| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|||
|
|||
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
birde vakit gazetesine bakınız neler yapmışlar neler..bu tutucu kısım böyle şeylere günah,haram der ama fotoğraf herşeyi anlatıyor
|
|
||||
|
terbiyesizlik resmen, kimsenin kimsenin hayatini röntgenlemeye hakki yok. haberi yapanin nekadar basit bi gazeteci oldugunu gosterir..
|
onların evli olup olmadığını bilmeden böyle iftira atmayı anca İlerici(!) basınımız be aydınlarımız yapar
|
ayıpp bee nasıl bişey bu herşey bi yna ülkedeki insanlar ikiye ayrıldı tutucular modernler diye ayıp bize ayıp ki dindaşlarımıza yapıyoruz bunu ama en büyük ayıp bizi bu hale getirenlere
|
Muhammed söylediklerine aynen katılıyorum.. türbanı karalayabilmek adına böyle küçülmeyi ancak "ilerici" basın göze alabilir. ilericiliğin anlamını bildikleride şüpheli.. Görüntülerin kurgu olabileceği ihtimali de var denmeş.. bu düpe düz kurgu... provakatör basın iyi çalışır bizim memlekette...
Konu -İstanbuL- tarafından (22 June 2008 Saat 07:15 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Niye herkesi aynı kefeye koyuyorsun ki ? Ben her açık bayana kötü kadın diyebilir miyim ASLA ! Lütfen rica ediyorum Bunu yapma... ------ Ayrıca Bu kadının yaptığını doğrulamıyorum .. Evli bile olsalar bunu yapmaması lazım ama yapmış ... ve Ayrıca yapsa bile kime ne ne dir bu iftira atma çabası insanları rahat bırakın yeter artık ya yeter !
||||
|
gercekten de belkı de onlar evlı nıye bılıp bılmeden boyle seyler yazılıp cızılıyo anlamıyorum...ama yınede dısarda bu tıp hareketlere dıkkat edılmelı
| Seçenekler | |
|
|
|||||