisiyormus. biliyorum, burasi binbir gece forumu ama bir kac kere aliye ve finali hakinda yazilara rastladigim icin bu internet den buldum haberi sizin le paylasmak istedim......... iyi günler bu arada lütfen binbir gece dizi müzigni hemenpaylasdan da koyan arkadaslar olursa cok sevinirim......... aliye le iligili aldigim haberin aderessi [Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilirler. ] |
|
||||
|
ya arkadaşlar dizi daha yeni başladı... en azından 2 sezon sürer bu dizi şimdi sonunu düşünmek için baya bi erken diyebilirim.. efet aliyenin sonu çok kötü bitti..ama nabalım ....ayrıca bergüzar gökçe korel tuba büyüküstünden güsel.. hem oyunculuğu hemde güselliği..
|
Alıntı:
|
ya film çok güzel inşallah hep böyle devam eder. Bergüzar Korel çok güzel oynuyor. senaristler de sürekli ağlatıyorlar bu kadını yazık yaa ara sıra da yüzünü güldürsünler. Halit Ergenç zaten kendini ispatlamış bir oyuncu o da mükemmel oynuyor. Bu dizi tutar...
|