| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
haberde dns sunucu ayarlarını değiştirmeyede telekom engel koyduğunu yazıyor onunda çaresi var bu seferde http vekil sunucusunu değiştirdin mi bir sorun kalmıyor tekrar siteye girebiliyorsun ben mesala şu an siteye girebiliyorum
![]()
|
Alıntı:
yaa merak etmeyin herzamanki gibi 2-3 gün sonra açarlar her zaman olduğu gibi yani,,,,hep öyle olmuormu ![]()
|
ya ben ciddiye almıyorum bu kapatma olaylarını
ilk kapatıldığında çok üzülmüştüm ama bu son iki kapatma olayında pek üzülmedim hele şimdi baktım engellenmiştir diyor güldüm geçtimm |
|
||||
|
Türkiye adına üzücü hukuk katliamlarından biri daha
![]()
|
haberde de dediği gibi youtube için kullanıcıların hiç bir formülü işe yaramıyor. proxy gizleyici websiteleri var elbette onlarla youtube ye girebiliyorsun ancak videoları izleyemiyorsun, ya java yada flash hatası veriyor, tek işe yaradıkları youtube de gezinebiliyorsun videoların resimlerini görebiliyorsun ama playe basınca çalışmıyor.. 3 gündür yoğun bir şekilde uğraşlar veriyorum zira izlemek istediğim birkaç şey vardı ve izleyememek beni deli etti. yüzün üsütnde site, ip gizleyici program, proxy gizleyici felan denedim ama başarısız oldum.
Sonunda bir website buldum, oda bir proxy gizleyici site ama bu sitenin özelliği youtube girince youtube player yerine kendi playerini kullanması, bu sayede de sorunsuz bir şekilde herşeyi seyredebiliyorsun. bu websitesine girince altda bir adres yazma yeri var orayayoutubenin com uzantili adresini yazıp entere basıyorsun o kadar. sonrasındada aynen normal işine bakıyosun, arama seyretme filan. site hiçbir virüs felan içermiyor, sadece ilk youtube girerken bir reklam penceris açılıyor oda zarasız, kapat diyip kapatıyorum ben.. Ancak bu forumda bu site ismini paylaşabilirmiyim bilmediğim için bu mesajıma bunu eklemiyeceğim. eğer yöneticiler sorun yok derse yazarım aksi halde sadece özel mesaj üzerinden bilgi verebilirim, oda tabiki yine sadece özeldede izin verilirse..
|
haberde de dediği gibi youtube için kullanıcıların hiç bir formülü işe yaramıyor. proxy gizleyici websiteleri var elbette onlarla youtube ye girebiliyorsun ancak videoları izleyemiyorsun, ya java yada flash hatası veriyor, tek işe yaradıkları youtube de gezinebiliyorsun videoların resimlerini görebiliyorsun ama playe basınca çalışmıyor.. 3 gündür yoğun bir şekilde uğraşlar veriyorum zira izlemek istediğim birkaç şey vardı ve izleyememek beni deli etti. yüzün üsütnde site, ip gizleyici program, proxy gizleyici felan denedim ama başarısız oldum.
Sonunda bir website buldum, oda bir proxy gizleyici site ama bu sitenin özelliği youtube girince youtube player yerine kendi playerini kullanması, bu sayede de sorunsuz bir şekilde herşeyi seyredebiliyorsun. bu websitesine girince altda bir adres yazma yeri var orayayoutubenin com uzantili adresini yazıp entere basıyorsun o kadar. sonrasındada aynen normal işine bakıyosun, arama seyretme filan. site hiçbir virüs felan içermiyor, sadece ilk youtube girerken bir reklam penceris açılıyor oda zarasız, kapat diyip kapatıyorum ben.. Ancak bu forumda bu site ismini paylaşabilirmiyim bilmediğim için bu mesajıma bunu eklemiyeceğim. eğer yöneticiler sorun yok derse yazarım aksi halde sadece özel mesaj üzerinden bilgi verebilirim, oda tabiki yine sadece özeldede izin verilirse.. onlar işe yaramıyor ama http adresini değiştirtin mi siteye rahatlıkla girebiliyorsun youtubeda girmen içinde başka bir siteye gerek kalmıyor şu an ben bu uygulamayı kullanıyorum gerçi yotube tekrar açıldı ama neyse... youtube tekrar açıldığından konu önemini yitirmiştir bu nedenle konu kilit...
| Seçenekler | |
|
|
|||||