| Forumdan En İyi Şekilde Faydalanmak İçin KAYIT Olmanız Gerekmektedir. |
|
![]() |
|
|||||||
| Ana Sayfa | Forum | Türk Dizileri | Programlar | Ücretsiz E mail | Oyuncular | Reklamlar |
|
|
| | ||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
||||
|
Alıntı:
|
evetttt
![]() Konu S.w.a.T_352 tarafından (13 April 2008 Saat 02:17 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Güncel haber bölümü kurallarına göre bu bölümde alıntı ile yorum yapmak yasaktır |
|
||||
|
konuyla alakasız kışkırtıcı mesaj yazdığınız için mesaj editlenmiştir ve profil cezası verilmiştir...
DeWiL_DRaGoN Dizi-TR Yönetimi Konu NeFeRTum tarafından (14 April 2008 Saat 12:01 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
konuyla alakasız kışkırtıcı mesaj yazdığınız için mesaj editlenmiştir ve profil cezası verilmiştir...
DeWiL_DRaGoN Dizi-TR Yönetimi
Konu NeFeRTum tarafından (13 April 2008 Saat 08:51 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
yha benim yazdigim mesajimi sildinizzzzzzzzzzzzz......
tebriklerrr dedim .... nyseee dedigim gibi yenin yenmeyin.... fener nasi olsa sampiyonnnn bu chelsea olayina gelincede KALITE VE SEVIYE ORTADA ISTEE..... kedi ulasamadigi cigere mundar dermis...... siz chelsea karsi biraz zor oynarsiniz yha ondandir herhalde....... dip not icin tskler emreeee ![]() saygilarla bi cvp daha yazdim ![]() bu msji silicem ![]() yha simdi haber bölümü icinde bi kac kez yazmak yasakmiydi ne oluyodu ![]() yoksa alinti yapip cvp vermekmi yasakti? unutum bu kurallari ![]() Guncel Haberler bolumunde ıkı kere yorum yazmak yasak oldugu ıcın mesajlar bırlestırılmıstır... DeWiL_DRaGoN Dizi-TR Yönetimi
![]() Konu NeFeRTum tarafından (13 April 2008 Saat 04:04 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
|
||||
|
|
||||
|
DeWiL_DRaGoN Dizi-TR Yönetimi Konu NeFeRTum tarafından (13 April 2008 Saat 08:51 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Güncel Haberler Bölümünde kışkırtıcı mesajlar yazıldıgı için mesajlar edıtelenıp konu kılıtlenmıstır......