Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir.    
Dizi-TR.COM | Türk Dizileri Paylaşım Platformu  

Geri git   Dizi-TR.COM | Türk Dizileri Paylaşım Platformu > Güncel Haberler-Ratingler-Yarışmalar -Anketler > Güncel Haberler > Arsiv Haberler

Ana Sayfa Forum Türk Dizileri

Yabancı Diziler

Programlar Ücretsiz E mail Oyuncular Reklamlar

Bize Katılmak İster misiniz ?

DİKKAT! SİTEMİZDE MP3 PAYLAŞIMI YASAKTIR. MP3 PAYLAŞIMI YAPANLAR, SINIRSIZ OLARAK SİTEDEN UZAKLAŞTIRILIR.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Hürriyet'ten tesettürlü ayıp
Konudaki Cevap Sayısı
8
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
111

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20 June 2008
NeFeRTum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dizitr Muhabiri

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 82
NeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond repute
Standart Hürriyet'ten tesettürlü ayıp

Özel hayata yine girildi. Türbanı karalama adına seviye sıfırın altına indi. Parkta çekilen gizli görüntüler teşhir edildi.

Hürriyet yine bel altı vurdu. Taraflar arasındaki türban savaşlarında adap ve seviye sıfırın altına indi. Gazete Ankara Bahçelievler'de parkta bir bayan ile erkeğin gizli çekilmiş fotoğrafları "Parkta tesettürlü aşk!" diye sundu.

Özel hayata müdahale bir yana resmen dikizlenmişler. Mahrem hayatlar tecavüze uğruyor. Kadın ile erkeğin kendilerini çekenlerden haberleri yok.

Kuytu bir köşede özel halleri röntgenlenen ikilinin fotoğrafları milyonlarca insana izlettiriliyor. "Aşk.. İşte böyle bir şey" başlığıyla verildi.

Haberin zamanlaması da ilginç. Türban ve kapatma davası ortasının tam ortasında geldi. Kafalar ister istemez karışıyor. Kişilerin türbanlı ve sakallı olması habere başka anlamlar yüklüyor.

Görüntülerin kurgu olabileceği ihtimali de var. Çünkü benzer haberler daha önce de servise sunuluyordu. Olayların kahmanlarının başka hikayeleri çıkınca bu haber de direk şüpheliler listesine giriyor.

Love endLessLy and we'LL aLways be.((:
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 20 June 2008
emre35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yasaklı (Banned)

Tecrübe Puanı: 0
emre35 has a reputation beyond reputeemre35 has a reputation beyond reputeemre35 has a reputation beyond reputeemre35 has a reputation beyond reputeemre35 has a reputation beyond reputeemre35 has a reputation beyond reputeemre35 has a reputation beyond reputeemre35 has a reputation beyond reputeemre35 has a reputation beyond reputeemre35 has a reputation beyond reputeemre35 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Hürriyet'ten tesettürlü ayıp

birde vakit gazetesine bakınız neler yapmışlar neler..bu tutucu kısım böyle şeylere günah,haram der ama fotoğraf herşeyi anlatıyor
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 20 June 2008
Canqizim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Işık Yönetmeni

Tecrübe Puanı: 99
Canqizim has a reputation beyond reputeCanqizim has a reputation beyond reputeCanqizim has a reputation beyond reputeCanqizim has a reputation beyond reputeCanqizim has a reputation beyond reputeCanqizim has a reputation beyond reputeCanqizim has a reputation beyond reputeCanqizim has a reputation beyond reputeCanqizim has a reputation beyond reputeCanqizim has a reputation beyond reputeCanqizim has a reputation beyond repute

terbiyesizlik resmen, kimsenin kimsenin hayatini röntgenlemeye hakki yok. haberi yapanin nekadar basit bi gazeteci oldugunu gosterir..
  #4 (permalink)  
Alt 20 June 2008
GaKKoSeLz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bölüm Kordinatörleri

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 260
GaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond repute

onların evli olup olmadığını bilmeden böyle iftira atmayı anca İlerici(!) basınımız be aydınlarımız yapar

#5 (permalink)  
Alt 20 June 2008
sky angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Usta Oyuncu

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 7
sky angel is a glorious beacon of lightsky angel is a glorious beacon of lightsky angel is a glorious beacon of lightsky angel is a glorious beacon of lightsky angel is a glorious beacon of light

ayıpp bee nasıl bişey bu herşey bi yna ülkedeki insanlar ikiye ayrıldı tutucular modernler diye ayıp bize ayıp ki dindaşlarımıza yapıyoruz bunu ama en büyük ayıp bizi bu hale getirenlere
  #6 (permalink)  
Alt 21 June 2008
-İstanbuL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bölüm Kordinatörleri

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 204
-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute

Alıntı:
GâKKøŠêŁŽ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
onların evli olup olmadığını bilmeden böyle iftira atmayı anca İlerici(!) basınımız be aydınlarımız yapar
Muhammed söylediklerine aynen katılıyorum.. türbanı karalayabilmek adına böyle küçülmeyi ancak "ilerici" basın göze alabilir. ilericiliğin anlamını bildikleride şüpheli.. Görüntülerin kurgu olabileceği ihtimali de var denmeş.. bu düpe düz kurgu... provakatör basın iyi çalışır bizim memlekette...

Konu -İstanbuL- tarafından (22 June 2008 Saat 07:15 PM ) değiştirilmiştir..
  #7 (permalink)  
Alt 21 June 2008
savasa hayır!!! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Görüntü Yönetmeni

Tecrübe Puanı: 65
savasa hayır!!! has a reputation beyond reputesavasa hayır!!! has a reputation beyond reputesavasa hayır!!! has a reputation beyond reputesavasa hayır!!! has a reputation beyond reputesavasa hayır!!! has a reputation beyond reputesavasa hayır!!! has a reputation beyond reputesavasa hayır!!! has a reputation beyond reputesavasa hayır!!! has a reputation beyond reputesavasa hayır!!! has a reputation beyond reputesavasa hayır!!! has a reputation beyond reputesavasa hayır!!! has a reputation beyond repute

Alıntı:
emre35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
birde vakit gazetesine bakınız neler yapmışlar neler..bu tutucu kısım böyle şeylere günah,haram der ama fotoğraf herşeyi anlatıyor

Niye herkesi aynı kefeye koyuyorsun ki ? Ben her açık bayana kötü kadın diyebilir miyim ASLA ! Lütfen rica ediyorum Bunu yapma...

------

Ayrıca Bu kadının yaptığını doğrulamıyorum .. Evli bile olsalar bunu yapmaması lazım ama yapmış ... ve Ayrıca yapsa bile kime ne ne dir bu iftira atma çabası insanları rahat bırakın yeter artık ya yeter !

“Çektiğimiz zulümleri imanımızla göğüsledik”
[Sadece kayitli uyeler linkleri gorebilirler. ]
  #8 (permalink)  
Alt 21 June 2008
ayses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sinema Oyuncusu

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 6
ayses has a spectacular aura aboutayses has a spectacular aura aboutayses has a spectacular aura about

gercekten de belkı de onlar evlı nıye bılıp bılmeden boyle seyler yazılıp cızılıyo anlamıyorum...ama yınede dısarda bu tıp hareketlere dıkkat edılmelı
  #9 (permalink)  
Alt 21 June 2008
iSMaiL™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Görüntü Yönetmeni

Tecrübe Puanı: 22
iSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant future

yazık diyorum başka bişey demiyorum

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler