Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir.    
Dizi-TR.COM | Türk Dizileri Paylaşım Platformu  

Geri git   Dizi-TR.COM | Türk Dizileri Paylaşım Platformu > Güncel Haberler-Ratingler-Yarışmalar -Anketler > Güncel Haberler > Arsiv Haberler

Ana Sayfa Forum Türk Dizileri

Yabancı Diziler

Programlar Ücretsiz E mail Oyuncular Reklamlar

DİKKAT! SİTEMİZDE MP3 PAYLAŞIMI YASAKTIR. MP3 PAYLAŞIMI YAPANLAR, SINIRSIZ OLARAK SİTEDEN UZAKLAŞTIRILIR.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
G.s :2-0 : G. Oftaş Vee Şampiyon Gs....
Konudaki Cevap Sayısı
18
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
214

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 10 May 2008
NeFeRTum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dizitr Muhabiri

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 83
NeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond repute
Standart G.s :2-0 : G. Oftaş Vee Şampiyon Gs....

... VEEE 2007-2008 SEZONUNUN ŞAMPİYONU GALATASARAY... Turkcell Süper Lig'in son haftasına zirvede giren Galatasaray, evinde ağırladığı Gençlerbirliği OFTAŞ'ı Hakan Şükür ve Hakan Balta'nın golleriyle 2-0 yenerek şampiyonluk düğümünü kendi elleriyle kesti.

Son 5 maçta yakaladığı çıkışla Süper Lig'in zirvesine yerleşen Galatasaray, rakibi Fenerbahçe'nin Trabzonspor karşısında yenilmesine rağmen Ali Sami Yen'deki OFTAŞ galibiyetiyle tarihinin 17. lig şampiyonluğuna ulaşmayı başardı.

25 Bin taraftarının önünde Ali Sami Yen Stadı'na şampiyonluk turu atmaya çıkan Galatasaray, rakibinin direncini kırmakta zorlanırken, kilidi açan gole de rakibin hatasında ulaştı. 36. Dakikada Gençlerbirliği OFTAŞ defansında Petkoviç'in hatasıyla topla buluşan Arda, ceza sahasına girer girmez topu kale içine ortaladı. Hakan Şükür'e sadece dokunmak kaldı. İlk yarı bu golle bitecek diye düşünülürken, Hakan Balta'nın nefis füzesi geldi. 45. Dakikada Gençlerbirliği OFTAŞ defansının uzaklaştıramadığı topla ceza sahasının dışında buluşan Hakan Balta'nın sert şutu köşeden ağlarla buluştu.

İlk yarısını 2-0 önde tamamladığı karşılaşmanın ikinci yarısında skoru koruyan Galatasaray, zorlu 90 dakikanın ardından şampiyonluğunu ilan etti.

GALATASARAY: 2 - G.BİRLİĞİ OFTAŞ: 0

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Erhan Sönmez, Gökhan Memişoğlu

GALATASARAY: Aykut, Sabri, Servet, Emre, Hakan Balta (Dk. 77 Volkan Yaman), Barış, Ayhan, M.Topal, Arda, Hakan Şükür, Ümit Karan (Dk. 62 Lincoln)
TEKNİK DİREKTÖR: Cevat Güler

G.BİRLİĞİ OFTAŞ: Recep, Ufuk, Orhan, Cevher, Petkoviç (Dk. 46 Yakubu), Serkan Atak, Olgay, Tozo, Murat Kalkan, Kadir (Dk. 46 Sandro), Ali (dK. 77 Boadu)
TEKNİK DİREKTÖR: Osman Özdemir

GOLLER: Hakan Şükür (Dk. 36), Hakan Balta (Dk. 45)
SARI KARTLAR: Barış (Galatasaray), Tozo (Gençlerbirliği OFTAŞ)

İLK YARIDAN DAKİKALAR
7. Dakikada Gençlerbirliği OFTAŞ ceza sahasına sol çaprazdan giren Barış'ın sert şutu yan ağlarda kaldı.

14. Dakikada sağ çaprazdan Gençlerbirliği OFTAŞ ceza sahasına giren Sabri'nin sıfıra inip içeriye kestiği topu Orhan uzaklaştırmayı başardı.

15. Dakikada Ayhan'ın ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükselen Servet'in kafa vuruşunu Recep son anda direğin hemen altından çıkarmayı başardı.

22. Dakikada rakip yarı sahada topla buluşan Ayhan'ın sert şutu yandan auta gitti.

26. Dakikada Barış'ın uzak mesafeden yaptığı vuruşta Recep topu son anda kornere çelmeyi başardı.

Trabzonspor Fenerbahçe karşısında Yattara'nın golüyle 1-0 öne geçti.

34. Dakikada Gençlerbirliği OFTAŞ defansının arkasına atılan topla buluşan Ümit Karan'ın sert şutu kaleci Recep'te kaldı.

GOL 36. Dakikada Gençlerbirliği OFTAŞ defansında Petkoviç'in hatasıyla topla buluşan Arda, ceza sahasına girer girmez topu kale içine ortaladı. Hakan Şükür'e sadece dokunmak kaldı. 1-0

GOL 45. Dakikada Gençlerbirliği OFTAŞ defansının uzaklaştıramadığı topla ceza sahasının dışında buluşan Hakan Balta'nın sert şutu köşeden ağlarla buluştu. 2-0

45. Dakikada Trabzonspor Umut Bulut'un golüyle Fenerbahçe karşısında farkı ikiye çıkardı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
47. Dakikada Galatasaray ceza sahasının köşesinde topla buluşan Murat'ın şutu yandan auta gitti.

54. Dakikada sağ kanattan atağa katılan Ufuk'un ceza sahasına yaptığı ortaya Sandro'nun kafa vuruşunda Aykut topu iki hamlede kontrol etmeyi başardı.

61. Dakikada Serkan Atak'ın pasında Galatasaray ceza sahasının dışında topla buluşan Yakubu'nun sert şutu üstten auta gitti.

67. Dakikada Yakubu'nun ortasına Sandro'nun yaptığı vuruşta top Aykut'ta kaldı.

90. Dakikada Arda'nın ara pasıyla sol çaprazdan girdiği ceza sahasında buluşan Hakan Şükür, Recep'le karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta top yandan auta gitti.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg 1.jpg (39.9 KB (Kilobyte), 40x kez indirilmiştir)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 10 May 2008
NeFeRTum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dizitr Muhabiri

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 83
NeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond repute
Standart Cevap: G.s :0-2 : G. Oftaş Vee Şampiyon Gs....

Çünkü kimin kimi yiyecegine "Suyun Akışı" karar verir.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 10 May 2008
GaKKoSeLz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kurgu Yönetmeni

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 261
GaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond repute

Şampiyonu Tebrik Ediyorum...

#4 (permalink)  
Alt 10 May 2008
-İstanbuL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bölüm Kordinatörleri

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 204
-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute

Allahım çok çok çok mutluyum... Saol Cimbom, Saol Hakan, Saol Hakan Şükür...

Edaaaaaaa müthişsin... GS gibi...

Guncel haberler kurallarına gore alıntı ıle mesaj yazmak we bırden fazla yorum yazmak yasak oldugu ıcın mesajlar duzeltılıp edıtlenmıstır...

DeWiL_DRaGoN

Dizi-TR YÖnetimi

Konu NeFeRTum tarafından (10 May 2008 Saat 10:25 PM ) değiştirilmiştir..
  #5 (permalink)  
Alt 10 May 2008
keremcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senarist

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 462
keremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond repute

#6 (permalink)  
Alt 10 May 2008
keremcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senarist

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 462
keremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond reputekeremcem has a reputation beyond repute
Standart Cevap: G.s :2-0 : G. Oftaş Vee Şampiyon Gs....

Keske bende simdi orda olabilsem babam gibi

Tesekkürler Galatasaray..coook mutluyum cook
  #7 (permalink)  
Alt 10 May 2008
BHR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BHR BHR ÛíÑ ãÊÕá
Senarist

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 843
BHR has a reputation beyond reputeBHR has a reputation beyond reputeBHR has a reputation beyond reputeBHR has a reputation beyond reputeBHR has a reputation beyond reputeBHR has a reputation beyond reputeBHR has a reputation beyond reputeBHR has a reputation beyond reputeBHR has a reputation beyond reputeBHR has a reputation beyond reputeBHR has a reputation beyond repute

ÇILDIRIN

Çok teşekkürler Galatasarayım.....

O maçta olmak vardı ahh... bulamadığım bilete yanayım ben
  #8 (permalink)  
Alt 10 May 2008
gizemcik 1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senarist

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 70
gizemcik 1 has a reputation beyond reputegizemcik 1 has a reputation beyond reputegizemcik 1 has a reputation beyond reputegizemcik 1 has a reputation beyond reputegizemcik 1 has a reputation beyond reputegizemcik 1 has a reputation beyond reputegizemcik 1 has a reputation beyond reputegizemcik 1 has a reputation beyond reputegizemcik 1 has a reputation beyond reputegizemcik 1 has a reputation beyond reputegizemcik 1 has a reputation beyond repute

helal sana cimbomummmmmmmm hersey icin tskler alkisss delirdim galiba