Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir.    
Dizi-TR.COM | Türk Dizileri Paylaşım Platformu  

Geri git   Dizi-TR.COM | Türk Dizileri Paylaşım Platformu > Güncel Haberler-Ratingler-Yarışmalar -Anketler > Güncel Haberler > Arsiv Haberler

Ana Sayfa Forum Türk Dizileri

Yabancı Diziler

Programlar Ücretsiz E mail Oyuncular Reklamlar

DİKKAT! SİTEMİZDE MP3 PAYLAŞIMI YASAKTIR. MP3 PAYLAŞIMI YAPANLAR, SINIRSIZ OLARAK SİTEDEN UZAKLAŞTIRILIR.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Youtube.com Yine Engellendi
Konudaki Cevap Sayısı
8
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
175

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 5 May 2008
Trakyalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Işık Yönetmeni

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 1610
Trakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond repute
Standart Youtube.com Yine Engellendi

Youtube.com yine engellendi

Video paylaşım sitesi youtube.com'a erişim mahkeme kararıyla engellendi.

Türkiye, dünya genelinde youtube.com'u en çok engelleyen ülkeleri arasında zirveye oynuyor...

Türk Telekom, mahkeme kararı doğrultusunda internetin en büyük video paylaşım sitesi Youtube.com'a erişimi yeniden engellendi.

Kullanıcıların fomülleri de artık işe yaramıyor

Yotube.com'a erişim yasağı getirilmiş olsa da bilgisayar kullanıcıları bilgisayarlarında yapacakları ufak bir ayarla erişimi yeniden sağlayabiliyordu. Ancak Türk Telekom bunun da çözümünü buldu.HABER3.com

Türk Telekom üzerinden internet hizmeti alan kullanıcılara YouTube'a erişim yasağı konmuş olsa da aynı bilgisayarlardan yine de siteye bir süreliğine girilebildi. Bunun için bilgisayarın internete bağlandığı DNS sunucu ayarını değiştirmek yeterli oluyor. Ancak, akşam saatlerinde tüm erişimin önüne engel konuldu.

Dünya yasaklarımızı konuşuyor

Türkiye'de YouTube'a sık sık erişimin durdurulması, başta AP ve AFP olmak üzere uluslararası ajanslarda ve yayın organlarında da defalarca geniş şekilde yer almıştı.

"Devekuşu" eleştirisi

Türk Telekom'un uyguladığı yasak kararı bilişim sektöründen ağır eleştirilere de yol açıyor.haber3.com

Youtube.com'a getirilen erişim yasağına genelde Atatürk'e yönelik aşağılayan videolar ya da yorumlar neden oluyor.

Mahkemenin "Site kapatma" kararıyla hareket edilince Youtube.com'daki uygunsuz içeriğe sadece Türkiye'den internete giren kullanıcılar ulaşamıyor. Ama diğer dünya ülkeleri bu videoları izleyebiliyor ya da yorumları okuyabiliyor.haber3.com

Oysa Youtube.com'da yer alan videoları ya da yorumları yayından kaldırmak için Youtube.com üzerinden yapılacak bir kaç "Tık" yeterli olacak...

Nedeni açıklanmadı

Youtube.com'a girenlerin karşısına aşağıdaki uyarı çıkıyor. Ancak sitenin engellenme nedeni açıklanmadı.

"BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR!
Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/2008 tarih ve 2008/468 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir

#2 (permalink)  
Alt 5 May 2008
Işık Yönetmeni

Ruh hali:
Trakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond reputeTrakyalı has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Youtube.com ine engellendi

haberde dns sunucu ayarlarını değiştirmeyede telekom engel koyduğunu yazıyor onunda çaresi var bu seferde http vekil sunucusunu değiştirdin mi bir sorun kalmıyor tekrar siteye girebiliyorsun ben mesala şu an siteye girebiliyorum
  #3 (permalink)  
Alt 5 May 2008
i_z_m_i_r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Başrol Oyuncusu

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 4
i_z_m_i_r is a jewel in the roughi_z_m_i_r is a jewel in the roughi_z_m_i_r is a jewel in the roughi_z_m_i_r is a jewel in the rough
Standart Cevap: Youtube.com Yine Engellendi

Alıntı:
Trakyalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Youtube.com yine engellendi

Video paylaşım sitesi youtube.com'a erişim mahkeme kararıyla engellendi.

Türkiye, dünya genelinde youtube.com'u en çok engelleyen ülkeleri arasında zirveye oynuyor...

Türk Telekom, mahkeme kararı doğrultusunda internetin en büyük video paylaşım sitesi Youtube.com'a erişimi yeniden engellendi.

Kullanıcıların fomülleri de artık işe yaramıyor

Yotube.com'a erişim yasağı getirilmiş olsa da bilgisayar kullanıcıları bilgisayarlarında yapacakları ufak bir ayarla erişimi yeniden sağlayabiliyordu. Ancak Türk Telekom bunun da çözümünü buldu.HABER3.com

Türk Telekom üzerinden internet hizmeti alan kullanıcılara YouTube'a erişim yasağı konmuş olsa da aynı bilgisayarlardan yine de siteye bir süreliğine girilebildi. Bunun için bilgisayarın internete bağlandığı DNS sunucu ayarını değiştirmek yeterli oluyor. Ancak, akşam saatlerinde tüm erişimin önüne engel konuldu.

yaa merak etmeyin herzamanki gibi 2-3 gün sonra açarlar her zaman olduğu gibi yani,,,,hep öyle olmuormu
ben artık şarkı dinlemek değil
şarkı söylemek istiyorum...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #4 (permalink)  
Alt 5 May 2008
hasoş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senarist

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 159
hasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond reputehasoş has a reputation beyond repute

ya ben ciddiye almıyorum bu kapatma olaylarını
ilk kapatıldığında çok üzülmüştüm ama bu son iki kapatma olayında pek üzülmedim
hele şimdi baktım engellenmiştir diyor güldüm geçtimm
  #5 (permalink)  
Alt 5 May 2008
GaKKoSeLz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kurgu Yönetmeni

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 261
GaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond repute

Türkiye adına üzücü hukuk katliamlarından biri daha

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #6 (permalink)  
Alt 6 May 2008
-İstanbuL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bölüm Kordinatörleri

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 204
-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute-İstanbuL- has a reputation beyond repute

pufff yine mi yaaa :@
  #7 (permalink)  
Alt 6 May 2008
-eZeL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Stajer Oyuncu

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 5
-eZeL- has a spectacular aura about-eZeL- has a spectacular aura about-eZeL- has a spectacular aura about

nolcak şimdi? işden gelince dizilerimi nasıl izliycem ben
  #8 (permalink)  
Alt 15 May 2008
buckel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Usta Oyuncu

Tecrübe Puanı: 8
buckel is a splendid one to beholdbuckel is a splendid one to beholdbuckel is a splendid one to beholdbuckel is a splendid one to beholdbuckel is a splendid one to beholdbuckel is a splendid one to behold

haberde de dediği gibi youtube için kullanıcıların hiç bir formülü işe yaramıyor. proxy gizleyici websiteleri var elbette onlarla youtube ye girebiliyorsun ancak videoları izleyemiyorsun, ya java yada flash hatası veriyor, tek işe yaradıkları youtube de gezinebiliyorsun videoların resimlerini görebiliyorsun ama playe basınca çalışmıyor.. 3 gündür yoğun bir şekilde uğraşlar veriyorum zira izlemek istediğim birkaç şey vardı ve izleyememek beni deli etti. yüzün üsütnde site, ip gizleyici program, proxy gizleyici felan denedim ama başarısız oldum.
Sonunda bir website buldum, oda bir proxy gizleyici site ama bu sitenin özelliği youtube girince youtube player yerine kendi playerini kullanması, bu sayede de sorunsuz bir şekilde herşeyi seyredebiliyorsun.
bu websitesine girince altda bir adres yazma yeri var orayayoutubenin com uzantili adresini yazıp entere basıyorsun o kadar. sonrasındada aynen normal işine bakıyosun, arama seyretme filan. site hiçbir virüs felan içermiyor, sadece ilk youtube girerken bir reklam penceris açılıyor oda zarasız, kapat diyip kapatıyorum ben..
Ancak bu forumda bu site ismini paylaşabilirmiyim bilmediğim için bu mesajıma bunu eklemiyeceğim. eğer yöneticiler sorun yok derse yazarım aksi halde sadece özel mesaj üzerinden bilgi verebilirim, oda tabiki yine sadece özeldede izin verilirse..
  #9 (permalink)  
Alt 15 May 2008
Işık Yönetmeni

Ruh hali:

haberde de dediği gibi youtube için kullanıcıların hiç bir formülü işe yaramıyor. proxy gizleyici websiteleri var elbette onlarla youtube ye girebiliyorsun ancak videoları izleyemiyorsun, ya java yada flash hatası veriyor, tek işe yaradıkları youtube de gezinebiliyorsun videoların resimlerini görebiliyorsun ama playe basınca çalışmıyor.. 3 gündür yoğun bir şekilde uğraşlar veriyorum zira izlemek istediğim birkaç şey vardı ve izleyememek beni deli etti. yüzün üsütnde site, ip gizleyici program, proxy gizleyici felan denedim ama başarısız oldum.
Sonunda bir website buldum, oda bir proxy gizleyici site ama bu sitenin özelliği youtube girince youtube player yerine kendi playerini kullanması, bu sayede de sorunsuz bir şekilde herşeyi seyredebiliyorsun.
bu websitesine girince altda bir adres yazma yeri var orayayoutubenin com uzantili adresini yazıp entere basıyorsun o kadar. sonrasındada aynen normal işine bakıyosun, arama seyretme filan. site hiçbir virüs felan içermiyor, sadece ilk youtube girerken bir reklam penceris açılıyor oda zarasız, kapat diyip kapatıyorum ben..
Ancak bu forumda bu site ismini paylaşabilirmiyim bilmediğim için bu mesajıma bunu eklemiyeceğim. eğer yöneticiler sorun yok derse yazarım aksi halde sadece özel mesaj üzerinden bilgi verebilirim, oda tabiki yine sadece özeldede izin verilirse..

onlar işe yaramıyor ama http adresini değiştirtin mi siteye rahatlıkla girebiliyorsun youtubeda girmen içinde başka bir siteye gerek kalmıyor şu an ben bu uygulamayı kullanıyorum gerçi yotube tekrar açıldı ama neyse...

youtube tekrar açıldığından konu önemini yitirmiştir bu nedenle konu kilit...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler