Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir.    
Dizi-TR.COM | Türk Dizileri Paylaşım Platformu  

Geri git   Dizi-TR.COM | Türk Dizileri Paylaşım Platformu > Güncel Haberler-Ratingler-Yarışmalar -Anketler > Güncel Haberler > Arsiv Haberler

Ana Sayfa Forum Türk Dizileri

Yabancı Diziler

Programlar Ücretsiz E mail Oyuncular Reklamlar

DİKKAT! SİTEMİZDE MP3 PAYLAŞIMI YASAKTIR. MP3 PAYLAŞIMI YAPANLAR, SINIRSIZ OLARAK SİTEDEN UZAKLAŞTIRILIR.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Sami Yen'de Chelsea sesleri
Konudaki Cevap Sayısı
9
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
126

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 13 April 2008
NeFeRTum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dizitr Muhabiri

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 83
NeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond repute
Standart Sami Yen'de Chelsea sesleri

Galatasary taraftarları, Şampiyonlar Ligi'nde elenen Fenerbahçe'ye yine taş atmayı ihmal etmedi.
Galatasaray ile Trabzonspor arasında yapılan zorlu lig karşılaşmasında, evsahibi ekip eksik bir kadroyla mücadele etti.

Galatasaray'da, cezalı olan Lincoln'ün yanısıra, bugün ameliyat olan Serkan, sakatlıkları bulunan Song ve kaleci Orkun forma giyemedi. Sarı-kırmızılılarda, uzun süredir sakat olan Linderoth ile Uğur da kadroda yer almazken, Carrusca ve Barusso da teknik heyet tarafından kadroya alınmadı.

Teknik sorumluluğu üstlenen Cevat Güler, Gençlerbirliği maçında ilk 11'de forma giyen Nonda'yı yedek bırakarak, Hakan Şükür'e ilk 11'de şans verdi.

TARAFTARLAR STADI DOLDURDU

Galatasaraylı taraftarlar, Gaziantepspor maçıyla alınan ceza nedeniyle seyircisiz yapılan karşılaşmanın ardından, Trabzonspor karşılaşmasında stadı tıklım tıklım doldurdular.

Maça büyük ilgi gösteren sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarını coşkuyla desteklediler. Trabzonsporlu taraftarlar da kendilerine ayrılan yerde maçı izlediler.

Galatasaraylı taraftarlar futbolcuları tribünlere çağırıp, ''Şampiyonluk bizim, kupa bizim'' diye bağırırken, kalan 5 maç için de ''5'te 5 istiyoruz'' yazılı pankart açtılar.

Galatasaraylı futbolcular sahaya, ''Burası Ali Sami Yen, burada küfür yok'' yazılı pankartla çıktı.

Teknik direktör krizi yaşayan Galatasaray'da taraftarlar, kapalı tribünde ''Hocanız armanızdır, forman uğruna oyna yeter'' yazılı pankart açtı.

CHELSEA TEZAHÜRATLARI

Galatasaraylı taraftarlar, maç başlamadan hemen önce, Fenerbahçe'yi Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde eleyen İngiliz ekibi FC Chelsea için tezahürat yaptılar.

Taraftarlar, stadı ''Chelsea, Chelsea'' diye adeta inlettiler. Sarı-kırmızılı taraftarlarlar açık tribüne de, ''Fenerbahçe Cumhuriyeti out, Fenerbahçe Federasyonu in'', ''Sizin hayalleriniz, bizim gerçeklerimizdir'' diyerek ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye taş attılar.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg 1.jpg (17.2 KB (Kilobyte), 191x kez indirilmiştir)
Çünkü kimin kimi yiyecegine "Suyun Akışı" karar verir.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #2 (permalink)  
Alt 13 April 2008
GaKKoSeLz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kurgu Yönetmeni

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 261
GaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond reputeGaKKoSeLz has a reputation beyond repute
Standart --->: Sami Yen'de Chelsea sesleri

Alıntı:
''Sizin hayalleriniz, bizim gerçeklerimizdir''
süper laf

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
  #3 (permalink)  
Alt 13 April 2008
iSMaiL™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Görüntü Yönetmeni

Tecrübe Puanı: 22
iSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant futureiSMaiL™ has a brilliant future

evetttt

Konu S.w.a.T_352 tarafından (13 April 2008 Saat 02:17 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Güncel haber bölümü kurallarına göre bu bölümde alıntı ile yorum yapmak yasaktır
  #4 (permalink)  
Alt 13 April 2008
crazybetül_1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yardımcı Oyuncu

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 5
crazybetül_1907 is a jewel in the roughcrazybetül_1907 is a jewel in the roughcrazybetül_1907 is a jewel in the roughcrazybetül_1907 is a jewel in the rough

konuyla alakasız kışkırtıcı mesaj yazdığınız için mesaj editlenmiştir ve profil cezası verilmiştir...

DeWiL_DRaGoN

Dizi-TR Yönetimi

Konu NeFeRTum tarafından (14 April 2008 Saat 12:01 AM ) değiştirilmiştir..
  #5 (permalink)  
Alt 13 April 2008
*ASİ* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bölüm Kordinatörleri

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 39
*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute

konuyla alakasız kışkırtıcı mesaj yazdığınız için mesaj editlenmiştir ve profil cezası verilmiştir...

DeWiL_DRaGoN

Dizi-TR Yönetimi

Konu NeFeRTum tarafından (13 April 2008 Saat 08:51 PM ) değiştirilmiştir..
  #6 (permalink)  
Alt 13 April 2008
fenerli_güzel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senarist

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 140
fenerli_güzel has a reputation beyond reputefenerli_güzel has a reputation beyond reputefenerli_güzel has a reputation beyond reputefenerli_güzel has a reputation beyond reputefenerli_güzel has a reputation beyond reputefenerli_güzel has a reputation beyond reputefenerli_güzel has a reputation beyond reputefenerli_güzel has a reputation beyond reputefenerli_güzel has a reputation beyond reputefenerli_güzel has a reputation beyond reputefenerli_güzel has a reputation beyond repute

yha benim yazdigim mesajimi sildinizzzzzzzzzzzzz......

tebriklerrr dedim ....
nyseee dedigim gibi yenin yenmeyin.... fener nasi olsa sampiyonnnn
bu chelsea olayina gelincede KALITE VE SEVIYE ORTADA ISTEE.....
kedi ulasamadigi cigere mundar dermis...... siz chelsea karsi biraz zor oynarsiniz yha ondandir herhalde.......

dip not icin tskler emreeee

saygilarla

bi cvp daha yazdim
bu msji silicem

yha simdi haber bölümü icinde bi kac kez yazmak yasakmiydi ne oluyodu
yoksa alinti yapip cvp vermekmi yasakti?
unutum bu kurallari

Guncel Haberler bolumunde ıkı kere yorum yazmak yasak oldugu ıcın mesajlar bırlestırılmıstır...

DeWiL_DRaGoN

Dizi-TR Yönetimi

Konu NeFeRTum tarafından (13 April 2008 Saat 04:04 PM ) değiştirilmiştir..
  #7 (permalink)  
Alt 13 April 2008
JuNiNhO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Başrol Oyuncusu

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 12
JuNiNhO has much to be proud ofJuNiNhO has much to be proud ofJuNiNhO has much to be proud ofJuNiNhO has much to be proud ofJuNiNhO has much to be proud ofJuNiNhO has much to be proud ofJuNiNhO has much to be proud ofJuNiNhO has much to be proud of

DeWiL_DRaGoN

Dizi-TR Yönetimi

#8 (permalink)  
Alt 13 April 2008
*ASİ* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bölüm Kordinatörleri

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 39
*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute*ASİ* has a reputation beyond repute

DeWiL_DRaGoN

Dizi-TR Yönetimi

#9 (permalink)  
Alt 13 April 2008
KudreT'imMm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senarist

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 471
KudreT'imMm has a reputation beyond reputeKudreT'imMm has a reputation beyond reputeKudreT'imMm has a reputation beyond reputeKudreT'imMm has a reputation beyond reputeKudreT'imMm has a reputation beyond reputeKudreT'imMm has a reputation beyond reputeKudreT'imMm has a reputation beyond reputeKudreT'imMm has a reputation beyond reputeKudreT'imMm has a reputation beyond reputeKudreT'imMm has a reputation beyond reputeKudreT'imMm has a reputation beyond repute

DeWiL_DRaGoN

Dizi-TR Yönetimi

#10 (permalink)  
Alt 13 April 2008
NeFeRTum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dizitr Muhabiri

Ruh hali:
Tecrübe Puanı: 83
NeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond reputeNeFeRTum has a reputation beyond repute

Güncel Haberler Bölümünde kışkırtıcı mesajlar yazıldıgı için mesajlar edıtelenıp konu kılıtlenmıstır......

DeWiL_DRaGoN

Dizi-TR Yönetimi
Çünkü kimin kimi yiyecegine "Suyun Akışı" karar verir.
Konu Kapatılmıştır